- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yellow73_a
tag
Szerintem a 70 percet azért írják, hogy annyit tud nagy igénybevétel mellett is. Itt az igénybevétel alapvetően nem a nyírt felülettől függ, hanem a nyírandó fű hosszától, sűrűségétől, ami ugye összefügg azzal, hogy mennyi időnként megy rá a robot.
Nálam 300 m2-t nyír minden nap 16:10 és 19:40 között, ezalatt nem kell töltenie, és marad az akksiban legalább 25-30% a munka után.
A gépkönyv szerint:
Ajánlott munkaidő (óra) naponta*
200 m2 ................................... 3,5 óra
400 m2 ...................................... 7 óra
600 m2 .................................... 10 óra
800 m2 ................................. 13,5 óra
1000 m2 .................................. 16 óra
* A ténylegesen szükséges idő a fű fajtájától,
a növekedési feltételektől, a páratartalomtól
és a gyepfelület egyenletességétől függezekbe az időkbe gondolom bele van(nak) számolva a közbenső töltés(ek) is.
Szerintem ezt az akciós árat bőven megéri, én 150-ért vettem májusban.
Most egy gond van csak, hogy vége a szezonnak, így nem fog dolgozni az alatt a 90 nap "próbaidő" alatt, amíg minden további indoklás nélkül visszavihető a Lidlbe minden nonfood termék, és az árát visszaadják.
Én is úgy vettem, hogy ha nem válik be, visszaviszem, de bevált.A térköves részen simán átmegy, ha csak 1-2 centi a szintkülönbség a térkő és a fű között. Addig a levegőt nyírja. Viszont ez határoló vezetékes robot, tehát a lefektetett körvezetéken belül tud mozogni. Ha a térkövet minden oldalról fű határolja, akkor nincs telepítési gond, de ha nem minden oldalról fű veszi körül, akkor valahol a vezetéknek is keresztül kell menni a térkövön, ott macerásabb a határoló vezeték lefektetése.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Autós kamerák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- További aktív témák...
- iScooter i9 elektromos roller, ÚJ (0km-es) 2025. évi modell, 30km/h maximális sebesség, 350W
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Güde Inverteres áramfejlesztő ISG 2000-2
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Mohs EVO kerámia védelem (50 ml)
- Specialized Sirrus X 3.0 EQ - Új, egyszer kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest