Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Try4g4in
csendes tag
bandigno,humigabi,Galahed nagyon köszönöm az infókat! :)
-
Leon77
őstag
Mosni egyáltalán nem érdemes, kiveszed, kitisztítod mondjuk nagynyomású levegővel. Én szemre nézem, kireseteled és mehet vissza. Akkor cserélem, amikor szemre már nem jó, ami azt jelenti, hogy akkor is barnás színe van, amikor 10 bárral kifújom. Akkor cserélem, ez kb 2, vagy 3 ciklus nálam.
Kimosni azért nem érdemes, mert a vízben lévő szárazanyagtartalom és a vízkő eltömíti az apró kis pórusokat, hiába bírja az anyag (mosható). Volt itt erről szó már régebben is.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
bandigno
senior tag
válasz Leon77 #16953 üzenetére
a mosást ne úgy képzeld el, hogy 100 fokon 2 óra csap alatt folyó vízzel pillanatok alatt kijön az összes kosz belőle, nem kell fújkálni sem - így porolni sem a sűrített levegővel! Én 2-3 hetente szoktam csak kiszedni a szűrőt és "mosni", addig meg csak tartályostul kiütöm a cumót a szemetesbe.
-
-
Leon77
őstag
válasz bandigno #16956 üzenetére
Nem tudom, esetleg túlzásba vitted.
Amikor kimosod a szűrőt, a kis vízszemcsék ott maradnak a pórusok között, majd megszáradnak és a víz szárazanyag tartalma, oldott ásványi anyag tartalma, többek között a vízkő szépen egyre kisebbé teszi a pórusokat.
Minél többet mosod, annál inkább rosszabb lesz. Szerintem ha mosod is, akkor azt mindenképpen desztillált vízzel. Nekem roborock s5 van. A felmosó vízáteresztő szivacskái egy hetet sem bírtak, amikor csapvizet használtam. Deszt vízzel meg nagyon ritkán kell csak cserélni őket.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
bandigno
senior tag
válasz Leon77 #16957 üzenetére
nem hinném h túlzásba viszem, pláne egy sűrített levegős spray-vel! Kirázom egyből belőle a vizet és megy a napra vagy a radiátor mellé, emellett nem véletlen mosható Csap alá téve egyből kijön belőle minden kosz. Amelyiket meg csak fújtam levegővel, rosszabb és koszosabb állapotban van.
A gépbe meg a kezdetektől fogva desztillált vizet töltök, egy sz.ros szűrőt meg nem fogok flakonból mosni[ Szerkesztve ]
-
veterán
Global Version Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+!
EU raktárból!
Kupon: 3$ store
$366.00360 S7 Laser Navigation Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: DW5BMWYFYWXO
199.51$Roborock S5 Max.
EU raktárból!
Kupon: 6CV20VQHXVQO
$367.99VIOMI SE Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: 2$ store
232.00$Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
tlala
addikt
Másnál is homokórázik a Roborock szerver?
Képtelen az app betölteni a térképet 10 perce.
"Network slow, please wait."[ Szerkesztve ]
-
ngyjns
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy kinek van még ROIDMI EVE Plus, hogyan vált be, milyen a felmosása (gondolok itt desztilált víz kell-e mert szivattyús, vagy csöpögtetős, mint az S6 Pure, nem találtam adatot róla)? Dreame bot l10 pro van valakinek, szerintetek azzal jobban járnánk (4000Pa)? Nincs kutyánk, macskánk bent . Köszi
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Roidmi eve plus porszívóra, valaki tudna kupont?
[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
S5 max tud valahogy olyat, hogy térkép nélkül takarít? Rokonok kiváncsiak rá hogy műxik és szimplán el akarnám indítani (wifi ugye nincs) de egyből az első térkép alapján takarítana, ha nem akarna mindenen átmenni.
-
veterán
válasz gyulazsolti #16966 üzenetére
Szia!
Ennél jobb nincs, de ez jó ár.
ROIDMI EVE Plus
Kupon: 25$ store
$372.74Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Doom
aktív tag
Sziasztok!
Robotporszívót szeretnék vásárolni, kétszintes házba, összesen 140 m2 területre. Olvastam, hogy az ECOVACS DEEBOT OZMO T8 AIVI-ről elég jók a vélemények. Az Alzában most egészen hihetetlenül olcsónak tűnő áron van ( [link] , 235ezer valami ablaktisztítóval összecsomagolva), egyébként 300 ezer felett van az ára (különállóan még az Alzánál is). Van itt valami, amit nem látok, és azért ilyen olcsó ez?
Ha jól gondolom, ez a nagy ürítő tartály nélkül van. Az mennyire fontos kellék? El lehet lenni nélküle? Megér ez ennyi pénzt szerintetek?Esetleg az I7 jobb választás lenne? Ahogy nézem, az még olcsóbb is, és talán az alkatrészek is elérhetőbbek, az Ecovacs-hoz nem nagyon találtam alkatrész árusító boltot.
Köszi a segítséget,
D -
3szli
tag
Az lenne a kérdésem, hogy mop porom új helyet kapott a lakásban és most a töltő parkettás placra került, ami a vizes ruha miatt nem igen szerencsés… Ki hogy oldotta meg ezt a problémát, gondolkodtam valami kistálcát, illetve bujtam a netet létezik-e ilyen “gyáriba ”
-
MBalu0001
csendes tag
A banggodon van 1c-hez, mondjuk 16$ körül van, meg lehet még barkácsolni is kell vele, de nem biztos, nem tudom..
Volt: xiowa light, Xiaomi gen1 ,roborock s50, Mi mop pro, Lenovo X1(360 s7(pro?)) roidmi eve plus, 360 S7,Dreame Bot L10 pro. Jelenleg:s5max, Roborock s7, 360 S10.
-
3szli
tag
válasz werszomjas #16975 üzenetére
Köszi a válaszokat. Végül tányér alátét lett
-
veterán
360 S7 Laser Navigation Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: G7RWWEXJ916A Store kupont ne használjuk!
199.00$Xiaomi Mijia 1T Sweeping Mop Robot STYTJ02ZHM!
EU raktárból!
$289.47Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Nagyjából mennyibe kerülne egy robotporszívó az alábbi helyre?
Bruttó 39nm a lakás.
Előszoba és ebből nyílnak, konyha, szoba, fürdő.
Küszöb nincs sehol.
Laminált és járólap van.
Viszont van két szőnyeg, ebből egy szélesebb változat és egy ilyesmi aminek hosszabbak a szálai. Nem baj ha a szőnyegekre nem megy rá csak ne akadjon el rajtuk.
1-2 naponta menne.
Felmosni nem kell.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
yanc
csendes tag
Sziasztok, félig off
Új telefonra költözés miatt a legújabb Xiaomi home alkalmazás lett feltelepítve, és a megosztott eszközöknek nem enged a telefonon parancsikont létrehozni. Az eszközök másik account alatt vannak, ezzel csak megosztva van. (A hibaüzenet szerint parancsikont csak a home admin hozhat létre - akinek semmi köze ahhoz a telefonhoz - , viszont admin jogot nem tud adni a home owner csak member jogot) ennek mi értelme? másnál is így van? van valami trükk?
-
veterán
válasz Silent77 #16979 üzenetére
Roborock S5 Max!
EU raktárból!
Kupon: DVBDUTAQ9AYY
$368.74Global Version Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+!
EU raktárból!
Kupon: 3$ store
$356.00[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
adamos0606
tag
Sziasztok!
A Roomba Combo R111840 2 az egyben modellek Iadapt vagy Iadapt 2.0 navigációval rendelkeznek? Egyszerűen nem találok erről infót...
-
törölt tag
Sziasztok!
Akkumlátor vásárlásra ajánlatot várnék.
A képen látható készülékem van. Legalább három éves már, köszi Silent77 ! :-)Elindul,teszi a dolgát,majd kb. 25 nm után leáll. Visszaviszem a töltőre, 1 perc után bekapcsol,és negyven valahány %-tól elkezd tölteni.
Szerintem megérett az akkucserére.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #52221184 #16986 üzenetére
Szívesen!
Szerintem nézz szét alin, július 1-ig még valószínű ideér.
...de szétnézek én is.Más!
Új robotporszívó? Rengeteg eladás.
Dreame Bot L10 Pro Robot Vacuum Cleaner!
EU raktárból!
Kupon: DREAMEL10P + 20$ store
$349.49Akinek megfelel az én fiókomból még 10$ lejön. Tehát $339.49 a végösszeg.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
-
Janusz001
őstag
Első generációs Xiaomi vacuum cleaner tud wifi nélkül takarítani? Nagyon csábító ez az új Dreame 350 dodó -ért az S5 max ellenében.
A régi meg menne az asszony kozmetikai üzletébe, csak ott nincs net. -
Hompi01
tag
Sziasztok.
Global Version Xiaomi Mi Robot Vacuum C1
Global Version Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+!Olyan kérdésem lenne, hogy a fenti készülékek közül tudják azt, hogy kijelölöm térképen hol szükséges a felmosás?
Roborock S55 típus is szóba jött igaz ez használtan. Valamint a Mop 2 pro sötétben is tud üzemelni?
Köszönöm.
"Együtt erő vagyunk, szerteszét gyengeség."
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest