- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa Joe
tag
válasz
Dhampir #36234 üzenetére
Ez a kép nagyon ott van!
Emlékszem, amikor a keresztfiaimat oktattam annó: "Nyílt terepen nem rohansz bele a váratlanba! Keresel egy biztonságos magaslatot, és nézd meg, hogy mennyi ellen van ott, és milyen felszereléssel, hol lesz fedezéked, és mit nem látsz át onnan, ahol vagy. Ha kell, válts pozíciót, akit tudsz csendben intézz el..." Pár évvel később már airsoftozni vittem őket, és megkönnyeztem, amikor sorban hozták az ellen zászlóit.
Pedig szeretem a darálást is, de nem véletlen hogy az open world jobban bejön, mint egy csőjáték időre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Így használod a ChatGPT-t
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest