- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
aaaaa, de jó érzés így játszani...
Fullon van és 50-80 képkockám van folyamatosan, ha gyorsan futok akkor megakad félpercenként ugyanúgy, de ezt már megszoktam. Sok NPC-nél is van 25-30. Maximumon van, de a részletes (haladó) beállításokba a látótávolság, meg élsimítás meg mit tudom mi van még ott azokat lehet feljebb is tolni, majd kipróbálom, hogy utána hogyan fog virítani.
Az mondjuk szép, hogy végig 40% a GPU kihasználtság, proci egyik mag plafon, másik mag alszik.Ja igen, délután kimerevedett a játék, megakadt a hang és pár másodperc után újraindult a gép. Ezt okozhatta a játék, vagy teljesen ki van zárva? Valaki járt már így? Mert épp hűtést cseréltem és azt hittem az volt a rossz, de az nem lehet mert megnéztük. Azóta játszottam már és nem volt ilyen, ezért kérdem, hogy lehetett-e játék bug.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest