- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
egyedülülő #23285 üzenetére
Ha nem ismered oket, akkor epp itt az ideje hogy megismerkedj veluk
Az hogy melyik mit gyur a grafikan, nem tudom, en balga, mindig a legsilanyabb modon jatszodtam az osszes moddal, hogy ne akadjanak. (2 magos AMD-m van 4200, azaz 2x2,1 gigahz + 9500as 1 gigas kartyam 2x2 giga rammal)
Mostanaban viszont, feltettem arra a beallitast ami a Directx10 elott van, atallitottam par dolgot es sokkal szebb a jatek es nem is akad erosen...Nem tudom, a kartya megtaltosodott, vagy mi
Tukrozodo vizfelulet meg ilyenek, igaz a texturakat nem huztam magasra, de majd ugy is kiprobalom.A Misery-t en is feltettem, egy ideig szorakoztam vele, de aztan rauntam.Az szep hogy eletszeruve tettek, de a jatek nem tudja ugyanazt az eletszeruseget mintazni a jatekos szempontjabol.Pl egy ormanyos ugrik felem, hogy jol fejbeb.sszon, de en a fegyvert meg felig vittem az iranyaba, es mar at is ugrott a fejem folott, holott ilyen esetben a valos eletben te epp olyan gyorsan forditanad a fegyvert egy fenyegetes fele, mint ahogyan az ugrik.Szoval minden tul gyors, a jatekost kiveve.Ezt ugy lehetne megoldani, hogy amint feltunik valami ellenseg, magatol a celra menne a fegyver azonnal. (nos, ez sajat velemeny csak, mert vegulis vegig lehet vinni, csak unom a sok elfecserelt idot).
Nos, ahany mod, annyi fele, egyesek pl a fegyvereket helyezik eloterbe, masok hogy sok uj palya legyen, masik hogy sok kuldetes, masok meg a grafikara gyurnak, megint masok egy mas tortenetet alakitanak ki stb.
FREE : igen, a Spectrum tenyleg hangulatos, azt hiszem mar emlitettem, hogy ilyennek kepzeltem volna el a Lost Alphat is, tortenetileg meg picitt hajaz a WIP-re, ugy ertve hogy van nemi hasonlosag kozottuk,egy enyhe parhuzam, hogy ugy mondjam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest