Új hozzászólás Aktív témák

• I02S3F

addikt

Sziasztok! Ugyan ez egy IT fórum, de sokat vagyok itt és szedek szorongáscsökkentőt. Godoltam megírom, hogy hogy vagyok!

Nőtt a szorongásom az elmúlt hetekben és értelmetlen, kényszeres dolgokat csinálok szabadidőmben a számítógépemen. (Mindig az adott pillanatban megvágyott Linux disztrót telepítem fel).
    Az okok között lehet, diétahiba, egy másik gyógyszerem változása és a helytelen pihenés.

A diétámban fogynom szükséges, mert a gyógyszerek (2 fajtát szedek) miatt hízékony lettem. Sajnos hirtelen változtattam nagyot, a bevitt kalóriákon és édesanyám szerint ez növelheti a szorongásom. Kompromisszumot kötöttem, lassítok a kalóriák megvonása terén!

A másik gyógyszeremmel nincs teendő. Két adag között 3 hónap telik el. Most kaptam meg az aktuálisat. Itt nincs teendő. Várok.

Pihenés képpen gazdasági podcasteket hallgatok, sokat számítógépezek. Itt megoldás, ha sétálással, testmozgással, takarítással, főzéssel töltöm az időt. És belefér a játék is.

Ha nem válnak be a fentiek, akkor újra megvizsgálom mit teszek rosszul és változtatok!
    :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés