Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
CptAdamica #4068 üzenetére
Végigolvastam azóta, sztem a 95%-át észre se lehet majd venni.
Az imént írtam, hogy sztem megéri az árát ez a játék, és mindezt mondom úgy, hogy sztem sincs közel kész még, de így is sokkal több tartalmat és szórakozást adott mint a legtöbb modern trendek alapján készülő single player.
A küldetésekkel kapcsolatos bugok kiírtása talán érdemleges lehet egyeseknek, nem tudom nekem szerencsére olyan nem volt.
Gyorsan csak belenéztem egy mentésbe, yanivban továbbra is el van tűnve a guide csávó de ott az ikonja. A flashlight árnyék egy vicc, nem a falra/padlóra vetül hanem a tárgyak körül lesz egy lebegő kontúrszerű árnyék. Fotón nem annyira jön át de mozgás közben nagyon látszik, hogy csak egy "illúzió".
Vannak jó kommentek steamen, hogy mennyi minden hiányzik még most is, közel sem lett javítva, meg abban is van igazság, hogy ránézhettek volna arra is mik a top modok, amire a játékosoknak leginkább szüksége lenne de nem a fejlesztőktől kapták meg, továbbra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mini PC
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lenovo ThinkBook 14 i5-1135G7 16gb ram 512 SSD FHD IPS
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- XPS 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alku képes: HEDT "High-End Desktop" Ryzen Threadripper 1920X 24 thread 12 core Quad Channel memória
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest