- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elb*szott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
' Tzs , #28146 üzenetére
Nekem az sgm2.2 változatával történt meg a mentési hiba, méghozzá kétszer is, elsőnek nem foglalkoztam vele de amikor nekem is jöttek ezek a gondok akkor már késő volt.
Elsőnek éppen összebirkóztam egy alfás csapattal zatonon,noé bárkája legtetejéből vettem észre a csapatot mielőtt nekikeztem csináltam gyorsan egy mentést, gondoltam sosem lehet tudni,mentés után rögtön irta pirossal hogy valami hiba történt a játék képernyőjén középem, de mivel hogy akcióban voltam nem foglalkoztam vele ,rá is csesztem rendesen.Folyamatosan azt írta, hogy a mentési hely elfogyott ,na mindegy ilyen nincs.
Másodjára,janovról utaztam zatonra nyugodt körülmények között voltam és rögtön reagáltam erre a hiba üzenetre azonnal kikapcsoltam és egy korábbi mentést sikerült be is tölteni,ezzel csak azt akartam mondani lehet ,hogy te is kaptál ilyen üzenetet csak akcióban voltál és nem veted észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Flint 2 OFF topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest