Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
BalaNce87
üzenetére
Szia!
A játékban elég könnyű fegyvereket találni. Néhány kuriózum fegyvert is lehet simán találni. Én pl. gépágyut találtam zombinál.

Az ak minden esetben jó választás, nagyon jó általános célú fegyver. Persze vannak jobb speciális fegyverek, de ak-hoz skulót tonnaszámra találsz. Én nátó fegyvert csak hobbiból tartok.

Az artikból pár jobbat eltehetsz, 1-2-t, akkor is egy idő után raklapnyi lesz. Páncélt én eddig alig találtam, a fejlesztéshez való szerszám sem triviális.
Sok kisebb jól fizető küldetést nem ad ki a játék, csak akkor tudsz róluk, ha elbeszélgetsz a többi sztalkerrel. Ezért érdemes mindenkivel szóba állni.(#2261) BalaNce87:
Ha szeretsz szöszmötölni, akkor jó helyen jársz.

Én megy egyáltalán nem maradok kint, éjszaka alszik a sztalker.
Jah fűrésztelepen dumálni kellett volna. Pár konzervért simán beengednek és cuccolhatsz. Ez egy ilyen ész játék. Előbb kérdezz aztán lőj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield