- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #565 üzenetére
Ha jól emlékszek akkor csak a fő cselekményhez tartozókat csináltam, mivel nem teljesen értettem miröl is van szó, és féltem hogy esetleg keresztbepakolok magamnak.
Amiről észrevettem hogy nem fontos azt hagytam.
Amire még figyeltem, hogy nem írtottam válogatás nélkül a stalkereket.A napos időért irigyellek kicsit.
Ja mit bácsizol te engem?más:
Ja ha megvan a Gauss érdemes vele visszamenni öbölbe, az ottani technikus pár vodka után simán megcsinálja. Innét megint pripyat és már lesznek más küldik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robogó, kismotor
- Linux felhasználók OFF topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest