- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
dodopek #14401 üzenetére
Igen nekiálltam én is mivel az volt a kötelező.Amit irtam az arra vonatkozott,annyira nem álltunk neki,hogy fullra értsük is.
(#14402) Physicist03 Igen te érted teljesen és ez neked jó dolog.Nem kritikának szántam (ha annak tűnt akkor bocsánat) amit mondtam csupán észrevétel mondjuk szerintem a crashekért ugy is kapnak eleget.Ami PeL és LeoDelux kollégákat illeti minden tiszteletem az övék,hogy nekiálltak egy zavaros fordítás értelmezésének.Szerintem (és sokak szerint is) kiváló munkát végezetek.Akinek ez mégsem felelne meg csináljon magának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest