Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
-
Luigi962
őstag
válasz
phoenix1989 #22023 üzenetére
Nem tudom, mert az enyémen csak olyan van/Xiaomi Mijia rúdporszívó/
-
Luigi962
őstag
válasz
phoenix1989 #22017 üzenetére
Nekem olyan a rúdporszívómon van
-
phoenix1989
őstag
-
válasz
Silent77 #22010 üzenetére
Q7 max elfogyott. Próbálok rá kérni ismét, egyelőre jóval drágábbat kaptam.
Privát amelyik érdekel.
Geekbuying ROIDMI EVA $594.99 Paypal fizetés estén.
Banggood Dreame D9 Max, $245.00 vagy VIP3-tól $235.00
Geekbuyin gRoborock S7 dokkolóval $559.99 Paypal fizetés estén.
Geekbuying Roborock S7 $362.50 Paypal fizetés estén.
Geekbuying Roborock S7 Pro Ultra $843.54 Paypal fizetés estén. -
oszy
veterán
Van egy olyan problémám, hogy volt nekem térkép a lakásról. A legutóbbi takarításnál jelzett ez a "csodálatos" applikáció, hogy nem egyeznek a térképek és frissítsem. Meg is tettem. Viszont most meg nincs elmentett térkép! Ez miért lehet?
-
frenk74
tag
Az appban csak takarítást tudsz indítani, a gép érzékeli, ha rajta a felmosó egység. Először jelöld ki a szőnyeget no mop zónának. Járólap esetén a mopot én beszoktam tocsogósra áztatni, majd takaritószert öntök rá, és szétkenem rajta. Ezt követően 2x-es takarítást állítok be, így először hosszában, majd másodszor keresztben is felmos, a végén persze az élek mentén is. Ilyenkor elegendő közepes vízmennyiséget állítani utánpótlásnak. Lamináltnál csak benedvesítem a mopot, és minimumra állitom.
-
atos30
aktív tag
válasz
joysefke #22005 üzenetére
Nem fogja karcolni. Annyira fog nekimenni, mint minden másnak. Ha nagyon leér a tükör alja, akkor a térképen megjelenik tükörország is. Én raktam a tükör aljára 20 cm magasságig papír-írószer boltban kapható "frosted" ablakfóliát csíkokban megdizájnolva.( volt-nincs tükörország)
-
-szabi-
addikt
Lehet F9 robothoz használni az alkalmazást regisztráció nélkül?
SZERK:
Még mindig rézsútosan takarít illetve néha olyanokat csinál amit nem értek, gondoltam ránéznék. -
Chris1966
csendes tag
válasz
phoenix1989 #22003 üzenetére
Ez tényleg nagyon jó ár. Ennyiért kintről sem szokott 'meglenni' még akcióban sem.
-
MBalu0001
csendes tag
válasz
phoenix1989 #22003 üzenetére
Nem akarok fillérba*oskodni, de itt (https://cmesshop.hu/products/360-s8-robotporszivo?_pos=1&_sid=6b53fc1b0&_ss=r) egy 1000-sel olcsóbb.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Robotporszívók hogyan viselkednek tükörajtós beépített szekrényekkel? Mennyire megy neki, mennyire kíméletes? Mennyire kell félni, hogy megkarcolja?
-
oszy
veterán
Nem próbáltam még ki a felmosást, de holnap beütemezném. Mi az amire figyelni kell? Olvastam olyat, hogy előtte érdemes bevizezni a mopot. És talán már kérdeztem, de az appban mosást kell indítani és a szőnyeget kerülni? Dreame F9
-
phoenix1989
őstag
szerintem ez [360 s8] elég jó vétel lehet. ennél olcsóbban nem is láttam máshol.
-
somaisten
csendes tag
Még egy amatőr kérdés. Mi a különbség a Q7 és az S7 között? Köszi
-
Sikerült pár kupont kérni, akit érdekel írjon privát üzenetet.
Q7 max, $299.99 vagy VIP3-tól $289.99.
Dreame D9 Max, $245.00 vagy VIP3-tól $235.00
Roborock S7 dokkolóval $589.99
Roborock S7 $372.50
Roborock S7 Pro Ultra $853.54 -
bcsarli
tag
Ez egész érdekesnek tűnik: [link]
-
tranceplanet
addikt
válasz
somaisten #21993 üzenetére
Nos, az eddigi robotok csak feltöröltek, mint egy csiga enyhén nedvesen, húzza maga után a csíkot. Lehet maxra állítani a vízmennyiséget és mielőtt felteszed a mikroszálas mopot érdemes benedvesíteni, valaki még egy kis ajaxot is tesz a mopra vagy ecetet, így egész jó hatékonyságot el lehet érni, de nem egyenértékű a klasszikus felmosással. Viszont azt írtad nincs állatod, elég lehet, a makacs rászáradt szennyeződéssel nem birkózik meg, de a finom port szépen feltörli. Ez az új Dreame a két forgó kefével valóban felmos és jóval hatékonyabb, mint az eddigi mopos megoldások, makacsabb szennyeződésekkel is jól elbír, ezt csak olvastam, szóval sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom. Én személy szerint egy Roborock S7 vennék, de ez a Dreame Bot W10 tuti jobban teljesít felmosásban. Annyit még hozzátennék, én a Roborock gyártóban bízok legjobban, már bizonyított! Érdemes lehet még tesztet keresni, ha mindenképpen a felmosásra szeretnéd kihegyezni a robotodat! Itt van egy vidinyó is: [link]
-
somaisten
csendes tag
Még egy kérdésem volna. Nekem fontos a felmosás, szépen felmosnak ezek? Nincs nagy kosz nálam, se kutya se macska, ezek a sima mopos felmosok mennyire jók? Van ez a Xiaomi Dreame Bot W10 aminek forgofejes mopjai vannak, ez hatékonyabb? ugyanis nyilván engedni kell az igényeimböl, az árak miatt. Sőt, ha kell kiüritem a portartályt. Igy valami ötlet? Persze sokkal olcsóbban. Köszi mindenkinek!
-
somaisten
csendes tag
válasz
tranceplanet #21979 üzenetére
úgy lesz köszi!
-
Skilly
aktív tag
válasz
tranceplanet #21989 üzenetére
Nem villan fel.
Akkut le vennem, de akkor a csavaron a matricat ovatosan kellene levennem plusz a csavaron ne legyen serules a kesobbi gariztatas miatt. Ezert lesz lehet gariztatas.
-
Skilly
aktív tag
válasz
tranceplanet #21985 üzenetére
Sajnos hiába nyomom a resetet, sajnos nem csinálja. Szívesen levenném az akkuról én, de inkább visszaviszem. Köszönöm a tippeket.
-
Skilly
aktív tag
válasz
tranceplanet #21981 üzenetére
Sajnos nem megy a reset, nem csinál neki semmit. Gari vesztés nélkül megoldható vagy szabad ilyet csinálnom? 🙂 Mondjuk inkább lekötöm az akkut, mint 3 hétre megint nélkülözöm a robotot.
-
válasz
tranceplanet #21979 üzenetére
Köszönöm!
Elküldtem neki este a mostani legjobb ajánlatot.Úgy néz ki lesz jobb kupon Q7 max-ra, nem sok, pár darab.
Akinek kell, kérem írjon privát üzentet. -
tranceplanet
addikt
válasz
Skilly #21978 üzenetére
Pedig kellene az a Factory reset! Kb. 1 hónapos volt a Mop Pro robotom, meghülyült, reset és két éve megy probléma nélkül. Amennyiben nem megy sehogyan sem a gyári állapot visszaállítása, le kell kötni az akksit egy kis időre. Aztán wifi újra beállít, felhőből térkép behív és kész.
-
tranceplanet
addikt
válasz
Vladislav #21975 üzenetére
Én rendeltem már innen, megbízható webáruház. A garanciális ügyintézés kérdéses. A hozzászólás onnan indult, ha visszaolvasol, hogy magától ürítse a portartályt és töltse fel magát vízzel automatikusan. Ez a két extra funkció nem kicsit dobja meg az árat, hanem nagyon! A legjobb ár/érték arányú gépek azok, ahol ezt a két műveletet te magad végzed el manuálisan!
Jó ár/érték arányú gépek:
Roborock S5 Max
Roborock Q7 Max
Roborock S7
Dreame egyes gépei
Viomi egyes gépei
...Többiek majd írnak még!
Szóval értelmezd a hozzászólásokat.
-
tranceplanet
addikt
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
3 hete vásároltam az MM-ben egy Mop 2 Lite robotot. Nagyon szuper volt eddig, az app-ban írtak szerint 10 órát használtam (kemény padló, nincs szőnyeg és kb 50nm a terület). Tegnap szerettem volna elindítani, rányomok a startra, kiírja, hogy Task in progress... és semmi. Feltöltöttem a víztartályt, visszarakom és nem is érzékeli. Sima porszívózás funkciót engedne, csak éppen nem indul el. Resetelni sem lehet. Az app-ban eltávolítottam, majd újra hozzáad, ez működik is. Itt beszél is a porszívó. Teljesen olyan, mint ha le lenne fagyva a gép. Tudom, vigyem vissza van rá plusz garancia is. Csak nem szeretnék 3 hétig robot nélkül lenni. (A rowenta robotot 3szor is gariztattam, mire jött a csereutalvány, és mindig 3 hetet oda a gép.)
Szóval a kérdés, Ti találkoztatok ilyen hibával? Van rá valami megoldás?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Vladislav
tag
válasz
tranceplanet #21973 üzenetére
Sziasztok! Ár-értékarányban jobb, mint a ,,sima" S7? [link] Ennél a cégnél már vásároltatok? Mennyire megbízhatóak? A jótállás hogy alakul? Jól tudom, hogy a magyar Xiaomi képviseletnél is van lehetőség a garanciális javításokat intézni?!
-
somaisten
csendes tag
válasz
tranceplanet #21973 üzenetére
Nagyon köszi! Hol kapom meg nagyjából ennyiért? Nem fix az elképzelésem. Nem baj ha picit több, de profi legyen.
-
somaisten
csendes tag
Sziasztok! Bocsánat hogy nem olvasom vissza a sok ezer hozzászólást, segitséget kérnék. Vennék egy ilyen robotot, kb 200 m2-t kellene takaritania, mindenképpen felmosni is, nincsenek szönyegek, küszöbök, mehet amerre akar. Viszont szeretném ha automatán üritené a port és a vizet is, és feltöltené magát vizzel. Tehát teljesen vegye át a munkát. kb 300 ezret szánnék rá, föleg magyar webshopból érdekelne. Melyik készüléket illetve készülékeket ajánlanátok? Köszönöm szépen, egy kezdő robotos.
-
Zoleee89
aktív tag
válasz
Zoleee89 #21939 üzenetére
Sziasztok.
Ebben tudnátok segíteni?
Két típust néztem ki, egyik a Xiaomi Roborock Q7 Max (külföldön 136k) , a másik a Xiaomi mi vacuum cleaner mop 2 pro (itthon 110k) (esetleg a Xiaomi Dreame F9 ezekhez képest mennyire maradhat el? - árban sokkal kedvezőbb és sokan írtak itt róla)
Kérdésem az lenne, hogy melyiket érné meg jobban venni? - hosszú távra tervezek vele
Illetve a mop 2 pro esetében a vizes tisztító rész mennyivel jobban a sima feltörléshez képest? -
pchris
tag
Igen. Ez még ilyen. Lassan már 6 éves technika. Lehet hogy már van is annyi. De nálam még mindig szuperül teszi a dolgát.
-
RAiN91
őstag
válasz
pchris #21955 üzenetére
Gen1 van. Az normális, hogy ha nyomok egy sima tisztítást, a térképet kitörli? Utána zónás tisztítást csak az újratérképezés után tudok emiatt indítani.
20m2 először 20 perc alatt járta végig, gondoltam nem gond, majd legközelebb már okos lesz, mert már lesz egy térképe. De mindig törlődik. -
humigabi
aktív tag
válasz
takacsbotond #21959 üzenetére
DreameBot L10s Ultra is felemeli
-
erzol
őstag
válasz
sususarkany #21962 üzenetére
Itt sok mindent megkapsz hozzá.
Ha valami nincs, kérdezz rá, mert beszerzik. -
sususarkany
újonc
Sziasztok,
Roborock S5 Maxhoz keresnék mop tartót, azt a műanyag valamit amire a felmosót fel lehet tenni...költözéskor valahová eltűnt...tudok olyat venni valahol szerintetek? mikroszálas felmosó részét sokat láttam, de ezt a műnyagot nem
köszi -
bcsarli
tag
válasz
Ez is megemeli: [link]
-
Luigi962
őstag
válasz
Én úgy tudom igen.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Csak a Roborock S7 tud olyat, hogy megemeli a felmosót a szőnyegen?
2 szobában van nekünk járólap, viszont a kettő között egy folyosó van, amin padlószőnyeg van. -
Chris1966
csendes tag
Végül még nem vettük meg a Q7 Max+-t , mert most kegyetlen nagy akcióban van a Q7 Max. (136.500 HUF)
Nagyon hajlok rá, hogy 50 ezerrel olcsóbban a 'sima' Q7 MAX legyen inkább ebben a kiemelt akcióban. Főleg, hogy többen dícsértétek már itt. -
RAiN91
őstag
Sziasztok,
Xiaomi Robot 1-em van, ezt nem tudom használni Roborock appal? Oda sehogy sem tudom párosítani. Csak a Mi Home-ba. Ott viszont no-go zone-t nem tudok beállitani. -
laci06
senior tag
Sziasztok!
S5 maxhoz kellenének tartozékok. Valaki útba tudna igazitani? Vettem már 3 robotot és tartozékot is régebben kinai oldalakról, vagyis alapvetően egy megbizható és olcsó hely érdekelne, az, hogyha 2 hét mire megjön belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- OLED TV topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Villanyszerelés
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest