- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
Kb.20éve szedem a rivotrilt,fejremegés és dúrva szorongás miatt.(kialakulása vszinű a mocskos éjszakai exes/füves/balhés 5-6éves időszak miatt történhetett)
3*2mg-os fehérrel kezdtem amit kb. 2évig szedtem úgy,majd levették napi 1*2mg-osra kb 1évre és utána jött a 0.5mg-os-ból napi 3 szem.
Amit Kb 3év után lassan levettem saját magam napi fél szemre a 0.5-ből amit reggel szoktam beszedni és dúrvan 15éve szedem így.
Nagyon kevêsnek tűnik a napi fél szem a 0.5mg-ból ês igazából nem is érzek tőle semmit,viszont ha megpróbálom totál abbahagyni,kb. 1-2hét után visszajön a fejremegés és a dúrva szorongás/zavartság.100kg vagyok így az sem kizárt,h csak nagyon minimális hatása van ha van egyáltalán,de a tudat,h szedem azt a felet a gyengébb barnából megnyugtat.Amiért kerestem a fórumot.:Mostanában 40 környékén😬 Egyre jobban felejtek úgy,hogy egyik pillanatról a másikra nem tudom mit akartam mondani/csinálni/,hol parkoltam egy nagy áruház parkolójában,mit mondtam pár pill. ezelőtt stb.
Ritkán előfordúl,hogy társaságban sztori mesélése közben totál leblokkolok elkapp a meleg annyira,hogy nem tudom folytatni tovább a mondandómat és ezáltal bepánikolok.Fülsípolásom is van 2éve amit a hosszútávú nagyon hangos zenehallgatásra fogok abszolút.Utóbbi pár hónapba már enyhe émelygés kis szédülést is érzek amitől szintén bepánikolok és rossz lessz a közérzetem.Konfliktusokat iszonyat nehezen tudom kezelni,inkább próbálom kerülni total,ezért sokszor kisebbségi érzet kap el félelemmel/tartással,mindenkiről az gondolom rosszat akar.
A lényeg,h a hosszútávú rivo szedésére kezdtem gyanakodni és ha vki garantálná hogy ha végleg abbahagyom megszünik a felejtés/leblokkolás/ellenségesség,azonnal kukáznám örökre,de tartok attól,h bepróbálom és elhagyásával csak szenvedek a brutalis velejáró ingerűltséggel/idegességgel és csak rosszabb lesz.
Kíváncsi vagyok a vélemênyekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Robot fűnyírók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest