- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #32298 üzenetére
Jövő héten elvileg kijön a Lost Alfa, szerinted egy lábbal hajtós géppel elboldogulsz?
A Lost Alpha Kordonban játszódó részét futtattam egy HP ProBook 6570b laptopon, és számomra is meglepően folyékonyan vitte az integrált Intel HD 4000, a kijelző natív HD-felbontásán (1366x768).
A CoP az előbbiekben említett NVS 3100M révén a laptop natív, HD+ (1600x900) felbontásán maximális grafikai alapbeállításokkal futott.
Egyébként nem minden a csúcsra járatott grafika, számomra mindmáig az egyik legjobb sci-fi játék a Half-Life 1-2, no meg a Stalker.
-
shield
Topikgazda
válasz
Dhampir #32296 üzenetére
Hetekig hónapokig ellehet vele tökölni, mire kiválasztod az összetevőket. Ha most vennék videókártyát, biztos vagyok benne, hogy hetekig ellennék vele amire betudnám lőni a kategóriákat, ár/érték arányt.
Ahogy Balathruin írja, a modok az más tészta. Jövő héten elvileg kijön a Lost Alfa, szerinted egy lábbal hajtós géppel elboldogulsz?
-
-
Dhampir
félisten
válasz
shield #32295 üzenetére
Igen, látom, sejtem.
Szigorúan tudományos alapon nézve () ezekben az adatokban el lehet veszni, manapság akkora a bőség, a választék ezen a téren (is). Régen én is többféle gépet rakosgattam össze, ma már nem foglalkozom ilyesmivel, jóformán csak notebookokkal vagyok naprakész, de azoknál sem mindegyik típussal és konfigurációval foglalkozom.
Egyébként én túlzásnak tartom a túl erős, energiazabáló konfigurációkat is. Egy használt ThinkPad T510-ben lévő NVS 3100M is jól elvitte a CoP alapjátékot. Modoknál már lehet, néha van gubanc az optimalizáció miatt.
A nyaralás is fontos, kell a kikapcsolódás, a közös családi időtöltés.
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai38 #32290 üzenetére
Tuningolt Brazra én nem emlékszem. Nem kevered valami mással?
Majd én is keresek egy SeregA-Lus Diverzanst, talán az menni fog. B@ssza meg lehet, hogy az orosz CoP-om nem oké, mert a rápakoltam a Horror modot és ennél is mentés betöltési probléma. Pedig az elején ment szépen.
Már neked is össze kellene raknod egy jobb gépet, nem mindent a gyereknek.
-
hubai38
aktív tag
válasz
Dhampir #32289 üzenetére
Jó cuccok mert ki kértem a profik véleményét,itt a szomszéd prohardveren.Én sajna nem tudok számokat mondani mert nem értek hozzá.A mostani játékok nem tudják megfogni,full-hd meg minden, olyan felbontásokat produkál hogy megál az eszem,2600-1800 vagy valami nagy számok.Mondtam hogy rárakom a Diverzánst csinálok 1-2 képet, de le jelszavazta a gépet,a kis gaci,de mikor ujra kel telepíteni akkor az apját hívja.
-
hubai38
aktív tag
válasz
Dhampir #32286 üzenetére
Hát figyelj csak a proci 62000-db ezres volt valami i5,a videókártya pecig 70000-körül alaplap 32000,jó sok volt a tököm bele,nekem meg van az ocska leküs vakaros szemét.
tzs182 ,nekem semmi gond sem volt vele,de még a legalacsonyab beálításon is szagatot nagyon,menesztetem.A diverzáns is csak egyszer dobott ki,pedig már megjártam sötétvölgyet is.
-
hubai38
aktív tag
válasz
Balathruin #32280 üzenetére
Akkor hagyom a picsába,nálam csak a mesébe van ilyen gép, meg a fiamnak, oda nem taposhatok egyenlőre.SaGa59 mindegy főnök,még a diverzánst nyomom kersem a glauspisztoly prototipusát,meg mit udom én.
-
' Tzs ,
senior tag
SaGa, please, pár mondatban tudnál írni arról, hogy 6:40-től miről van szó?
Stalker News 2017-03-23 -
Dhampir
félisten
válasz
Balathruin #32280 üzenetére
Például az SGM 2.2 Enot mod valamiért jobban megfogta a gépemet az első Kordonbéli falusi harcnál (a banditák lövöldöztek a faluból), és szaggatni kezdett a Radeon R7 M260 DX. Itt írtam róla 2015 októberében.
Viszont a COP alapjáték az alapértelmezett maximum beállításokon folyamatosan, laggmentesen futott az integrált R7 GPU-val is.
Akkortájt Ubuntu Linuxon is próbálgattam a játékokat, azon tapasztaltam a fentieket az Enot kapcsán.
-
-
hubai38
aktív tag
válasz
Balathruin #32272 üzenetére
A lényeg az hogy az ő oldálárol szedtem le, itt található az összefoglalóban.
-
hubai38
aktív tag
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tud valaki egy működő linket a In Spite of Death modhoz? Az összefoglalóban lévő döglött...
Köszönöm! -
Riot Gin
aktív tag
-
hubai38
aktív tag
A glaus pisztoly merre van?
-
hubai38
aktív tag
válasz
shield #32244 üzenetére
Lehet hogy baromságot beszélek de szerintem a telepítet rendszerel lesz a gond,valami hibádzik,hiányzik és nem talája a gép és azért van ez a gond neked.Én windows8.1-et használok és tökéletesen megy minden játék.Meg persze Driver bostert4.2-verziót,az mindent leszed és még 14-db játék koponest is fölrak a gépre.Rengeteg dolgot ami kel a játék működéséhez.
-
SaGa59
őstag
válasz
dodopek #32250 üzenetére
Kétféle frekvencia tartományt tudsz megadni a gyártásnál, az egyik jó, a másik nem. A szöveg megadja a képletet is hozzá, amivel ki lehet számítani. Tényleg nem emlékszem rá, melyik a helyes, bár a megfelelő scriptben az is benne van, csak már annak sem emlékszem a nevére.
A lehallgatók elkészitése nem nehéz. El kell végezned hozzá az elektronikai kiképzéseket, ehhez a gépész még pénzt is ad. Beszerzed az alkatrészeket meg a szerszámot. A műszerrel beméred az alkatrészek értékeit és megadod, hogy szerinted ezekből melyik frekitartományhoz lesz jó a rádió. Ha a megfelelőt választod, át tudod adni a bolhapiacnál a stalkereknek őket, ha nem, akkor nem jelenik meg a szükséges beszélgetés. Ha nem akarsz számolni, mentesz egyet a legyártás előtt, elkészíted az egyiket, ha nem jött be, visszatöltöd és elkészíted a másikat. Nincs sok választás, mert az alkatrészek értékei mindig azonosak.
-
rétisün
veterán
válasz
dodopek #32250 üzenetére
volt már róla szó régebben, bár ahogy bogarászom a találatokat a 'halál ellen' mod isf felmerül, szóval nem tudom találsz-e használható hsz-t.....
-
dodopek
addikt
Srácok!
Spectrumban van valami poloskás küldetés, aminél ha jól tudom majd számolni kell. Hogy is lesz ez? Most kell megcsinálnom a lehallgatókat, de lövésem sincs hogyan.Köszi!
-
hubai38
aktív tag
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai38 #32243 üzenetére
Használsz vírusirtót?
Érdemes legalább egy Avast Free Antivirust telepíteni (de nem kell minden összetevő, amit még pluszban felajánl telepítése folyamán).
-
Aarpok
őstag
válasz
hubai38 #32243 üzenetére
Amennyiben az a küldi mint a Geo-ban akkor következőt kell tenned. Elmész a vaserdőhöz ott lesz 3 sztalker beszélsz velük elmondják a helyeket majd betámadnak. Ezután mutatni fogja a helyeket. Az egyik a szennyvíztisztítónál a másik kettő a cementgyárnál és a Volhov rakétaállomáson lesznek.
-
shield
Topikgazda
válasz
hubai38 #32243 üzenetére
Szerintem nézd meg Jupiteren a Konténerraktáraknál.
Most a CoP-Horror mod+Artifact&Armor loot-al játszok, de ez is elkezdte a mentéseket nem visszatölteni.
FATAL ERROR
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : ...artifact loot\gamedata\scripts\level_weathers.script:343: bad argument #1 to 'find' (string expected, got nil)Most már tényleg tele a tököm.
Ilyen vírusról eddig még nem hallottam. Rohadjon meg a sok agyhalott, ezzel kell szórakoznia!?
-
hubai38
aktív tag
válasz
shield #32242 üzenetére
Mi a franc lehet,most raktam ujra a rendszert,és tökéletesen megy,a mentések meg minden.
Csapajev adta a küldit,talájam meg neki a drog szálítmányokat de sehol sem jelez,és nem is utal rá semmi hogy merre keresem.Már megjártam Prípyatot és tökéltetesen megy minden betöltés. Persze nem volt még meg a kivonulás,most érkeztem el oda hogy elátogatok az erdőgazdaság-hoz és ezt a feladatot kaptam.
Szinte mindenem el szált,egy virus véget az öszes stalker modom,még a forum ra sem tudtam sokáig be lépni.
-
shield
Topikgazda
-
dodopek
addikt
Mondjuk én nem szerettem annyira gazdagodni. Mire összeszedtem a csapatot, már több, mint 1M pénzem volt. Nem volt kihívás, annyit vásároltam, amennyit nem szégyeneltem. Megvan a varázsa, ha csak szépen lassan gyarapodsz. Szerintem épp elég, ha az elektronikus pénzt zsebeled be pluszban. Tessék szépen vért izzadni.
-
hubai38
aktív tag
Na szép napot mesterek,a diverzánst nyomom kaptam Csapalyevtöl egy olyan feladatot hogy szedjem össze a kábítószer csomagokat,de nem jelzi hogy merre menjek,hól lehetnek a drogok?
Be kaptam egy olyan virust valamejik orosz oldalról, hogy minden Stalker cuccom el szált.Hetek óta nem tudok ide sem belépni,most sikerült a fiam gépével
-
hanS20
csendes tag
Sziasztok, melyik az az sgm verzió amibe "dől a pénz"? Ha jól tudom a sima 2.2? Amennyiben igen, tudna valaki egy Zatonba érkezéses mentést adni? 2.2 Enottal játszom és kissé meguntam, hogy alig jön a lóvé... Előre is köszönöm.
-
Balathruin
veterán
válasz
Redneck #32233 üzenetére
Itt van a linkje. Ahogy elnézem igen, de még nem volt alkalmam kipróbálni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Balathruin #32227 üzenetére
Üdv!
Nekem lemezes van. Ennek a GOG regisztrációnak mi a menete? Simán elfogadja a kulcsot?
-
Erdő
tag
Nem állítottad be a mentési könyvtárt úgy, ahogy korábban itt többen javasolták, hogy a régi mentéseidre mutasson?
Egyébként, amennyire én eddig láttam, vagy a játék mappájában van a mentés, vagy a C: meghajtón a users\public\documents környékén. Előbbi ezek szerint törlődött, de az utóbbit érdemes megnézni.
Mint írtam, van rá lehetőség, hogy a lomtárból törölt fájlokat visszahozz. Vannak erre speciális programok, az egyik ilyen a diskdigger, ami ingyen letölthető és magyarul is tud. -
awacs
tag
Köszönöm!
-
Erdő
tag
Ha simán törölted, akkor a lomtárból még előáshatod. Ha a lomtárból is törölted, akkor is vannak lehetőségek, nekem a diskdigger programmal sikerült visszaállítanom onnan is kisöpört mentési fájlokat. Uninstall-lal törlés esetén, nekem úgy tűnt, nem járható ez az út, de azért egy próbát megér.
De előbb tényleg azt volna érdemes tisztázni, hogy a mentési fájlok hol voltak, ahogy kekeeci írta. -
awacs
tag
Nagyon okosan kitöröltem az egész játékot.Feltelepítettem újra,van arra mód hogy ne kelljen az elejétől kezdenem?
-
kekeeci
senior tag
Amit linkeltem mappaszerkezettel van csomagolva.
Kicsomagolod, módosítod az értékeket, bemásolod a játék mappájába.
Az fsgame.ltx-et módosítod:
$game_data$ = false | true| $fs_root$| gamedata\ - így néz ki
$game_data$ = true | true| $fs_root$| gamedata\ - ilyen kell legyen . -
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek #32207 üzenetére
Udv mindenkinek, bo 2 hetig nem volt netem, latom itt is jo sok hozzaszolas keletkezett, a World of Tanks-ban pl 1200, 2 het alatt, na azt se fogom elolvasni...
Az elso vegigjatszasomkor volt ertelme, meg lehet talalni mind 3 keszletet, a kalibralo valoban ott a lepcsohazban, a tobbi mar nem emlekszem, 1 talan a mozdonyon masik fene tudja - talan Saga59 tudja, mert akkor nekem epp o ajanolotta, mert akkor o epp azzal jatszott - , egyszeruen mar nem emlekszem, nade a lenyeg az, hogy en valahogy visszajottem Kordonra, es leadtam mind a 3 cuccot, nagy dolgot ne varj, ahogy emlekszem sacc/kb 2 ev tavlatabol, par pancelt es fegyvert lehet csak fejleszteni, de a semminel az is tobbet nyom a latban.Es ugy dereng, hogy a Szemetteleprol mentem vissza, ha elmesz Pripjatyba, akkor lottek a dolognak, ugyanis ott be is fejezodik a jatek.Ennyire emlekszem, de a valasz az, hogy lehetseges a dolog.
Hoppa, ha a szerelo elhalalozott ? Akkor szerintem mar nem, vagy jon valaki, aki a helyere lep ?
Mindenesetre en szerintem az eredeti, kezdeti szerelonek adtam le a cuccot, szoval az a dolog nyitja, hogy az elso adando alkalommal visszamenj Kordonba, es akkor van ertelme a kalibralo cuccnak is, a masik ketto valahol Kordonon lesz, vagy a finom szerszamkeszletet a szemettelepen talalod ? Mind mondtam mar franc tudja, hatha Saga59 emlekszik meg ra... -
dodopek
addikt
válasz
' Tzs , #32208 üzenetére
Bejött. Hogy emiatt engedett e tovább, vagy mert találtam egy olyan artifractot, ami +6 pihentséget ad, azt nem tudom, de lényeg, hogy sikerült. Borlanddal sem foglalkoztam, gondoltam majd jö, ha akar. Maradt plusz egy percem, és amikor beértem, közölte a játék, hogy Feladat teljesítve: Maradj Borlanddal. Most megpróbálom úgy, hogy megvárom a félhülye társam.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
Balathruin #32209 üzenetére
Köszi! Ejj szép gyűjtemény! Tiéd?
Priboi sztori, omg, ez volt a legelső stalker mod amit próbáltam annó. Ehhez mintha lenne magyarítás nem?
Mi az az Eye Candy? -
Erdő
tag
válasz
Balathruin #32209 üzenetére
Másolással sem?
Amikor "link"-be tettem, azt írta ki, hogy nincs meg az oldal, de másolással, úgy láttam, odatalál. Vannak még rejtélyek a zónán kívül is...
Egyébként az előbb elfelejtettem a legjobb érvet: hogy CoP-ra raktam!... vagyis CoP mod.
Mostanában több modot is kipróbáltam: Szövetség ideje (nekem inkább CoD volt, mint CoP), Legendary, CoC, Dead City, de egyik sem ragadott meg, Talán emiatt kuszálódtam egy kicsit össze. -
' Tzs ,
senior tag
Ez a link nem elérhető. Újra plase
dodopek:
Spectrumban érdemes még szerszámokat gyűjteni, miután az ATK-n lévő szerelő elhalálozott?
Én egyet találtam a lépcső alatt a számzáras ajtó előtt. Végig nálam volt, nem kellett senkinekSzidorovits kér az X5-ből doksikat. Nem tudjátok mennyit kell gyűjteni?
Asszem hármat vagy négyet de úgyis jelzi a játék, hogy megvan mindÚjra kezdtem a játékot az X5 bejáratától, mert ott beragadt egy kitörés feladat, és hátha az "öl meg" a Bár pálya elején...
Ha ez bejön értesíts -
dodopek
addikt
Szevasztok! Megint én...
Spectrumban érdemes még szerszámokat gyűjteni, miután az ATK-n lévő szerelő elhalálozott?
Szidorovits kér az X5-ből doksikat. Nem tudjátok mennyit kell gyűjteni?Újra kezdtem a játékot az X5 bejáratától, mert ott beragadt egy kitörés feladat, és hátha az "öl meg" a Bár pálya elején...
Köszi a válaszokat! -
Redneck
nagyúr
válasz
Dhampir #32205 üzenetére
Nem biztos hogy lenne türelmem újra előlről kezdeni. Jó kis game volt, de inkább a végére vagyok kíváncsi, megkímélném magam a már bejárt területektől. Talán ha végigtolom, egyszer újrakezdem.
A mentések akkor mennének? Anno egyébként DX 10.1-es AMD kártyával toltam, elég magas beállítással, de talán egyszer folytattam DX 11-es GTX 460-nal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU OLED Monitor
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest