Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
hubai1979 #24399 üzenetére
A hangtompítós feladatot a fegyvermestertől kapod, ezért mész Limanszkba. Ennek a küldinek a végén adja meg a képen lévő számkombinációs zsák koordinátáit a monolitos szerelő, már ha a küldi során életben marad (amikor az érkező monolitosokat meg kell védeni a mutánsok rohamától a téren. Nekem azért kellett azt a szakaszt újrajátszanom, meg meghalt a csóka és ezért megakadt a feladat). A számkombinációt meg kell keresni hozzá. Valahol a lépcső alja és a környező utcák között van (a videós végigjátszásnak, amit korábban linkeltem neked, egy későbbi részében pontosan mutatja a helyet). A kombináció egyébként 1408, de ha nincs felvéve a feladat a küldetések közé, üres lesz a zsák. Amikor visszaérsz Limanszkból a hangtompítóval, kapsz egy spéci ruhát, spéci fegyvert, és akkor mehetsz át Borongósra a térbuborékos meg pszi-sugárzós küldit megcsinálni. Tudósokat kell kimenteni a térbuborékból.Elég szopatós küldi, főleg osonkodásból és lesből lövöldözésből áll, érdemes éjjel megcsinálni, mert ha észrevesznek, game over. A pszi-sugárzós részt a végén még én sem csináltam meg, mert nem vagyok elég ügyes meg türelmes...
Ha ezt befejezem, akkor mehetek az Erdészhez a megfejtett iratokért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest