Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigno
senior tag
válasz
promagus00 #15346 üzenetére
nem lehet a térképet módosítani?
-
nyalifali
aktív tag
válasz
promagus00 #15346 üzenetére
Ajjaj ne vedd el a kedvem, de próbállak bíztatni.
Kínában 2020.11.11 jelent meg Xiaomi Mijia 1T néven, gyakorlatilag 2 hónapos project, teljesen új firmware, LDS repült, 3D ToF jött.
Reméljük nem zsákutca, és folyamatosan érkezik frissítés.
Pilot projectbe vágtunk bele, (de kizárt, hogy nem laposodott volna akkor még be belpiacon) jelenleg a Gen1 tökéletes, nem is válok meg addig tőle míg nem űbereli, de én a első megérzésre berendeltem, és pozitívan várom
Amúgy nézted? Volt rá frissítés kicsomagolás után? -
promagus00
tag
válasz
nyalifali #15344 üzenetére
A funkcioi(illetve azok hianya) nagyon kiábrándito szamomra, remeltem hogy olyan alapveto dolgokat tudok majd vele csinalni,hogy ha az ajtonyitas erzekelo erzekel, akkor utana inditson egy takaritast az eloszobaba, de nem tud ilyet,csak teljes takaritast lehet automatizalni,es a szobakat sem tudom szemelyre szabni,csak a porszivo dontheti el mi szamit neki kulin szobanak.
Sajnos nekem ez igy eleg kiabrandito, vajon ilyenkor alirol rendelve paypallal fizetve van eselyem valahogy visszakuldeni? -
nyalifali
aktív tag
válasz
promagus00 #15343 üzenetére
Még úton van, sztem hétfőn ér ide.
De pont ezért kérdeztem, mivel global version-ként hirdették így félő, hogy csak EU szerver.
De ezek szerint próbáltad mainland china régiót, és nem ment.
Fasza. Ezt is rugdoshatjuk haza -
Begi
senior tag
válasz
greeny7 #15340 üzenetére
Szuper!
Ezeknek lelki világa van.
Pl. a szüleimnél lévő Mop Pro-val érkezése óta hadilábon állok. Sosem azt csinálja, amit szeretnék, viszont az otthoni S5 Max és az elődje S55 is mint a kisangyal teszi/tette a dolgát.
(Mondjuk múltkor az S5Max is elkezdett térképet gyártani a térképre, de szerencsére annál egyszerű a visszaállítás) -
greeny7
tag
Köszi szépen mindenkinek. Factory reset, újrapárosítás és egy teljes kör (fürdő és wc ajtók becsukva) után most engedte bekapcsolni. Őszintén nem tudom mi lehetett a gond és miért sikerült most. Azóta már a térkép szerkesztés is ment és fel van térképezve minden sarok. Köszi az ötleteket és segítséget! Egyébként a porszívózása balanced módban is tök jó, a feltörlés is annak tűnik. Elégedettek vagyunk vele (mostmár
)
-
promagus00
tag
-
nyalifali
aktív tag
válasz
promagus00 #15328 üzenetére
Már úton a Vacuum Mop 2 Pro + (1T) te melyik szerveren használod, nekem csájnára kellene felmenjen...
-
vrsptr
aktív tag
válasz
Logicman86 #15333 üzenetére
2-t vettem, egyiket használtam keveset (testvéreméknél), de szerintem tök ugyanaz mint a Mop Pro csak egyenesen a gyártótól. Kicsit nagyobb szívóerőt írtak rá és 5 szintet/térképet is tud kezelni. Viomikról azt olvastam jönnek rájuk frissítések. Kopó alkatrészei is megegyeznek Mop Pro alkatrészeivel. Szerintem megéri azt a 90ezret. Bár egy Mop Pro Kínából van hogy 80ezer alatt is van (a kínai verzió). A Viomi SE is volt már akcióba 275-280$ körül (~83ezer). Elég új modell, hibákról szerintem még nincs nagyon infó (ha van).
-
Logicman86
tag
Sziasztok!
Viomi SE-ről mik a legfrissebb tapasztalatok? Tipikus hibák, felmosás mennyire hatékony, milyen sűrűn jön rá frissítés, alkatrész ellátottság, app mennyire jó stb. Most ~90k körül lehet rendelni és eléggé elgondolkoztam rajta.
Köszi az infókat előre is!
-
footy
addikt
Sziasztok!
eddig(2honap?) teljes megelegedessel hasznaltuk a Roborock S5Maxunkat.
A hetvegen leszakadt a szilikon seprujebol egy darab , ma kicsereltem es azota nem talal vissza a dokkra.
Talalkozott mar valaki ilyennel?koszi
-
vrsptr
aktív tag
válasz
promagus00 #15328 üzenetére
Milyen az a virtuális falas matrica?
-
promagus00
tag
Sziasztok,
A mai nap érkezett meg egy Xiaomi Mop Pro 2 +, és található a házban egy Poang ikeás fotel, és küszöbnek érzékeli a lábait, ezért megmássza azt, én jobban szeretném viszont, ha nem mászná meg a lábait, hanem inkább bemenne közé.
Erre egy virtuális falas matrica megoldást nyujthat, ha a lábaira ragsztom?
Simán virtuális falat nem tudok oda rajzolni, mivel a szék mindig 20-30cm-el arrébb van tolva.Előre is köszi a válaszokat.
-
bandigno
senior tag
lenne egy kérdésem, tud esetleg vki összehasonlító tesztet robzone duoro xclean profi 3.0 és roborock s5 max között? kedves ismerősök szeretnének vásárolni egy gépet, de vmiért tartanak a kínai csodáktól és a robzone felé hajlanak. esetleg tapasztalat vkinek az első géppel kapcsolatban? mutattam már nekik az én Maxomat, még akció nélkül is jobb árban lenne.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
takacsbotond #15325 üzenetére
Én innen rendeltem:
[link] -
takacsbotond
őstag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani aliexpressen shop-ot ahol tudok venni eredeti hepa filtert, és oldalkefét Mi Robot Vacuum Mop Pro-hoz? -
Begi
senior tag
válasz
tobias88888 #15318 üzenetére
A hosszú szálú szőnyeget nem feltétlen amiatt nem szereti.
A szenzor akkor okoz gondot, ha világos sötét átmenet van es azt hiszi, hogy ott egy szakadék tátong.
Olvastam, talán itt a topikban, hogy valaki szigetelőszalaggal próbálkozott. Nem tudom hogy milyen eredménnyel, de emlékeim szerint nem mindegy, hogy milyen színű. Nálam pl. fehér ez a takaró műanyag és azzal működik. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Hardveraprón vannak emberek akik foglalkoznak 3D nyomtatással, ők le tudják gyártani a link alapján.
-
bandigno
senior tag
válasz
Szigetelőszalag!
-
Begi
senior tag
válasz
Tutivesztes #15316 üzenetére
-
Tutivesztes
tag
Sziasztok...
Most kivételesen meg tudtam volna rendelni, de felmerült még egy fontos kérdés, hátha valaki tapasztalatból megválaszolja. Jelenleg egy Xiaomi MI robot vacuum van otthon, de ő nem hajlandó a picit hosszabb szőnyeget se megmászni, a sötétbarna szőnyeget pedig egyenesen akadályként kezeli, sajnos ez igaz a sötét szegésű de világosabb szőnyegre is. AZ S5 max van annyira intelligens hogy ezt meglépje, vagy van olyan robotporszívó amelyik elbánik sötét szőnyegekkel is? (nem rongyszőnyeg)
-
Rederik
tag
Sziasztok,
S5 Max-hoz lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni.Első alkalommal mikor körbement a lakásban és frankón megcsinálta a lakástérképet, az egyik szobába nem tudott bemenni a küszöb miatt, s csak "benézett oda". Így a térképen egy tölcsér formában lett csak a szoba kb 30%-a megjelenítve. Ennyinek is mentette el azt a területet. Később beküldtem zona módban manuálisan (mert ugye a room módban csak az ő általa beszínezett részt járja be), s szépen észre is vette a szoba pontos határait, de csak az eredeti kis szelet maradt színes a nagy lakástérképen. Miként tudom rávenni, hogy bővítse ki a szobát teljesre? Nem lehet merge-elni, mert a szürke részt nem tudom kijelölni.
Olyat is próbltam, hogy kiteszem a szürke részbe, s onnan indítok teljes takarítást, de akkor meg tök új térképet csinált, mintha második emelet lenne stb...
Törölnöm kell a térképet, s újra elindítani az egész lakásra, hogy legyen új térkép?
Köszönöm előre is, ha valakinek van tippje. -
válasz
feca83 #15308 üzenetére
Nehéz kérdés, én már mondtam így vissza.
Ha nem okoz gondot, hogy a pénzt csak pár nap múlva kapod vissza...
Legtöbben úgy szokták, hogy megvárják a pénzt, persze addigra akció nem lesz.Várj! A kuponok már nem mennek
Nézd meg azért Te is.Ezek mennek még!
€3 OFF €25 with Code: AEHGF325
€3 OFF €25 with Code: AEHGF250 -
válasz
humigabi #15281 üzenetére
semmi akadálya annak, hogy ezt hidd, csak akkor azt magyarázd meg, hogy orsós sztevaráz és kalányos rambókettő mégis hogyan szerzi meg a lakásod 5 cm magasságban rajzolt alaprajzát kínából, illetve hogyan próbálja meg kitalálni, hogy az alapján hol tartod a takarékbetétkönyvet meg a fukszokat.
-
nyalifali
aktív tag
válasz
feca83 #15272 üzenetére
Berendeltem, azért azt tudni kell, hogy leírják, 3-6 alkalommal kell különböző fényviszonyok mellett indítani teljes takarítást, mire összeszedi a térképet, utána szerkeszthető.
A videóban szereplő kibontotta és kilőtte.
Én bízom benne, hogy ez a jövő, de pilot project... -
Pár darab, sietni!
Roborock S5 Max
Eu raktárból
Kupon: AEHGFRCW8
$409.70VIOMI SE Y-type-
EU raktárból
Kupon: AEHGFRCW8
290.08$
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Microsoft Outlook topic
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Lightyear - befektetési app
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest