- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: És most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
Sziasztok!
Én most regisztráltam, fel is töltöttem a 10€-t. Én volt citis ügyfél vagyok (azok voltak az aranyévek), most ugyebár Erstés. Citiből ők átmentették a devizaszámláimat, tehát van EUR és USD számlám is. Én direkt átállítottam a kártyámat EUR számlára, és úgy töltöttem fel a 10€-t. Az app mégis jelzett, hogy ez forint-kártya, és a bankom átváltási költségekkel terhelhet (szerintem téves riasztás, valójában csak annyit akart jelezni, hogy magyarországon kibocsátott kártya), úgyhogy leokéztam.
Szépen zárolt is az Erste 10€-t a vonatkozó számlámról, viszont ugyanebben a másodpercben további 1€-t is zárolt. Ez valamiféle ismeretlen kezelési költség, vagy ez is olyasmi mint a paypal aktiválásnál, hogy zárol egy jelképes összeget pár napig, majd aztán feloldja?
előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Apple MacBook
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 (16") gamer laptop makulátlan állapotban + Ajándék Logitech G502 egér!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch/Xeon W-10885M/64GB/512GB G4/Quadro RTX 4000 8GB WS tervező
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/12GB/VGA MX230/512GB SSD/Új akku/Pár gomb nehezen érzékel néha/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 4K Touch /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo - Gyári garanciás
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!