Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz op.erik #22384 üzenetére

Nos igen, hat, en felderitot valasztottam, es a kis Scorpion geppityu nem valami utos cucc.
    A banditak, zombik meg olyan sorozatokat lonek a lepukkant fegyverekkel, hogy orom nezni, ha en akarok veluk loni, akkor az elso loves utan besul a loszer...
    Az oke, hogy nehez, es az elejen, amikor szert tettem egy jo kis osszegre, akkor elcsesztem, erre-arra, szoval hibas dontest hoztam...
    De idegesit 2 dolog : 1.ha megharap 1 kutya, vagy belem lonek, miert torik ossze a gazalarc uvege ? Na ez egy rohadtul/kibaszottul idegesito dolog, mert utanna alig lehet latni, es ha nincs penz megjavittatni ? ...ezt beneztek...szoval a kutya megharapja a bokam, es osszetorik a szememnel az uveg ? Emeletes hulyeseg.Szerencsere le tudod venni...
    2.Kedves ornagyunkat egy szal furdokopenyben kuldik be a Zonaba, szinte semmifele vedelem nelkul ? Ez is elkepeszto ostobasag.
    Szoval, ha ez a 2 dolog nem volna, akkor azt mondanam, hogy el is talaltak a hangulatat, de meg mennyire...
    Nincs olyan, hogy vigan masirozunk az 1000 ? 10 ezer, 100 ezer ? Celsius fokos anomaliak kozepen, vagy csak ugy maszk nelkul beszivjuk a mergezo gazt, utanna meg magunkra tekerunk egy katonai mentoladat, es mar jobban is vagyunk...
    Tenyleg nagyon kozel kerultek ahhoz hogy valosaghuen erezzuk magunkat.
    Ami nagyon tetszik, az a sok cucc, meg minden, igazan csak amul-bamul az ember, hogy mennyi hasznalhato dolog van...egy + nagy pont a keszitoknek.
    Jelenleg osszeguriztem egy TOZ vadaszpuskara valot...Az nagyon tetszik, hogy 2 lovestol szinte barmi megfekszik, valoban valosaghubb a dolog.
    Most asszem elmegyek allatokra vadaszni, meg a fatelepre, lam a zombiktol miket tudok osszeszedni.
    Amig nincs valoban utos ruhad es vedelmed, nem mehetsz erosen az anomaliak kozelebe...

kislaki92 amig hordoztam azt a bigyot, addig feszt dohanyoztam kozbe, jofele kubai szivarat, hogy ne erezzem a sugarzast :DD

• Musicking

aktív tag

válasz op.erik #22384 üzenetére

Ha egyszer a végére jutok a sgm 2.2 enot-nal a misery lesz a következő. Beletoltam pár órát de jegeltem valahogy az enot jobban bejött, lehet az arzenál miatt. A minap találat érte a csúszlimat, utána nem nagyon akart működni, nézem az állapotát lenullázódott. Azt nem tudom bug-e , de a misery esetén még nem találkoztam ilyennel. Akit érdekel egy normálisan működő enot (normal textúrás AF3, magyarítva), INNEN szedheti.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés