Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34040) Antonius1978 válasza Yutani (#34033) üzenetére


Antonius1978
addikt

Tudjal rola, hogy kell hozza egy toldozas-foldozas, mert Pripjatyban maskepp az egyik kuldetesnel - amikor a hazteton kuksolsz - ossze fog omlani a jatek.

tzs182 ez rem egyszeru, csak kellene egy kis csapatmunka, hogy minden szarsaggal ne en foglalkozzak, es akkor hamarabb meglenne.

Balathruin hat ez igaz, hogy ingyenes lesz, de csak 1x kell megcsinaltatni, es azutan elterjedhet az egesz Sztalker univerzumban.Es ugyan miert ne szerepelhetnenek a magyar gyartmanyu AK klonok, pisztolyok, valamint mesterlovesz/anyagrombolo puskak ? M3 Elefant, M6 Hiuz, Szép Mesterlövész Puska - pont igy lenne a neve, ej de szep is volna :D
Az xFreex, es altalam keszitett Turul modban benne van egy AMD-65, es hidd el, allatira tetszik,imadok vele lovoldozni, csak azt hasznalom :K

UI : amugy Tamas megmondta az arat, 40.000-ert hajlando modelleket kesziteni.Mostmar csak arra varok hogy megirja, hogy kb hany honap alatt tud 1 modellt megcsinalni, hogy ugy huzzam en is a nadragszijat, hogy tudjak felretenni penzt erre a celra.Majd a tobbi forumba is beirom, hatha akad adakozo kedvu sztalker,akinek ez fontos volna.

shield ma pl hosszas kihagyas utan dolgoztam a forditason kb 5-6 orat, a meg leforditatlan szovegreszeket (volt jo par oldal meg) mind Google forditoztam, es bemasoltam az angol szoveg ele, talan ma is lesz idom kicsit forditgatni, naszoval, ezzel a modszerrel minden megvan, mar csak ossze kell nezzem a magyar gepi forditast az angollal, es atalakitsam, azonban meglesz az osszes parbeszed forditasa.Leforditottam az osszes kuldetes nevet,mind3 palyan, mar csak a hozzajuk tartozo szoveget kell gepi/sajat forditozzam.Beleneztem a kepzodmenyekbe is, azoknak is leforditottam a nevet, a magyarazatuk meg varat magara.Jo lenne, ha te, vagy valaki mas osszefesulne valahogy a loszerek es fegyverek leirasat tartalmazo allomanyokat a mar magyarra forditott modok es az alapjatek hasonlo allomanyaival.
A feliratozos allomanyt is leforditottam, ez a jatek vegen tunik fel, beteszem a KESZ mappaba.
Az information es gui allomanyt kell meg leforditsam, a PDA nevut rad biznam, abban csak 1-1 szo van.
Ha mindez megvan, akkor lezsirozom a neveket, es javitjuk ahol kell, az olyan neveket, amelyek mar 100%osan biztosak, azokat mar eleve a forditasban igy hasznaltam.
Esetleg ha Erdo raerne, akkor 3 allomanyt lefordithatna - ha olvasod, akkor kb annyi szoveg van mindegyikbe osszesen mint amit leforditottal a keresemre, a monolitos halandzsat - es 1, de legtobb 2 het alatt mar minden magyar lenne, lehetne magyarul nyomatni.

UI 2 : jah igen, barki barmit vallal be, ne felejtse el, hogy az angol szoveget is benne hagyja, hogy eldonthessem, hogy osszeillik-e az en forditasommal, marmint tortenet stb szempontjabol, ugyanis 3x vegigvittem a modot, utoljara 2-3 honappal ezelott, igy meg nagyjabol emlekszem, hogy mi kovetkezik, es akkor bele tudok magyarazni lenyeges infokat is stb.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.