Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31622) Antonius1978 válasza ' Tzs , (#31620) üzenetére


Antonius1978
addikt

Hagyd csak, most szedem le Shield oldalarol, Sensut hivatkozasa alapjan, ki kell probaljam, lam ez a mod hogyan viselkedik, a ShoC oldalra epp most irtam Sensutnak magyarazatot, neki van igaza, a monitorkartya a hibas, tobb mint valoszinu.

A befurodtem az jelen esetben azt jelenti, hogy a mod annyira nem mukodik nalam, hogy keptelenseg vele jatszani.Az a baja, hogy ugy tunik, amikor tul nagy terhelesnek teszi ki a monitorkartyat, a gep leall, azaz olyan mintha elmenne sleep modba, se kep, se hang - szo szerint - csak fekete kepernyo, reset gombbal kell ujrainditani a gepet.Az ejjel ugyanez tortent a RadioPhobia es We are not alone modokkal is.Szar a kartya,nem birja a gyurodest.

Ranezhetek a Valtozas Ideje 3-ra, most nem dereng, de mintha 2 reszt Saga59 leforditott volna, ez valami uj mod amugy ? Es ha igen, vagy nem, mind1, neked mi a gondod vele ? Nalad mi tortenik, es ha valami tortenik, mifele hibauzenetet kapsz a logfile-ban ?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.