Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
Pont most futottam bele abba hogy egy leszállási pontnál kinyírtam pár ellent és összeszedtem annyi fegyót amennyit csak elbírtam erre nem kell senkinek.

Most hogy ne vesszen kárba egy privát tárolóba nyomtam bele az összeset. Szóval akkor kinek is tudok eladni jó árban fegyvert?
Azt látom hogy az ereklyék sokat érnek csak akkor ha eladom a nehezen megszerzett cuccot akkor a későbbiekben nem tudom magam használni.
Most picit bejárom a környéket és megpróbálok minél több pénzt szerezni hogy a ruhámat tudjam fejlesztetni. Közben már átugrottam a navigátor vezetésével a vasútállomásra is körülnézni de egy ilyen út 1000-be fáj.
szerk: az okosságot köszi. El is mentettem. Ugyanez magyarul nincs meg?

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield