- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
rétisün #9668 üzenetére
En azzal a valtozattal jatszom, amelynek itt adtatok meg a hivatkozasat...
A tegnap szandekosan elvallaltam a Szultanos kuldit, hogy a Stalkereket segitve eljussak a Sevcsenkora, vegigneztem a hajot az aljatol a tetejeig, de nem talaltam mast, csak egy GPS konduktort, persze el is hasznaltam a hulye agyammal, mivel nem tudtam, hogy csak 1x hasznalatos.Az a baj ezzel, hogyha te nem mondod, akkor fingom nem lett volna errol a 80 darabos dologorol...most jelenleg 7 cucc van, mert az ertekesebb cuccokat eladom, amit meg tul draga javittatni, de sokat er, azt az ujrahasznosithato kukaba rakom, hisz abbol is kapok penzt.
Persze ezutan lehet inkabb Kardan dobozaba rakom, mert a kamatbol meg fogok elniMar 2 zsakot is hasznalok, egyik a szennyviztisztitonal van, masik a vaserdonel, mert amint kinyirtam az Alpha csapatot, nem tudtam elhordani a sok cuccot, igy oda is tettem egy hatizsakot.
WEST : persze, olyan vagy benne mint egy tank, csak sajnos nem az Enotban
itt ha kapsz par geppuskasorozatot ami telibe talal, akkor nagyon hamar elhasznalodik.Persze gondolom kesobb ez valtozni fog, amikor meg erosebb ruhak lesznek elerhetoek.Sot talaltam mar titanium lemezeket is, 3-as szintut, ami 13%-al emeli a golyoallosagot. (ha meg nem talalkoztal vele, akkor tudd hogy a kepzodmenyek helyere lehet oket betenni).
Persze nem hasznalom, mert fontosabb nekem a facsarek meg a szikrancs felfejlesztve.
(+suly es -sugarzas a facsarek, +elet es kitartas generalas, valamint vedelem villam ellen, ez a szikrancs hatasa)
Ha meglesz a finom munkahoz valo szerszam, visszaviszem Kardannak, aztan veszek majd egy SEVA ruhat, es azon fejlesztek meg 2 kepzodmenytartot, akkor mar 4-et tudok ratenni, szerintem elonyosebb lesz mint barmilyen pancelruha, legalabbis meg egyelore...
Persze, en is utogettem a fejem a falba, amikor kiperkaltam a 110 ezret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest