Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dhampir félisten válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetéreIgen, az alapjátékban engem is zavart, de ha már segítettél, akkor utána mehettél rejtekhelyet vásárolni és felkutatni, ami persze szintén nem volt tökéletesen kidolgozva. 
 Az sem tetszett, hogy hiába tisztítottál meg egy részt, mindig visszaszivárgott az ellenfél. Például a fenti szakaszon pakoltam egy ládába, és akkora veszteséget szenvedtem lőszerekben, hogy amit ott összegyűjtögettem, az nem pótolta ki a keletkezett hiányt.A Gun Addont hogyan lehet eltávolítani?  
 Feltettem az SGM mellé, amit ugyan még nem indítottam el az új telepítés óta, de nem akarom használni a fegyverkönnyítéseket. Általában két-három jól bevált fegyver elég szokott lenni mindenre, csak elvesznék a részletekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Opel topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield
 shield