Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyrannha
senior tag
Hi!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy ilyen pólót hol lehet venni? [link] -
Petzi
tag
hi
Egy olyan kérdésem lenne hogy amcsi börtön ruhát nem tudja valaki hol lehetne kapni?
ilyesmire gondoltam:
http://cgi.ebay.com/SAN-QUENTIN-PRISON-DEATH-ROW-SHIRT-ORANGE-SIZE-L_W0QQitemZ8376740482QQcategoryZ15687QQrdZ1QQcmdZViewItem
köszönöm előre is a segítséget
-
pyrannha
senior tag
Nah, ma sikerült vennem egy Lonsdale Birmingham-et, ami egy kicsit drága volt(18.500 Ft), de szvsz megérte. Egyszerűen imádom. Olcsóbb lett volna, ha a lonsdale-london.hu-ról rendelem, de így legalább nem kellett várni, amíg a postás kihozza. Bár most megint van pénzem, szal holnap rendelek még onnan is egy-két ruhát. Egyszereűen imádom a Lonsdale cuccokat!

-
.:Kristian:.
addikt
Én most vettem egy frankó DADA nadrágot..
(Kedvenc márka) 
-
pyrannha
senior tag
UP
-
pyrannha
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy Lonsdale cuccokat(főleg pulcsit) hol lehet venni kb. olyan árakon, mint itt: [link]
Azt tudom, hogy a nyugatinál van egy bolt a Skála mellett az átjáróban, de már nagyon régen voltam ott. Most milyen árak vannak ott kb.?
Előre is köszi! -
_az
senior tag
1 kérdés csak móka kedvéért

nem tudjátok hol találok ilyen pólót?
fekete, rajta egy hatalmas ilyen vaskereszt szerűség tán a hátán (lehet, h elől)
és bele van írva, hogy choppers
amúgy a halálosabb iramban c. ''kultfilmben'' ilyet hordott a burnyák főhős.
ma láttam egy srácon ilyet a postán és rulz
de nem akartam leszólítani, nem olyan családdból származom én 
tippek?
szerk: ilyesmi Bővebben: link
[Szerkesztve] -
pyrannha
senior tag
Nem tudtok egy olyan boltot, ahol igényes és eredeti deszkás nadrágokat árulnak csajoknak? A lényeg, hogy nagy legyen a válszték. A WestEnd kizárva!
-
TexT-BoY
addikt
upp lett egy kis kézpénzem kéne venni nyári kolleksönt.. nem tudtok valami jo akciot?
cipo, nadrág hosszu ujju polo, ing stb minden kell
-
sziasztok! segítsetek piíz. hol lehet kapni jó, vmilyn márkásabb de nem nagyon drága oldalzsebes ha lehet szürke ''halászgatyát''?
-
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Mármint ki?

Én 2001-ben 18 éves voltam.
-
amargo
addikt
Kalandor,
Az azért mégis csak jobb
emvy,
Nekem van egy sherpa Cho Oyu kabátom abban van kiszedhető belső polár pulcsi.. elég durva, anyum kimosta kiszedte a gépből én kb 1-2percre rá tévedtem arra, mert kezet akartam mosni, megfogtam és tök száraz volt!!! kivéve az a része, ahol valami szövet anyag volt. Most tavasszal is csak abban járkáltam.. süvített a szél, fejem lefagyott, de nem fáztam benne! szinte nem is lehetett érezni. jók ezek a pulcsik
amargo -
Drizzt
nagyúr
Engem nadrágból az érdekelne, hogy a ''formáját'' azt szokták valamivel jelölni? Most ez hülyén hangzik, de nagyon nehezen találok mindig nadrágot, az elvárásom az az szokott lenni, hogy a nadrág felül amolyan rendes nadrág legyen, viszont a szárai viszonylag legyenek bők, de ne annyira, mint deszkás nadrágok szoktak lenni, mert azok 99%-a már kurva bő. Legjobb eddig egy olyan chord(de nem vászon, hanem inkánn ilyen selyem-szerű) nadrágom, ami mondjuk vagy 10 számmal nagyobb volt, mint én, de egy picit felül átszabattam, s tökéletes lett...
Amúgy valahol ilyen nagyon finom chord-jellegű dolgokat lehet venni? Ez amim van, nem tudom, honnan származik. -
maniac
senior tag
Szia Kalandor!
Fekete 29-es farmert mennyiert tudsz hozni? Tok mind1, hogy zipzaras e vagy gombos
. Koszi! Udv, Maniac
ui.: Ja latom megirtad mar a bolt nevet, tud nem nagykeres is vasarolni ott?
Masodik kerdesem meg az lenne hogy attol fuggetlenul nem tudod kb mennyi 1 farmer ott?
mod2:
Káprázat Divatáru
Divatáru kis- és nagykereskedés.
1139 Budapest, Váci út 97. (Forgách u. sarok)
Nyitvatartás.: kedd, szerda, péntek: 8-17.30, szombat: 9-14.30 va
ezaz?
[Szerkesztve] -
![[kép] [kép]](http://www.directalpine.com/produkty/prod_3_3_45.jpg)
Lett ilyenem. Full windstopper, lélegző, vízlepergető pulcsi, 510 gramm.
-
amargo
addikt
Kalandor: Köszi! megnézem majd(gyöngyösi kicsit messze van, de beütemezem valamelyik napra), igazándiból, szövet vagy farmer.. ilyen szempontból nem nagy az elvárásom. De anyagminőség, meg szabása szempontjából már annál inkább!
cornfake:Van több gombos szövet nacim is, még ezelőtt 4-5éve vásároltak.. és idelye lenne cserélgetni lassacskán. Semmi kopás nincs rajta(!), szakadás már kezd, a sarkánál
Drágán már én is láttam, de túlzásokba nem szeretnék esni.. Piac meg kizárva(!), akkor inkább keresek valmai zipzárasat.
amargo -
amargo
addikt
kétségbe esett kérdésem lenne (nem a kérdés eset kétségbe.. hanem már én):
merre szoktatok látni, gombos gatyákat?
tehát a slicce nem zippzáras, hanem gombos.. Elég sok üzletet néztem végig, és a kb 10-15ös választákból, ha 2 megfelel ennek.. viszont a esztétikai követelményeimnek nem.. vagy pedig a rászánt összegnek nem
kb 10e környéke amit részánok feljebb is mehet.. de ez már a tettszési indekem négyzetezését is vonja maga után
láttam 13ért megfelelőt már, amit nem vettem meg. és láttam 8ért remeket! amit meg is vettem. de ez kb 6hónapja volt..
ötletek?
amargo -
Master Chief
csendes tag
Hello! én keresek Energie, Diesel Denim Collection, Retro Ruhákat! ...
Kellene nekem Farmer meg poló! lehetöleg olcsón !!!ÚJ!!! !!!EREDETI!!!
Dieselböl ezek érdekelnek : 82H ,708 ,881 ,842 ,772 ,84R ,83Q ,82V ...
Energie az az Idei Tavaszi nyári kollekcio! ...Ha velaki tud nekem szerezni az feltétlenül irjon!
Elöre is Kössze -
Drizzt
nagyúr
Vettem egy pulcsit, de nagynak tűnik így utólag belegondolva
, szóval ha valakit érdekelne, lehet megválnék tőle. Emerica, M-es méret(de sajna nagyobb egy fokkal, mint az M-es Zero-m, ami van...
), képet nemsokára keresek. 7740-ért vettem, 15490-ről volt leértékelve(tényleg annyiért árulták még 1 hónapja), 7000-ért eladnám, vagy elcserélném szerintem, ha van érdeklődő. Majd esetleg körülkérdezek máshol is... -
Drizzt
nagyúr
-
amargo
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Nekem ilyen cserélhető talpasokkal eddig nem vol szerencsém.. nem is nagyon hiányzik.. tekintve, hogy nálam a cipő az 1ik legfontosabb eszköz.. 2évnél tovább nem hordom őket.
Ez persze nem jelenti azt, hogy utána 1-2x ne venném még fel, ha nincs még elhasználva
én álltalában a sarkokat koptatom el erőteljesen. ilyen béna járásom van
2éves gari lenne csak ilyen cuccokara? hmm.. én most a kabáromat féltem kicsit, írtadfentebb hogy ez a hőáteresztős lélegzős cucc nem az igazi, bár pont az én kabcsimra írtad, hogy itt kezdődik hogy már nem gáz ez a része.
igazából nekem most már csak az hiányzik, hogy elmászhassak valahova!!
a cipőim nagyrésze nekem is városi használattól mennek szét.. azért megrehelő ez, főleg ez én ugribugri stílusommal
meg aztán, túrázáshoz azért van a túra cipő, mert az úgy van megerősítve, viszont, ha egy túra cipőt uttcára használunk és más részeket mozgat az sem tesz jót.
ez olyan mint fitnes korival aggressive korizni
amargo
mindenkinek kellemes, ööö jó szilvesztert
de ha kellemes az még jobb ,) -
neduddki
nagyúr
HI!
Na en vettem egy merell mandalay-t 2 eve tehat kb 10-11 honapot hordtam az idei nov-dec-el egyetemben es majd hujjet nem kaptam eltort a vibram talp!!!:- ((((
Hogy gebegyen meg hat nem igaz. A butba asziotan hogy hat vegul is 2 eves igy mar nincs gar... grrrrrrrrr
Minthogy vibram igy kicserelheto a talpa 14 rugo, az jo es szep de anyit aze nem er....
Ki is nesztem egy jopofa meindl-t de azon is vibram talp van... egyik barlangasz-turasz-hegymaszasz esmerosom megnyugtataott hogy meindl-t ne vagyek sajat talpal...
Szoval akkor keresek teli cipot, nem magas szarut a leheto legkevesbe bakancsos kinezetutt, De remelm az idei telet mar csak kihuzom es csak gyuvo tlere kell.
Amugy csak varosi hasznalat volt semi hosszu es kimerito turakk, szoval meg igazn nyuzva sem vot...
udv
neduddki -
amargo
addikt
Szia, azóta lerendeztem ez a téli lábbeli dolgot

vettem egy columbiát, van egy szandálom is ami piszok kényelmes terepen és városban is! bár, mivel bőr az egész kicsit bele izzadok. na de a sipő amit vettem az nagyon baba! lélegző és polár cucc van benne, tehát nem fagyok meg és nem is sülök bele és tényleg! munkahelyemen egyszersem izzadtam még bele és amikor kimegyek a hidegbe nem fázok.
Én mostanában hordom a kabátomat, már azért 1-2hónapja.. de csak párnapja húztam fel a szellőzőket is
igaz csak egy poló volt a kezdetén alattam, most már ing/pulcsi, de ennél több nem kell 
most így kora reggel ennyire futotta
kicsit össze szedetlen lehet az írás, de hát
amargo -
Tuib
aktív tag
nem szívesen használok túrabakkancsot városban. Nem arra van kitalálva szvsz. Bár mondjuk a ha melóhelyen váltócipő van... Tény, hogy ha abba vagy pár napot, utána már fura felvenni egy sima cipőt....
Ja, ruha: vettem egy Sandstone Windblockos Polár felsőt, bazze!! Tegnap esti 50-60 km/h-ás széélökésekben, -4 fok körül rohangáltam benne a Farkasréti tér környékén, és semmi! Nincs fázás, nem fúj át, mindenki csak néz, hogy egy pulcsi, alatta egy ing, oszt csókolom....
Tuib -
TexT-BoY
addikt
gyerekek mit találtam :
Bővebben: link
itt jártam láttam és vetem 1-2dolgot
vettem 2kabátot ( egy Missiont ami inkább divatos de nem birja majd a havat és egy Columbiát nem titanium sőt nem is tudom miylen de a dokyardlandba még 70% többe került mint amennyiért én vettem 10k local kred) szerencsám volt
vettem még sok cuccot és 30at fizettem...
jó hely ajánlom mindenkinek a boltot
midnen legalább 30% olcsobb mint pl a westendbe mert a boltoknak ez van bele irva a szerzödésébe
amugy LEGSZEBB képem az üzletek közül:
speed :
bemegyünk: yoyok felakasztva mazzagra és rávan baszva az árcédula egy jokis Free hand zero 4rongy volt ez annyira nem jo ár..
megyünk tovább és egy fallal találjuk magunkat szembe amin DC, Vans STB cipők doboz nélkül Összeömlesztve oda voltak szorva és fel volt irva: ''42es méret
minden pár 10.000Ft...''
namost a polcon volt 20rongyos Bizo meg 15rongyos VANS is... nagyon durva volt... az eladok meg full rendes arcok segitettekmeg midnen....
kuul volt -
amargo
addikt
Én is kezdem látni, hogy ez lesz.. bár múlt 7en láttam egy egész jót! csak olyan vastag talpa volt min a túra bakkiknak.. abban azért necc állandóan járkálni

habár melóhelyre beviszek egy papucsot
majd megnézem ezeket, köszi!
nyáron túra szandiba járkáltam bent is, életem egyik legjobb vétele volt az a szandi! eddig az összes cipőmnél kényelmesebb, mind terepen mind uttcán.
sajna a PH! még nem láttam ilyen túrázós topicot
valahol érthető is, de ha már vannak bicós meg ilyen totyikok is..
de kezdem a sort előre is: én csak velence és pest környékén túrázgatok mostanában.. régen rengeteg helyen voltunk (autóval), de mostanában nem igazán tudunk messzebbre kimozdulni (autó nélkül nehéz(ebb)). Sajna a vége csak kifogás.. mert ha nagyon akarnám, na de mostanság azon vagyok! mondjál jó helyeket
amargo -
Tuib
aktív tag
Keresek bakkancsot gore-tex(vízzáró-lélegző) esset. de olyat amit felvehetek munkába is, azért kilehet mozdulni vele télen sportolni, meg túrázni. Több helyen is néztem már, de eddig még nem találltam kielégítőt.. ami megfelel az elvárásaimnak. Más lassan kezdem látni, hogy 2 bakkancs lesz ebből.. egy munkába 7köznapokra, 1 minden más.
csak szeretném elkerülni ezt az árukat tekintve.
Szerintem nem igazán lesz megoldás a dologra, nekem is kettő van, egy Merrell Summit II és egy Merrell World félmagas tiszta bőr. (tavalyi model) A Summit a kirándulásokra, a másik a városi télre. Mondjuk azt hittem, hogy nyolc órát a Summitban meleg lesz a munkahelyen, de nem így van. Csak ugye kicsit furán néz ki az ember túrabakancsban a melóhelyen
Egyébként ilyen túrás topic nincs is a PH-n? Hova, merre szoktatok járni, milyenek a viszonyok, stb...
Tuib -
Sick Boy
őstag
kezd körvonalazódni a dolog!
Auchanban találtam klassz kék, szürke, barna kordgatyát, nem egy sztár minőség, de kit érdekel, hiszen nem koptatott!!! 3200 local credit
Westendben szintén klassz olcsó áru a az emeleten a Borg márkabolt mellett (klassz kordok, de nagyok voltak sajna) 2000 HUF-ért + kúúl felsők 1100 HUF-ért.
Lurdy Ház Ártörő stuff - jó árak, tengernyi áru!
remélem sikerül vhol szerválnom cool stuffokat végre gatya ügyben.
-
Tithian
őstag
Pamutvászon nadrágot keresek valahol itt keleten (Nyíregyháza, Debrecen).
Sehol sem lelek minőségi anyagú, nem farmer nadrágot...
Amim van, azokat sehol sem lelem, a neten sem...
Ismeri valaki ezt a logót?
Bővebben: link -
_az
senior tag
egy igazán szimpatikus téli kabát a hétköznapokra

http://www.redsoldier.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=21 -
_az
senior tag
nahát voltam a ma megnyílt ótlet centerben...
első benyomás: szar
van bolt bőven, mondom nézek valami eszetlen király himalájamászógigamega-télikabátot(már csak azért is mert akkor biztosan 20 fok lesz télen hehe)...
a kínálat szerintem szűkös volt, amiket kínáltak nem tűntek nagy cuccnak, aztán volt 1-2 fasza darab 40-ér... aztán nézegettem pulóvereket, ami tetszett, nem volt a méretemben (xl), aztán nézegettem más pulóvereket, azok meg 10 rongyér voltak, szal nem valami nagy szám...
talán Parndorf azért jobb
viszont asszem 20-án nyílik a másik center majdne mugyanott, ott más márkákkal, hát nem is tudom... -
Drizzt
nagyúr
Nah, végül megvettem a zoneban a zerot...
Nagyon tetszett még egy DC is. -
Drizzt
nagyúr
válasz
[DoN]$[LeoN]
üzenetére
Bakker! Te is nyíregyi?
-
TexT-BoY
addikt
sajnos nem tudok bakkancsot de ma elmentem és megnéztem közelebröl a Karrimor Konwy-t nagyon tetszetös darab 35k-ért elég korketnek tünik de sajnos nem volt idő felprobálni a MAMMUT II.be láttam ... (a tápom vittem gariztatni csávonak

)
de a sherpa nagyon nem jött be
ami jo vlt az meg 5x.000volt
-
amargo
addikt
mind a kettő a tengerszemben láttam
Mountex
Más:
Keresek bakkancsot gore-tex(vízzáró-lélegző) esset. de olyat amit felvehetek munkába is, azért kilehet mozdulni vele télen sportolni, meg túrázni. Több helyen is néztem már, de eddig még nem találltam kielégítőt.. ami megfelel az elvárásaimnak. Más lassan kezdem látni, hogy 2 bakkancs lesz ebből.. egy munkába 7köznapokra, 1 minden más.
csak szeretném elkerülni ezt az árukat tekintve.
köszi a segítséged
amargo
szerk: link elcsúszás
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
áp! gyanak és nekem
-
gyga
senior tag
#126 itt a karácsony hajrá.
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Én veszek egy új bombert, a mostani már úgyis több, mint 10 éves

Kezdek kiöregedni belőle... vagy ő belőlem?
Pedig hogy szeretem, velem volt jóban rosszban. Miért mennek tönkre a jó ruhák
-
TexT-BoY
addikt
lol akadt 1-2 uj versenyző a Heavy Tools előadásában:
HT Newton:
-vizálloság: 5000mm/m2/24h
-légáteresztés: 5000g/m2/24h
-ára: 14.000ft!!!! (ebben magasan a király)
(ez a legolcsobb ámde szvsz egyik legobb ár/érték arányu kabát amit láttam napok ota) a Ht ocso szekciojábol, Ht szerint esőkabát
(ez nagyon bejön kinézetre)
HT Transfer:
-vizálloság & légáteresztésre ugyan annyit irnak az oldalon
-ára 22.000Ft
(közepesen drága kabát) , a Ht snowboardkabátnak árulja
HT Expansion:
-vizálloság & légáteresztésre ugyan annyit irnak az oldalon
-ára 28.000Ft
(ez a top kabátjuk) , a Ht szerint: ''professzionális technikai snowboardkabát''
TexT-BoY
addikt
na srácok mi legyen?
25-30maxxx 45K van kabátra
Felhasználás:
-suliba járás egész télen
-1-2 alkalommal kiugrani a müjégre
-nem megyek sielni
-nem fogok egy kis bringázáson kivül mást ''sportolni'' a kabátba
a jelöltek:
-Karrimor Konwy
-anyaga: KS 150
-ára: ~35.000Ft
-kép: Bővebben: link
-SandStone Summit
-anyga: OmniClima
-ára: ~44.000Ft
(ez a lélektani határ teteje ebbe remélem már benne van egy polar 300as cucc is)
-Milo Imac
-anyaga: aquatex
-ára: 23.000Ft
-SandStone Raindrop
-anyaga: Hirex AQS
-ára: 24.000Ft
ennyi mi legyen? nekem a legjobban a Karrimor és a SS Raindrop jön be kinézetre -
baliii
senior tag
UP! nagyon surgos, kezd az ido estenkent hidegre fordulni!
amugy a vans-nek es a dc-nek vannak ilyen kabatjai, linkek:
Bővebben: link <------- innen a 3. jon be
Bővebben: link innen pedig ez
szal vmi ilyesmi kene -
baliii
senior tag
hmm meg mindig nem talaltam kabatot, megprobalom leirni hogy milyen kene, hatha ti tudtok segiteni...
tehat: jo lenne valami sotet szin, pl fekete. a derekanal es a csuklonal legyen ilyen nemtommi (gumiszalag v mi) ami igy osszehuzza a cuccot, tudjatok kicsit ilyen oldskoolosan. ja igen, azert ne legyen tul oldskool, mert nem az a stilusom
ja es ne legyen olyan ''hosszu'' designja, mert azt se szeretem ha nagy egy kabat (mondjuk ez meretfuggo is)
na tudtok segiteni?
elore is thx -
-Jackson-
őstag
Heavy Tools? árban 10k körül/alatt, helyet nemtudok, mert vidéki vagyok
jól néznek ki, nekem van 2 db, uncsitesómnak is vagy 3, bár azok asszem nemmind kapucnis.
más: adidas/puma melegítőt hol/mennyiért kb? esetleg a nike cortez szériához hasonló egyéb márka? 35k-ért nemszivesen vennék egyfelsőt meg egy alsót. -
[DoN]$[LeoN]
tag
válasz
Wildmage
üzenetére
Nekem Versacce van fekete, Bécsben vettem. De Pesten is van Versacce bolt, ott mindig szokott lenni egy-két ilyen szabású cumó. Nem tom melyik utcában van, mert én Nyíregyi vagyok, és oda találni oda tudok, de az utca nevét nem vágom. 5.kerületben, Váci utca környékén van. Bár az meg elég hosszú árban, én tavaly vettem kint akciósan 60 rózsáért. De szép, meg ilyen ''selyemkasmír (vagy kasmir selyem??)'' az anyaga.
-
baliii
senior tag
nem tudja valaki a ZERO honlapjanak cimet? vagy nincs is neki? az eleg gaz lenne...
vans, etnies, burton, dc honlapjai nagyon kiralyok, es igenyesek, megeri megnezni oket
gyga
senior tag
Bővebben: link kellene egy kis segítség. az a baj hogy a netes vásárláshoz nem jó a bankkártyám és először is mo.-n szertnék olyan boltot találni ahol ezeket árulják. ha ilyen nincs kereseknék olyan embert a ki tud a neten vásárolni és segít. ugyanis ausztrália elég messze van.
-
Drizzt
nagyúr
#123?
-
Drizzt
nagyúr
up
-
Drizzt
nagyúr
Na, ma végre szeretnék egyet vásárolni, úgyhogy: hol lehet akkor összesen szétnéznem? Vennék kapucnis pulcsit, lehetőleg valami deszkás márkát, zero lenne a legjobb?
Milyen helyeken nézzek akkor szét, s milyen utcán vannak? -
Fantasy
tag
AAha
-
Thimcsy
újonc
sziasztok! Tudnátok tippet adni,h.hol találok INDEPENDENT polót.?És ha igen mennyibe kerül?
előre is köszike
-
Fantasy
tag
Mért mi történt?Ja jó!Mostma minden világos!De a te neved nagyon jó!Te meik vagy az xmodsok közül?
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
-
Wildmage
senior tag
Nem tudja valaki, hogy hol lehet ún. orosz nyakú ingeket kapni? Égen-földön keresek ilyet, mert gólyabál lesz és ilyen az öltönyöm. Nagyon kéne, mert ha találok ilyet, akkor nem kell nyakkendő

-
Fantasy
tag
_Azl
tI-Iom a bátyám és én csak köszöntem Sick-nek.Ő Sick nem baj ha Sick-nek becézlek?Tehaát én csak köszöntem.Különben is Poppy Sick barátnője? -
Fantasy
tag
Hy Sick!
tI-Iom huga vok.Mi a téma? -
Szvsz 20k HUF nem extrém összeg egy jó VÍZÁLLÓ kabátért... nálam kb ez a plafon, mert a drágábbat ugysem használnám ki, hiába tudna többet. Más kérdés, hogy a 20k HUF-os kabátba még kell egy 20k HUF-os polár is, ha tényleg nem akar fázni az ember...
-
gyufa
tag
hervisbe van kord 15-ért. a farmert utálom. tök kényelmes, és még meleg is
-
_az
senior tag
hát igen, ezek az extrém cuccok űbersirályak... kár, hogy az áruk is extrém...
szal hétköznapi használatra 100 rongyos dzsekit... igaz monnyuk egy bkv-s menet is elég extrém tud lenni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
neduddki
nagyúr
válasz
Cray Tyler
üzenetére
HI!
A ketteszedessel tejjesen ege ertek sokkal jobb ha kulon van es mozgekonyabb, es nekem jobb a mlg erzet.
A kolumbiak valoban megfizethetlenk a jobbak..
A sherpa 4000/1500-asai azok cardex-ek.
Es a ki valoban profi kabatot akar az The North Face, ojjan aron!
Erdekes, hogy a Terz koruti eszakipofa boltban aszontka az eladok, hogy a leghamaradd a McMurdo kellt el tavajj a baracsagos ara ellenere is:- ))) Augy ebbol fekete meg olajzod vot mo-n, legalbbis mast nem tanatam... Aszem az hyvent az enyem...
Erdemes meg megnezni a Nanoq nevezetui itthon keszulot is, hihetetlen melegek, methogy pehej, csak az esovedelem meg nincs rendsesen megoldava.. amugy nanoq utan a Zichi jeno vegen erdemes szetnezni!!!
JA polarhozanyit tenenk hozza, hogy aszt aktuiven fell kell futened, tehat pasziv utazgatasokra nem a leglakalmasabb... na ebben egyeertek en is
udv
neduddki -
Sajna nincs a kabátról képem, mert ez egy kifutó modellje asszem a Sandstone-nek, az Omniclima amiből van, az egyik legjobb ''ár teljesítmény'' arányú lélegző anyag a piacon (10000 mm WP, 4500-at lélegzik asszem), felette van a Gore-Tex (12000 mm WP, a Gore-Tex XCR 15000 mm WP), de az ebből készült kabátok ára 28000-30000-nél kezdődik (szörnyű kinézettel), XCR-ből 60000 alatt nem is készül kabát, a csúcs XCR kabátok (Mammut) ára a 200000-et is (!!!) elérheti...
Omniclima szintű anyag a MILO által használt Aquatex is (10000 mm WP asszem, és kicsit kevesebbet lélegzik mint az Omni), ezek a MILO cuccok egész jók (polárok is, saját tapasztalat). A Sandstone-ból a Hirex AQS és AQS Extreme anyagú cuccokat csak utcai viseletre ajánlom, mert ha pl síeléskor beleseggelsz a hóba, akkor már átáznak (ilyen célra min. 10k mm WP kell), ezért sem jó a Serpa ilyen célra (kivéve a csúcsmodellt), mer átázik a picsába komolyabb igénybevételnél (6000-8000 mm WP asszem a 20ezres kategóriában, ami nagyon kevés, ennyiért a Sandstone SOKKAL JOBB))
A Columbiáról meg annyit hogy a csúcs lélegző anyaga neki is az Omniclima, csakhogy a heggesztett varrásos (NEM Omni!!!) alap kabátja kb 40-50k HUF, ami nevetséges, Omniból meg Titanium név alatt gyárt 10000mm WP-vel 120k HUF-ért (!!!) síkabátot...LOL
Polárok: régen vala a 100as polár... ez azt jelenti, hogy az anyag egy négyzetmétere ennyi gramm (asszem), ez a tipus kihalt mer szarra se volt elég, ma már az alap a 200as, ilyet szabad venni minimum, ha nem akarsz megfagyni. Van 300as polár is, rettenet meleg, egy jó kabáttal kombinálva -20 fokig meg se érzed hogy hideg van... Van Wind Stopper polár is, persze kicsit drágábban, amit prtective réteg nélkül is lehet viselni, föleg összel-tavasszal, és a nevéböl kifolyólag totál szélálló, ami nem egy hátrány... a legújabb polárok egyébként (a 2004-es modellek nagy része ilyen!) már nem bolyhosodnak ha rendesen karbantartod öket!!!
Belecippzározhatóság: (saját atapasztalat) aktív mozgás közben (snowboard) engem rohattul zavart, hogy a két ruha úgymond össze van nőve... Ezt mások is monták... kicippzároztuk a cuccot és felvettük öket simán egymásra (polár + protective réteg) és SOKKAL kellemesebb érzés volt... nem tom mér...
Underwear (vagy next to skin) réteg: csak Sub-zero... próbáld ki... nem véletlenül kerül annyiba amennyibe kerül...
Ja: WP=Water Proof...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- PlayStation 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Kedvenc márka) 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.concretebeach.com/images/products/EM-43-04-03-fs.jpg)
, szóval ha valakit érdekelne, lehet megválnék tőle. Emerica, M-es méret(de sajna nagyobb egy fokkal, mint az M-es Zero-m, ami van...
)