Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na en vettem egy merell mandalay-t 2 eve tehat kb 10-11 honapot hordtam az idei nov-dec-el egyetemben es majd hujjet nem kaptam eltort a vibram talp!!!:- ((((
Hogy gebegyen meg hat nem igaz. A butba asziotan hogy hat vegul is 2 eves igy mar nincs gar... grrrrrrrrr
Minthogy vibram igy kicserelheto a talpa 14 rugo, az jo es szep de anyit aze nem er....
Ki is nesztem egy jopofa meindl-t de azon is vibram talp van... egyik barlangasz-turasz-hegymaszasz esmerosom megnyugtataott hogy meindl-t ne vagyek sajat talpal...
Szoval akkor keresek teli cipot, nem magas szarut a leheto legkevesbe bakancsos kinezetutt, De remelm az idei telet mar csak kihuzom es csak gyuvo tlere kell.
Amugy csak varosi hasznalat volt semi hosszu es kimerito turakk, szoval meg igazn nyuzva sem vot...
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest