- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz hodostamas #10748 üzenetére
Applikációban:
Számláim menüpont -> Egyenleg - > Folyószámla- kimutatás -> Részletes kimutatás (Tovább) -> Dátum 2024.08.01- -> igénylés elküldése (24 órán belül kapod meg
e-mailben)Online felület:
Számláim menüpont -> Egyenleg - > Folyószámla- kimutatás -> Részletes kimutatás (Tovább) -> Dátum 2024.08.01- (ekkor azonnal letudod tölteni pdf-be) -
titán
válasz hodostamas #10748 üzenetére
Hát hogy van-e tartozásod/túlfizetésed az mvm felé
-
Calogero
addikt
válasz hodostamas #10743 üzenetére
Így most augusztusra mit mutat a folyószámla egyenleged?
-
titán
válasz hodostamas #10743 üzenetére
Az csodálatos, nem is szedhetne be semmit, amíg nem tud számlát bemutatni. Kíváncsiságból elvittem a fizetésig és sikertelen tranzakciót dob. Persze az mvm azóta sem reagált a hibajegyre.
-
Zozzant
addikt
válasz hodostamas #10731 üzenetére
Ugyanez. Kétszer kellene fizetnem augusztusban, köszönöm MVM. Nincs pdf.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
Calogero
addikt
válasz hodostamas #10734 üzenetére
Ameddig nincs számla addig nem is fognak semmit beszedni. Nézd meg a hiába van az appban a fizetni valód, a folyószámla egyenleged 0 Ft.
-
titán
A legfrissebb áramszámlával én is ezt az üzenetet kapom. Indítottam hibajelentést az mvm felé, kíváncsi leszek mikorra teszik rendbe. Addig nem szoktam semmit befizetni, míg be nem mutatják a számlát. Igaz követelése sem lehet felém.
-
törölt tag
Nekem, papíron jött. Online emiatt nem megnézhető. eddig is papíron jött.
De még mindig nincs rendben teljesen, csak az egyik helyet kapcsolták hozzá. A másikat nem. -
SA68
csendes tag
válasz hodostamas #10667 üzenetére
Van külső hőzáró háló, valamint belső fényzáró.
-
titán
válasz hodostamas #10569 üzenetére
Köszönöm, akkor holnap ránézek, hátha addigra beáll minden.
-
veterán
válasz hodostamas #8069 üzenetére
42 fokos előremenő vízhőmérséklet mellett egy szokásos kivitelű 1200 mm hosszú lapradiátor kb. 400 watt hőteljesítményt tud leadni, ha ez elég a szoba felfűtéséhez, akkor nagyon jó a hőszigetelés
Csak összehasonlításként: egy ember hőleadása, ha egy fotelben ülve könyvet olvas, akkor kb. 100 watt. Vagyis ha négyen ültök a TV előtt, akkor már nem is kell a szobába fűtés, mert a 4 ember meg a TV bőven befűti az adott szobát
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
tobias40
veterán
válasz hodostamas #4972 üzenetére
Csak a bojler fogyaszt 100kwh-át?
Mondjuk az itteni számítások alapján a 5-6kwh/nap a 120 literes fogyasztása.. -
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #4648 üzenetére
210m3-ről kaptam pár hete az első számlámat, átalány szerint 105re állitottam be még julius végén. Tegnap jöt egy -105m3-ról szóló számla, ma éjszaka pedig egy -210m3-ről így lóg nekem a szolgáltató.
-
Ringman
nagyúr
válasz hodostamas #4648 üzenetére
igen és nem arra amit beállítottam augusztus közepén (és amiről visszaigazolást is kaptam)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
leslieke
Jómunkásember
válasz hodostamas #3148 üzenetére
Nekem maradt a 2677 m3.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
madagaszkar
tag
válasz hodostamas #3135 üzenetére
Nálam ugyan ez a helyzet. Valószínű valami informatikai katyvasz lehet, mert évek óta e-számlám van és nem változtattam rajta.
-
titán
Én le tudtam tölteni a számlát és be is fizettem.
-
Calogero
addikt
Nálam is ez a helyzet.
-
bigdady
nagyúr
Mvm uez volt egy napig, utána jelent csak meg a letölthető verzió. Hamarabb jön az értesítés
-
UberMutant
őstag
ugyanez a helyzet.
az eon megbolondult, vagy csak nem merik megmutatni a részletezőt.remélem nem kezdünk el papírozni megint.
-
Floyd80
addikt
válasz hodostamas #3013 üzenetére
A hőszivattyús technológia azért is jelent költségmegtakarítást, mert a H-tarifa használata a jövőben sem esik fogyasztási korlátozás alá.
Ebben a jogi környezetben meg a jövőben sem, vicces optimizmus.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest