Új hozzászólás Aktív témák

• Amur

addikt

válasz I02S3F #195 üzenetére

Szia!
    A rivotril mellett mit szedsz?
    Nekem stressz által kiváltott pánikroham volt az alap, és már a hatodik féle gyógyszernél tartok, amire azt mondom nagyobb mértékben bevállt(loranxil, mellette esténként Truxal-ebben altató is van, illetve ez egyfajta hangulatkiegyenlítő).
    Ha kényszeres is vagy(lányom sajnos az) akkor van egyfajta hormon amit abszolút nem termel a szervezeted, ezt folyamatosan pótolni kell.(szertalin?) ha szedsz ilyen alapú gyógyszert is , akkor lehet ennek kell nővelni az adagját.(sajnos a saját mentális betegségem mellett genetikusan a hajlamot örökölte a három gyerekemből kettő, így róluk is gondoskodom, ezért vagyok az átlagosnál jobban képben). Amit még nagyon tudok javasolni, mert a lányomnak nagyon bevált: sport, rendszeres testmozgás. Mondjuk ő elég extrém vonalon indult el. boxolni akart, végül thai box lett, és már kényszeresen nem hagyna ki egyetlen edzést sem(heti háromról van szó! És olyan kemény hogy amikor elkisérem én is kifulladok rendesen, pedig rendszeresen mozgok. tavaly május óta 600 km-t futottam le, mellette zsákolok, meg végzek bőven fizikai munkát, ha másra nincs idő akkor egy nagy séta a kutyával, vagy a kisebbik gyerekkel. De a friss levegőn, szabad ég alatt tölts el minnél több időt! Nagyon fontos!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés