-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
válasz LimaBravo69 #27910 üzenetére
Egy hét utáni tapasztalatok a Roborock Qrevo S porszívóval:
- ami nagyon tetszik: eddig portörlés után szinte néhány órával úgy néztek ki a bútorok, mintha hetek óta nem lett volna takarítva (mindegyik felület sötét, azonnal meglátszik rajta minden). Most hogy naponta körbejárja a lakást az új szerzemény (napotna egyszer porszívó, utána felmosás), sokkal tovább tiszta marad minden felület.
- az akadályelkerülő funkció nekünk megfelel, mindent elrakunk az útjából - ez leginkább a bútorokra igaz. Sajnos a kábeleket nem kerüli ki, erre oda kell figyelni. Eddig kétszer akadt el, mindkét esetben kábelben.
- szőnyegfelismerés pipa, megbírkózik vele. Rövidszálú, nagyméretű szőnyeg van a nappaliban. Néha felmosás után felmászik rá, hiába a külön porszívó/felmosás programozás az esetünkben. Viszont szépen emeli a mopot, szóval igazából nincs vele baj.
- a tükör nálunk is becsapta szegénykét, a hálószobában megjelent pár négyzetméter fantomterület, de ez egyáltalán nem zavar, meg sem próbál oda "bemenni".
- a küszöbökön küzdött eddig, oda-vissza mászkált rajtuk, attól féltem, valamit elbarmol majd benne a sok ide-oda ütődés. Az appban megtaláltam a "küszön hozzáadása" menüt a térképen, azóta ezzel sincs baj. Ahogy írtam az első tesztben, a 2cm magasságot simán viszi.
- olvasgattam a felmosószerről. Találtam pár leírást, ami a gyári felmosót említi. Igazából csak illatosít max, mindezt aranyáron. Egyéb felmosószert nem szabad bekeverni, tönkreteheti a gépet - ráadásul a gari azonnal bukta.
- keresgéltem pótalkatrészeket (igazából a rendeléssel együtt vettem hozzá ezt-azt). Ami érdekes: a gyári vs. utángyártott cuccok között nincs nagy különbség, ebből kifolyólag én gyári holmikat veszek majd hozzá, ha eljön az ideje. Ez alól egyedül a porzsák a kivétel, ott lényeges az árbeli különbség. Ezt még nem tudom, hogy megéri-e a gyári.A zöld ordítós reklámos webáruházban minden kiegészító elérhető, lényegesen jobb áron, mit a a román tulajdonú webáruházban.egyelőre ennyi, talán írok majd még, ha lesz mit
"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest