Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
Na ma véget ért a kapcsolatom a bet365 oldallal. Nem a játék miatt (odáig el se jutottam).......
-
Fel akarok dobni pár pengőt a bet365-re de a régi accountom mellé már lassan a DNS mintámat is kérik, 24 órája intézem, hogy elhiggyék én vagyok én.
-
Egy hétre, most beállok a helyzettől függő napi 1500-2000 ft-os nyereségre.
kb. 3 hete nem volt vesztes napom........ -
Ma reggel a bankrollom szempontjából fontos 2000 ft-ot nyertem 15 perc alatt. Talán ebből is kiderül, hogy a lassú, megfontolt játék híve vegyok.
-
Sziasztok!
Úgy gondoltam, játszanak annyian a kaszinókban, hogy belefér egy ilyen topic is. Ha lesz érdeklődés jöhetnek más kaszinó játékok is de igazából szeretnék a rulettre fókuszálni. Várom érdeklődők, hobbisták, félprofik/profik hozzászólásait, tippjeit, sztorikat. Megvitathatnánk, ki milyen módszerekkel, szisztémákkal játsztik és milyen sikerességgel.
Aktív témák
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest