- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Labrador
tag
egy èrzèkelő van, ez szabályozza az összes kört. 525 nm nem akkora terület, hogy más időjárás (csapadék)legyen itt-ott a területen belül. Amit másképp gondolok mai fejjel, mint egy éve, amikor kiépítettem: sokkal nagyobb jelentősége van, hogy a terület, amit öntözöl, az árnyékos, vagy egész nap kapja a tűző napot. A köröket e szerint kellett volna kialakítani, ami ugyebár utólag elég macera.
-
Labrador
tag
A trágyázási szokásaimat leírtam, ez az én tapasztalatom, és természetesen mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja
A szenzor az öntözött területen kívül van, északi oldalon, napos helyen, és a földet 5 cm mulcs takarja. Idén jó tapasztalatom volt a 80%-os határérték beállításával, akkor egy nagyobb zuhi után pár napig csend volt, és mégis időben elindult, mielőtt száradni kezdett volna a fű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest