Új hozzászólás Aktív témák

• PeL

addikt

válasz Hun'reeth #4300 üzenetére

Most is az :K Épp most játszom a Radiophobia 3 nevű önállóan futtatható modpackel (nem kell hozzá az alapjáték sem), szerintem simán felér egy full remasterrel vagy remake-el ha úgy tetszik. A teljes Shadow of Chernobyl kibővített történetét lehet benne végigjátszani az elejétől a végéig, viszont vannak benne kisebb eltérések pl. az elején nem mehetsz be rögtön a rookie village-be mert simán agyonlőnek a stalkerek, először ki kell érdemelni a bizalmukat :D

Rá van húzva egy full grafikai tuning, mindennek rendes animációja van, beleértve a fegyveranimációkat amik szinte hibátlanok, még az evés, ivás is megvan minden egyes itemhez külön külön csinálva, meg tartalmaz egy rakat extra fegyvert is. Láthatóan nem ilyen összecsapott, összetákolt valami mint sok egyéb modcsomag, évek óta csiszolgatják. A legjobb hogy nincsenek benne az újabb részek által behozott játékmechanikák, így javítani simán a nagyobb tradereknél lehet pénzért vagy talált / vásárolt repair kitekkel, és nincs pl. item tuning sem. Lehet tuningolt itemeket találni, csomó stash nincs is jelölve a térképen, hanem neked kell megtalálni innen-onnan olvasott vagy hallott infók alapján, amik bekerülnek a PDA jegyzetei közé. 4 napja játszok vele és még csak most megyek majd a tudósokhoz Yantar-ba :D Nagyon elkapott a nosztalgia faktora miatt. Meglepően jól balanszolt az egész, jó cuccokban is pikk-pakk el tud patkolni az ember. 4 nehézségi szint van külön a gunplay-re és külön a játékban lévő economy-re, én mindkettőben a 3. nehézségi szitnen játszom és rendesen meg tud izzasztani pár helyen. Amíg várakozol, érdemes lehet tenni vele egy próbát ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés