Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Q8 Max /Max+ az miben tér el az S8-tól? pl a Q8 Max tudja a vibrációs felmosást?
Dreame L10s Pro Gen 2 és Xiaomi S20+ között azon túl, hogy egyikre Dreame a másikra Xiaomi van írva a tetejére van érdemi eltérés?
Illetve S8 vs Dreame L10s Pro Gen 2 között mennyi különbség van?
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Megelőztél, épp kérni akartalak, hogy megmérnéd-e, hogy mekkora....na nem úgy!?!
Nekem ha a pöcköket nézem, akkor 20cm
, ha a kis kerekeket, akkor 19cm.
KösziAmúgy ezzel a főkefével az a bajom, hogy nagyon gyatra. A szőrök hullanak, össze-vissza állnak rövid használatot követően is illetve a narancs lamella része annyira vékony, gyenge, hogy darabjaira szakad.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Oda meg nem fognak ilyen eszközt beengedni.
Nem fogom elbagatellizálni a dolgot, valóban minden, ami a netre kapcsolódik potenciális veszélyforrás, kezdve onnan, hogy a routerek sebeshetősége kiugróan magas, és 3-4 éves eszközt pl. már a D-Link nem is akar updatelni a probléma ellenére.
A köztes eszközök biztonsági is fő kérdés, de szerintem az már jobb opció, hogy a Dreame például cyberbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, jelentsen ez bármit is valójában.
Aki meg valóban félti az "intim szféráját", fog megoldást találni erre a problémakörre is.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Roborock S8 az nagyon drága nekem, bár biztos nagyon jó is.
Mi a helyzet a Roborock Q8 Max termékkel? Az is ajánlott termék?
Dreame L10S Pro vs Roborock Q8 Max vs Roborock S8?
Ha végre meg tudom hozni a döntést és elhatározom magam a vételen, akkor vannak-e olyan helyek, amik javasoltak a vásárlás tekintetében illetve kifejezetten kerülendőek?
Gondolok itt webshopokra is, mert ezekben kedvezőbb árak lelhetőek fel (ALZA, Digiexpert, MySoft, IoTcentrum, stb)
S8 most az ALZA-n 175K BF akcióban...az jó árnak tekinthető gondolom!?Annyit megtudtam, hogy a Dreame termékekben egy viszonylag olcsó Aliexpresszes vízpumpa található - ezért is tudják kedvező áron adni - míg a Roborock termékeknél saját fejlesztésű az orvosi használatban is használt vízpumpa található, ami nagyobb eséllyel nem romlik el, míg a másik nagy valószínűséggel el fog.
Köszönöm az eddigi segítségeket is.
-
xekta
csendes tag
Persze, ha veszel akkora cellákat és tudod hogy az is van benne, na de itt amikor rendeled tudod? Szétbontani meg senki sem fogja, mert akkor még "gariztatni" sem lehet. Nyilván írhattam volna pontosabban\szebben, de mivel magába a porszívóba én nem ajánlom a nagyobb kapacitást, így nem is láttam értelmét ragozni a kérdést.
-
jano_77
nagyúr
Jaaa....és ismered a mondást: nincs baj, amíg nincs baj!
Az enyém is birta 2.5 évig, 1-2 alkalmat leszámítva - mikor nem talált vissza - tette a dolgát. Aztán elkezdte, hogy már sokkal korábban ment vissza, nem bírta addig az akksi, mint előtte. Majd már eljutott oda, hogy nem is veszi fel a töltést.
Szal a kérdés, hogy egy Roborock bírja-e 5-6 évig vagy azok is max 2-3? Mert ez utóbbi esetben nem éri meg a felárat.....szerintem.WOT: pont most mondod ezt a Karácsonyi event előtt!?
-
xekta
csendes tag
Próbáld meg maxon hajtani és meritsd 20% alá, hogy ott visszatér e a dokkhoz. Ha úgy nem lesz offline, akkor nem cellazarlat, hanem csak valami bug. Bár cellazarlatnal be se kellene hogy tudd kapcsolni, csak töltőre rakassal. Nem szokott magától elindulni? Javítottam mikrokapcsoló hibasat is, az hol kikapcsolt hol elindult magától.
-
Headless
őstag
Szia ha nincs dokkolón vagy a dokkoló nincs áram alatt akkor a robot ki fog kapcsolni. Ezt jelenti a kiemelt szöveg.
Ha takarítas közben áll meg és nem azért mert elakadt valamiért (beragadt kerék főkefe, túl kicsi hely). Akkor valószínű az akku kezd problémázni. Próbáld meg alacsonyabb teljesítményen futtatni a robotot, vagy figyeld az akku merülését egy takarítás alatt.
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
Graphics
Jómunkásember
Más kategória.
Nálam a felmosás a forgómoppal kezdődik, nekem az S8 Pro Ultra annyira nem jött be ebből a szempontból, és mindkét cég új csúcs terméke forgómopos én úgy tudom.
Mellesleg olcsóbban szerintem hatékonyabb takarítást tud pl. A Q Revo ( oké hazabeszélek, mert ez van itthon)
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
Elfogadta, hogy nem vállalok garanciát a postára.
Most persze amikor baj van, ő inkább visszaküldi, ezzel ő bukott egy 2 posta díjat, én meg a termék árának 90%-át ha valóban kuka.Innentől én sem fogok postázni, vagy konkrétan leírom neki, ha ilyen történik kidobta a pénzét az ablakon.
Ennyit megért a történet, plusz még egy dolog amit szétszedhetek. Van jó része is.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Freddzger
csendes tag
-
Freddzger
csendes tag
nna, most már csak várni kell. Addig is egy dreame f9 "review":
App:
Feltérképezéshez minimum 3x be kell járnia a lakást, és nem gyors. Ilyenkor természetesen no-go zone-ok vagy bármi ilyesmi nem állítható, így vagy elpakolsz, vagy odaállsz, vagy más megoldást találsz. Sajnos többször volt, hogy a map-et végül le kellett törölni, aztán az újratérképezésnél is meghülyült a giroszkóp vagy a fene tudja, de lehetett elölről kezdeni az egészet, mert fantomszobák jelentek meg, vagy keresztben indult el és elforgatva kezdte el térképezni a terepet. Map nem forgatható, ha sréhen indul el, akkor a térkép rettenetes (cakkos szélű, "antialiasing" nélkül, mivel ugye vízszintes voxelekből épül fel, de a valósággal 45˚ot zár be, így mindenhol "kerekít", csak négyzetekkel). Az állomás nem áthelyezhető a térképen, ő magától nem ismeri fel, hogy át lett helyezve (többek között ezért is kellett törölni a térképet párszor).Útvonalkeresés, pozícionálás:
A tesztek alapján sajnos ez az idők folyamán minden, elvileg fejlettebb és újabb készüléknél egyre rosszabbnak tűnik (lassabb, pontatlanabb, stb.) a tesztek alapján (Saját tapasztalatom nincs). Az F9 alapból nem volt túl acélos, de nagyon idegesítő, hogy egy elakadás után a szoba közepén visszarakva ugyanarra a pontra, ahol leállt, 2 perc körözés után közli, hogy sikertelen a pozícionálás. Ha keresztben indult el (úgy tűnt az első ütközés szögétől függött valahogy ez, hogy mi neki a "vízszintes" a mapen), akkor tovább tartott a takarítás. Bútorlábak, bonyolultabb bútorok kikerülése sok ütközéssel, és nem hatékonynak tűnő kikerülési stratégiákkal járt. (Szemre így tűnt, nyilván nem tudományos elemzésre alapozom ezt.) Az állomásra hosszú percekig tart neki feldokkolni, pedig 1 méterre volt tőle lerakva szemből (pozícionálás, majd utána sem sikerült egyből).Takarítás minősége:
Ezzel gyakorlatilag nem volt gond.Küszöbök:
Simán megmászta, amit kellett, ezzel sem volt gond.Feltörlés:
Nem használtuk.[ Szerkesztve ]
-
Freddzger
csendes tag
Rendben, köszi. Ez a szolgáltatás a checkoutnál jelenik meg majd valahol, vagy a szállításnál? Még accom sincs, szóval max a kosárba tudtam rakni a robit meg ott megnéztem, hogy a giftek is odakerültek mellé, de ennyi.
Írtam Silent77-nek, kiderül, kell-e egyáltalán regelnem, addig hanyagolom. -
TheMartin03
aktív tag
Szia, a különböző szobákat így osztotta fel az algoritmus magának. Mindegyik színt külön szobának rakott az ő elgondolása szerint. Ezeket lehet módosítani a beállításoknál a Manage Maps-nál. Azon belül meg asszem vmi rooms...
Egybe tudsz nyitni, külön tudsz választani vonalakkal szobákat. -
h1mpi
félisten
Közben egy fórumtárs küldött egy nagyon jó lehetőséget az S8-ra, igaz Geekbuying, de 192.000 Ft-ba megállt ajándék kiegészítőkkel, EU-s raktárból és EU-s cseregarival.
ribarszki: pontosan ugyenezt gondolom, anno 230-ért vettem a sok fejjel meg fali tartóval, de nem bántam meg.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
ribarszki
őstag
-
ribarszki
őstag
Pont a szívóerő ami harmadrangú. Nyilván van egy minimum szint, de pont a robotnál és a Dysonnál is a motoros kefehenger végzi a munka nagy részét. Szőnyegre kellhet nagyobb szívóerő, de ott is a kefehenger porolja ki a szőnyeg szálait.
A Fluffy fejet a Dyson v15-ön csak Eco módban használom, és mindent összeszed (Kekszdarab, ropi, reggelizőpehely, mindent) Max módba pedig 1.5 év alatt soha nem raktam. Szőnyegen feljebb kapcsol auto módban, de ennyi.
A robotnál pedig majdnem mindegy, hogy 3000 vagy 6000Pa a szívóerő, egyik sem túl acélos. A felületi szennyeződéseket szépen összeszedi, mélységi tisztítást nem végez.
Ettől függetlenül Roborock S8-at vettem a V15 mellé, de nem a szívóerő miatt. A dupla gumihenger, a vibrarise feltörlés és az applikáció rész sokkal fontosabb volt.
Amúgy szerintem még kevesebb levegőt is tol ki az S8, mint az S5, aminél 2000pa volt az érték.. Egyedül a Neato robotok nyomtak ki hátul annyi levegőt, hogy hajat lehetett volna szárítani. Csak a Neato cég lassan a múlt homályába tűnik. (Nem érdemtelenül..)(Egy akkus gépnél pedig a szívóerőnél előrébb van a szúrást rendszer (ne mono, hanem mulitciklon legyen, a fej kialakítása, a külön meglévő szőnyeg és fluffy fej, a tömítettség, az akkuidő, és utána a szívóerő.)
[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
Szia! Szvsz igen, érdemes. Ha nem is lehet felmosásnak nevezni, azt a finom portréeget nagyon szépen felszedi, s egész szépen felszed maszatokat, foltokat. Eddig egy Roborock S5 volt itthon, ahol nem voltam kibékülve a feltörléssel. Gravitáció alapon átnedvesített egy mopot, amivel feltörölt. Most az S8 dolgozik itthon, s igencsak meglepett a feltörlése. A VibraRise nagyon szépen teszi dolgát. Csodát nem kell várni tőle, de magához képest szépen feltörli az egész lakást, eltűnteti a foltokat, pacákat és sötét parkettán sem csíkoz. Szinte csak egy leheletnyi vízréteg marad utána, ami 1-2 perc alatt fel is szárad, szóval a parkettának semmi baja nem lesz. Amúgy már az S7 is VibraRise, csak a DuoRoller szimpatikus volt. Elvileg pont kemény felületen, parkettán jobb az S8. Legalábbis az Rtings tesztje szerint szignifikánsan jobb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Need for Speed: World Online
- Windows 11
- További aktív témák...
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Tefal turmixgép
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest