Hirdetés
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Korábban volt szó a játékállás mentésről, hogy egy kis trükkel meg lehet oldani, de valahogy elsiklottam felette és feledésbe merült. Tegnap éjjel viszont kipróbáltam és MŰKÖDIK !!!
Lehet ez sokaknak nem új infó, de tudom, hogy sokan csak benéznek ide, segítség reményében ezért én is leírom, hogy is működik a dolog.Mivel nincs túl sok időm játékra már én is rengetegszer eljutottam arra a pontra, hogy elengedem az egészet és eladom a játékot, persze aztán néhány nap után megint nekiültem.
Tegnap viszont eljutottam arra a pontra, hogy bármennyire is tetszik a játék, nekem ez így nem éri meg. A rendelkezésemre álló szabadidőt élvezni, nem szenvedni szeretném. Egy esélyt adtam még a dolognak és utánakerestem, hogy ez a mentés dolog, hogy is van, mert nagyon érdekel a sztori, és láss csodát végre nem kell elölről szenvednem minden halál után.A lényeg:
Semmi más nem kell hozzá csak egy PS Plus előfizetés, hogy a játékállásokat a felhőbe fel lehessen menteni.
A beállításoknál a mentett játékadatok menüponton belül a Returnal-t be kell állítani, hogy ne szinkronizálja automatikusan a konzolon tárolt játékadatokat a felhőbe töltött adatokkal.
Játék közben egy kedvező játékállásnál használni kell a Suspend Cycle menüpontot.
Ezt követően a beállításokban most manuálisan fel kell tölteni a konzol alapú tárhelyről a felhő alapú tárhelyre a mentést. A játék ezután folytatható a suspnd előtti ponttól.
Ha idő közben meghalunk és megint zuhan a Helios, kilépés a beállításokba, felhőből konzol alapú tárhelyre mentés visszatölt és folytatható a játék a suspend előtti állapottól.
Ha a további játékmenet úgy alakul, hogy számunkra kedvező, ismételten a leírtak szerint fel lehet tölteni a felhőbe a mentést és halál esetén azt visszatölteni.Nem kell alvó módban tartani sem a konzolt. Kipróbáltam. Kikapcsoltam, újraindítottam a PS-t és a felhőből visszatöltött mentéssel most a második boss előtti szobánál felfegyverkezve, asztronauta figurával a zsebben állok és annyiszor ugrok neki a harcnak ahányszor jól esik. Ezzel a módszerrel végre nem kell újra elölről végigküzdeni mindent. Persze van akinek így a kihívás része csökken, de engem annyira lesz**atott már ez a játék, hogy ennek most nagyon örülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 4GB I 128SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest