- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
Dream Theater-ért nem tudom miért vagytok annyira oda???
Albumonként van pár jó számuk, ennyi. Komplett album egyik sem maradandó, sajnos. Én még anno a Live at the Marquee-t hallgattam, kb. azok a számaik jók.
1. albumuk annyira szarul szól, hogy hallgathatatlan, 2. album egy fokkal jobb, de ez is idegesítően szól. Nem is értem hogyan lehet ennyire szarul keverni valamit. A helyükben eltördeltem volna a nyilvánvalóan botfülű hangmérnök kezeit!Dan Swano on vocal, prog rock:
Unicorn
Az eredetin nagyon gyér még az ének, az újra felvett viszont a jól megszokott .Ez meg egy normális melodic death metal végre, aztán ez sem mai:
Few Against Many
Nem mint az a sok nyomi, vérszegény énekkel megáldott szerencsétlen melo death banda, akik csak erőlködnek és semmi maradandót, említésre méltót vagy amire legalább néha felkapnád a fejed, hogy aztakurvadejó... nem alkotnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest