- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
sirarcheer #1067 üzenetére
Jól 2.5 éve volt már, ezt nem fogom neked megmondani így fejből
De ha még a kard sincs meg, akkor valószínűleg ez a legeleje, annyit nézz meg, hogy a térképen ez a csillagos szoba (challenge room)?
Ha igen, akkor kerüld el - az simán csak egy nagyon erős szoba.
És másfelé keresgélj.[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz
sirarcheer #1065 üzenetére
"Ilyenkor egy következő terembe érve, ...minden kapu lezáródik. Itt le kéne győznöm mindegyiket?"
Igen. Néha kapsz lockdown-t, és akkor csak úgy mehetsz tovább, ha kipucolod a szobát.
-
sirarcheer
senior tag
Azon a részen akadtam el, hogy követni kell egy broadcast signalt. Még a kard sincs meg, szóval az elején vagyok. Pár terem után eljutok egy kapuhoz, ami piros lézer?rel van lezárva, és kiírja, hogy keressem meg hogyan nyissam ki. Ilyenkor egy következő terembe érve, a kapu mellett elmenve, egy nagyobb és több kisebb ellenség van és minden kapu lezáródik. Itt le kéne győznöm mindegyiket? Vagy rossz irányba keresem a kapcsolót?
-
Frod
addikt
A Sony a tegnapi show során bejelentette a Housemarque következő játékát, mely már a cinematic trailer alapján sem tagadhatná le, hogy a Returnal szellemi örököse.
A videót követően a csapat vezetője megerősítette, hogy valóban a Returnal alapjaira építkeztek az új projektnél, de nem akartak egy sima számozott folytatást, ezért inkább új IP-t kezdtek.
"we wanted Returnal to stand on its own. With this in mind, we decided to create a new IP which evolves our deep third-person action and mysterious storytelling."
Megjelenés: 2026
-
taky1984
tag
Az hogy melyik fegyver mennyire jó, az csak a Trait-okon múlik. Bár én szmély szerint nem szeretem a felhúzós fegyvereket, példáúl Rotgland Lobber, Coilspine Shredder, de ezek is eshetnek brutálisan jó trait-okkal. Viszont, ha nagyon ki akarok emelni 1 fegyvert, akkor minden féle képpen meg kell említeni a Pyroshell Caster-t. Ezen ha rajta van példáúl a Seeking Flares vagy Auxiliary Projectiles (auto aiming), Secondary Explosion, így igazából best weapon. Az Auxiliary Projectiles ha rajta van, konkrétan nem kell célozni a fegyverrel, automatikusan megkeresi a legközelebbi enemyt.
Ott van még a Spitmaw Blaster, talán ez az egyik legkevésbé kedvelt fegyver a játékban, de ha pl van rajta egy 3. szintű Narrow Maw (a magasabb szintek növelik a sebzést és tovább szűkítik a terítést) és egy 3. szintű Rapid Spitter (teljesen automatikus módban tüzel és a magasabb szintek növelik ennek a fegyvernek a tűzarányát), akkor best weapon brutális sebzéssel.
[Itt] meg tudjátok nézni az össze fegyver trait-jét. -
shotika
őstag
válasz
sirarcheer #1059 üzenetére
Az a helyzet, hogy nincs csodaszer. A játék rákényszerít arra, hogy ne legyen elég csak az erősebb fegyver. Ki kell ismerni az ellenfeleket, a mozgást, a pályát, mindent.
A perma cuccokat mindig kiírja a játék, azokon kívül az éter az, ami halál után is megmarad, ha nem költöd el.
Ezeken kívül a fegyvereket, amiket találsz, véletlenszerűen rakja rá a játék a különböző képességeket. Ha van új, azt külön jelzi is, és csak ölni kell, hogy kilockold. Onnantól kezdve a kövi fegyon is lehet vagy másik runban. És ezeknek is több szintje van. Nincs egyértelműen best gun, magadnak kell kitapasztalnod, mi az ami kézre áll. (én is néztem top gun listákat, de ahány lista, annyiféle változat is...)A már többször emlegett Leeching Rounds hatalmas boost.
Shopokban lehet venni asztronauta figurát (ez egyszer feléleszt ugyanott), vagy vannak ilyen újraélesztő kamrák is - én általában erre költöm az étert, mert néha elég durva szakaszok is vannak, főleg azok, ahol le is lehet esni.
-
shotika
őstag
Jogos. Nekem ez volt az első rougelike jellegű játékom, időbe telt míg raallt az agyam erre a rendszerre.
Carbine Leeching Rounds volt a best weaponom, de ugye megneztem a többit is és ez is hozzaadott még jó pár óra pluszt.
Volt h többször is csak azért haltam be, mert kíváncsi voltam a kövi körre h milyen pályát és cuccokat generál -
Frod
addikt
válasz
shotika #1058 üzenetére
GG!
Jól csináltad, ha visszakeresel én is ezt javasoltam, hogy érdemes olyan runokat csinálni amikor nem feltétlen a továbbjutás a cél, hanem a fegyver perkek kinyitása, és a loot pool növelése.
Leech Carbine pl az egyik legjobb fegyver Nemesis ellen, max hpval végeztem nála nem egyszer. -
shotika
őstag
válasz
shotika #1030 üzenetére
Nemrég jött egy gondolat a semmiből, hogy nekem ezt a játékot meg kell vennem, még akkor is, ha másfél éve órákon keresztül szoptam vele és nem jutottam túl Phrike-on.
Azt tudtam, hogy elsőre az első boss kemény lesz, szóval egész addig farmolgattam és fedezgettem fel a gamet, amíg meg szereztem a Carbine-ra a Leeching Rounds-t. Onnantól egészen a 3. bossig elmentem halál nélkül - ott ugyan elbuktam, de onnantól kezdve megint a fegyokat kezdtem el maxolni (pár tervezett halál stb), meg hogy essenek új cuccok is.
Egy idő után már hatalmas fun volt a game - talán egyedül az utolsó vizes részen szoptam párszor, amíg megszoktam a környezetet, de a főboss elsőre meglett.Egy kép: a 3. bossnál már ekkora hp-m volt, meg is kaptam érte az achievementet - utána persze rájöttem, hogy más cuccok értékesebbek lehetnek.
(mondjuk utána el is vett ez a köcsög game mindenemet, de legalább nem kellett elölről kezdenem)
Summa hatalmas élmény volt a játék. Kellemesen nehéz, gyönyörű és elképesztően jó gunplay. Érdemes volt újra nekiállnom.[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Ez a játék ami a mai napig képes lekötni, újra meg újra. Bár legtöbbször már viccesen könnyű, de néha 5 mp alatt kivégez. Kár h nem gyártanak folytatást. Bár a történet annyira nem adná.
-
pincsi666
friss újonc
Néha azért tud enyhe borzongást okozni a játék, ilyen és hasonló dolgokkal. Mindennel lőttem rá egyből, mikor megláttam. 😂 De érdekes, csak addig látod, amíg ránézel. Ha kimegy a kamera látószögéből, akkor eltűnik. 🤷♂️
[ Szerkesztve ]
-
taky1984
tag
válasz
Beretvás #1052 üzenetére
Szia!
1. Ezek az extra projectilek akkor vannak, ha az adrenalin szinted maxon van, az az 5-s. Az adrenalin szinted középen lent láthatod. Az adrenalint érdemes maximúmon tartani mert így a Proficiency Rate 150%, az az 50%-al gyorsabban fejlődsz.
2. A Tower of Sisyphus-nak van egy ponttáblázata, itt annyi a lényeg, hogy minél tovább juss el és minél több pontot szerezz, így jobb helyezést érsz el. Amikor átmész Sisyphus-ra és bemész a nagyterembe van egy számítógép, ott tudud megnézni a globális ponttáblázatot. Én jelenleg a 3. vagyok, bár az 1. tuti valami csaló, szóval így 2. -
Frod
addikt
válasz
Beretvás #1052 üzenetére
1/ Valószínűleg valami trait lesz, de jó lenne tudni pontosan melyik fegyvernél, mert alapvetően ilyen, hogy "extra projectile" nincsen.
2/ Az a Tower of Sisyphus, ingyenes bővítmény, kb egy végtelenített mód.
Az elején van minimális sztori kontent, pár cutscene (érdemes az alapjáték után csinálni), meg ad pár trófeát, de utána max a ranglistára kerülés lehet érdekes. -
Beretvás
veterán
Elég kihalt de felteszem kérdésem hátha.
Újrapróbálkozok vele és van egy dolog amit nem sikerült még megérteni.
Van néha ,hogy extra projectilek szállnak a lővedékekkel. Na azt mi adja? Mert mikor nincs akkor egyik fegyvernél sincs ha meg van akkor mindegy mi van nálam. És mintha a mennyisége is változó lenne.
Másik , hogy az első szobában az űrhajónál jobbra fent ahová a szigonnyal lehet felmenni, ott van az a szoba ahonnan inditható ez a stage-s akármi. Na az mire jó? 8 vagy 9 ig eljutottam de elhaltam.
-
Eclips21
őstag
hali, azt lehet tudni hogy az egyes fegyver szintek között azon kívül hogy a traits mennyisége növekszik mi az eltérés? Ez alatt arra gondolok hogy ha egy fegyver 1-es szintű Sidearm SD-M8 nullás damage bónusszal egy 5-öshöz képest ami szintén nullás többet sebez? vagy ezek a szintek csak a random elosztott pont mennyiségét jelölik?
-
taky1984
tag
Sziasztok!
Valaki játssza még ezt a játékot? Én pc-n tolom és olyan embereket keresek, akik jönnének co-op-ba játszani. Sajnos iszonyat döglött a multija a játéknak.
-
Sliderxy
senior tag
Arról volt már infó, hogy a stúdió jelenleg min dolgozik? Legútóbb mintha azt olvastam volna, hogy egy teljesen új IP-t kezdtek fejleszteni.
-
Frod
addikt
Tévedés, sosem elég belőle, csak nincs rá idő.
Hónapok után is ha előveszem, hogy "megyek egy kört", egyszerűen ottragadok, annyira fluid az egész. (Aztán persze felhúz azzal, hogy a maradék ~4 log-ot, és ~8 cyphert sosem adja be)
De számomra a jelenlegi generáció csúcsa. -
RazoR
veterán
Na lepörgött a stáblista.
Egy kérdésem van: He?
-
bbuffy
senior tag
válasz
shotika #1030 üzenetére
Mocsok nehéz, de amint rájössz hogy kell, viccesen könnyen csinálod. Másodjára végigszaladsz már a pályán, utána meg funny playing az egész, egy matiné
Ezek adják az igazán nagy flasht mikor csak átbillen a dolog és nyársra húzod őket, szóval ne add fel[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
De nem tudtam jobban eldashelni, mert végig égetett mindent
Próbáltam elugrani, de akkor is.
"az első bossra azt modnják, hogy tutorial kb." - eddig végig azt írtátok, hogy az első boss a legnehezebb
#1029Frod: A videonézés eszembe se jutott
Begyakoroltam volna én ellene, de inkább az merített le nagyon, hogy állandóan végig kellett mennem hozzá újra, az meg azért nehéz.
#1028Max_218: Elképzelhető, hogy egyszer én is visszarakom. Ha megcsinálják a magyarítást, és jobban be tud rántani, akkor átkapcsolhat az agyam - olyankor minden ami addig mocsok nehéz volt, egyszer csak: ja ez ennyi volt?
-
Frod
addikt
válasz
shotika #1021 üzenetére
El tudom képzelni, hogy nem áll mindenkinek egyből kézre a játék, de ha nem élesben akarsz tanulni, akkor nézz meg pl pár videót előtte.
Elég véges a move set-je, tehát előre meg tudod már ítélni éppen mit fog lépni, és arra te mit lépj, azért annyira nem vészes.
How to beat First Boss, Phrike, Easily! -
Sliderxy
senior tag
válasz
shotika #1021 üzenetére
A vízszintes piros gyűrű ami feléd tágul eleve kikerülhetetlen, át kell ugrani vagy ahogy RazoR írta Dash.
Egyébként szerintem nem ez a játék legnehezebb szakasza, nekem sokszor a random ledobott mini boss-ok okoztak fejfájást, amik olyan szinten okádták magukból a lila lövedékeket, hogy alig lehetett mozdulni tőlük, a HP-juk meg vetekedett egy erősebb bosséval. Ezen felül Phrike után még bőven vannak erős ellenfelek vagy olyanok amik sokadmagukkal rontanak rád. Folyamatosan mozogni kell.
-
shotika
őstag
Köszönöm a sok segítséget, ma este majdnem 4 órán keresztül próbáltam megölni mindenféle módon az első Bosst, de egyszerűen a 2. fázisban betolt vízszintes gyors piros lézersugarát egyszerűen nem tudom sehogy se kikerülni. Tudom, hogy vannak lövésre hp-t töltő fegyver kiegek, de egyszerűen én semmi olyat nem találtam, ami hasznos lett volna.
Ment az uninstall, de borzasztóan sajnálom a játékot, mert mind a design/graf, a hangok, a gunplay, az idővel való játszadozások terén abszolút csillagos ötös a cucc.
Nekem ez túl nehéz és túl sok energia.
-
Frod
addikt
válasz
gjanner #1018 üzenetére
Guide
Először végezd el az összes ház-szegmenst (6 db), amíg ez nincs meg, addig nem fogja adni a fragment-eket. Biome 4-et újrázd.
(Ugye ha már kész lenne minden ház-szegmens, akkor a ház helyén is... szóval majd meglátod. Amíg "házat" látsz, addig még van ott dolgod.)"Olvastam egy oldalon hogy a hajóban (Helios) van valami "időgép" de ott nekem csak annyi, hogy van egy fejbedugós szerkezet ami a biom 1. és 4. között vált."
Igen, konkrétan erről van szó.
-
gjanner
tag
Sziasztok!
Túl vagyok Act 1 és Act 2-n, tehát megvolt a final boss a víziparadicsomban. Ugye előről megy a menet utána, viszont azt olvastam, hogy Act 3-hoz össze kell szedni a Sunface fragmenteket. Na ebből nekem egyet se akart még bedobni, pedig biom 1-2-3-at már jópárszor újra-jártam. Házikóba sem tudok bemenni.
Olvastam egy oldalon hogy a hajóban (Helios) van valami "időgép" de ott nekem csak annyi, hogy van egy fejbedugós szerkezet ami a biom 1. és 4. között vált.
Van valami tippetek, hogy ez bug vagy miért nem ad egyetlen Sunface-t sem? (általában minden biomot igyekszem fullra takarítani, és megvolt már az az audiolog ahol a "nap"-ról beszél főhősünk)
Szeretném már Act 3-at meg secret endinget is megcsinálni, de lassan megunom, hogy nincs cél, csak (kvázi) ugyanazokat a köröket futom. Vagy újra el kéne menni a legvégéig és még egyszer szétcsapni a polipot?
Köszi előre is!UI: egyébként nagyon állat a játék, az elején paráztam olyan hangulata van a sötétben, jó hangrendszeren, hogy besz*rás, nálam *5, behúz, bevonz, Atropos felfal
-
bbuffy
senior tag
Illetve ha nagyon nagyon nagyon nem megy akkor lehet kicsit csalni is a mentéssel. Ha szeretnél végigmenni rajta de nem vagy atomhardkötélidegtürelembajnok akkor lehet vele játszani.
-
Frod
addikt
válasz
Sliderxy #1015 üzenetére
Nem, nem kell.
Addig csinálták ezt emberek, amikor még nem volt Suspend opció, csak annyi volt simán, hogy "Exit". Akkor hagyták bekapcsolva a gépet a játékkal.
Mint írtam, a Suspend Cycle egy "Save and Exit"-nek felel meg, nyugodtan kiléphetsz bármikor, ugyanonnan folytatod. (De ezt írja is, ha a menüben ráállsz erre az opcióra) -
heihachi
addikt
válasz
mcwolf79 #1012 üzenetére
Nem kell egyben lenyomni a run-t, el tudod menteni. Az elso boss a legnehezebb, utana mar nem lesz gond, mert tudod mire szamithatsz, meg jobban fognak fejlodni a fegyverek ami nagyon sokat konnyit majd. A masodik boss utan kapsz majd
az sokat fog konnyiteni.perma cuccot -
mcwolf79
veterán
Nekem ami leginkább fájó , az maga az alap mechanika. Mert munka és család mellett nemigen van arra idő , hogy több órát toljak egy run-ba. Amúgy bitangul tetszik a cucc, nagyon jó a hangulata. Rég tapasztaltam ilyen magányos és nyomasztó hangulatot . Tegnap már túl jutottam az első Boss-on , és a sivatagban haltam meg , bár itt már kicsit frusztrált, hogy nem lesz időm befejezni a run-t , és lehet ez is benne volt a kapkodásban.
Azok a sárga cuccok mikor lesznek aktívak ? Gondolom valami híd lesz belőlük .
-
shotika
őstag
válasz
Sliderxy #1010 üzenetére
Abszolút beletaláltál, valóban pont ezt érzem. Egy ideig doppingolt, de aztán a 15-20. próbálkozásnál már kimerültem, hogy megint elölről mindent. Előbb-utóbb biztos sikerülne, de ez most nem az a szakasz az életemben, amikor ennyi energiám lenne.
(végül a Fallen Ordert végigjátszottam az elmúlt napokban, igaz legkönnyebb fokozaton)
-
Sliderxy
senior tag
válasz
shotika #1009 üzenetére
Ahogy olvasom amit írsz inkább azt gondolom, hogy a sikertelen próbálkozások miatt már kezdesz ráunni a játékra. Érdeklődés hiányában pedig biztos, hogy nem fogsz olyan jó kört menni, mint ahogyan először nekivágtál. Ha a Fallen Order nehéz (habár azt nem írtad milyen fokozaton játszod), akkor elhiszem, hogy ezzel jócskán meggyűlik a bajod. Én azt most fejeztem be JediKnight szinten és nem volt vele különösebben problémám, abban viszont biztos vagyok ,hogy a Returnal nehézségétől mérföldekre volt.
Minél többet játszod annál jobb leszel, de nem ismétlem a korábbiakat, leírták már a lényeget.[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz
heihachi #1008 üzenetére
Az a baj, hogy még mindig nem látom át teljesen a játék rendszerét, hogy mi mennyire jó. Akkor volt a legjobb gearem, amikor legelőször játszottam vele, 2-3-as szintű cuccokat szedtem össze, plusz élet stb, meg fasza fegyo - na ezeket kb egyszer se találtam meg azóta.
Nekem extra nehéz a játék, mert én alapból hihetetlenül béna vagyok a souls játékokban, itt még ráadásul a nap is újraindul és még a cuccok nagy része is eltűnik. Ennek is azért feküdtem neki, mert anno a Remnantot a távolsági fegyverek miatt bepróbáltam és imádtam.
Kardom az van, de közel menni hozzá kb egyelő a halállal.
Azóta nem próbáltam még, de köszönöm nektek a tanácsokat.
(A kihívás nem idegen tőlem, én annak idején letoltam a Vietcongot gimisként legnehezebb fokozaton, nemrég pedig Last of Ust legnehezebb fokozaton - elsőre - , de ahogy említettem, az ilyen jellegű cuccok a mechanikájuk miatt nehézkesek számomra. Még az alapvetően könnyűnek számító Jedi Fallen Ordernek is 3x kezdtem neki az évek alatt, és a mai napig nem játszottam végig) -
heihachi
addikt
válasz
shotika #1006 üzenetére
Kifejezetten menjél rá egy fegyver fejlesztésére, és olyan fegyvert próbálj felvenni, amin jó traitek vannak (ezek ugye megmaradnak a runok közt!). Eleve plusz egy élettel érkezz, és próbálj minél több hp-t tápolni addig. A boss utána már nem lesz gond, csak maradj tőle olyan távol, amilyen távol csak tudsz. Ne próbáld karddal vágni, csak lődd minél messzebbről (bárt kicsit homályosak az emlékeim, hogy ott már megvan-e a kardod
). Amikor már nagy a káosz, akkor nyugodtan abbahagyhatod a lövést, hogy átlásd mi történik, mert fontosabb, hogy életben maradj, mint hogy damagelj. Van egy artifact, ami az első damaget negálja, olyat ha találsz, tartsd meg a bossra. Ne add fel, max ha kell, hívj be valakit innen coopra.
[ Szerkesztve ]
-
Max_218
tag
válasz
shotika #1006 üzenetére
Szia!
Én is nagyon béna voltam az elején,de épp fentebb írtam hogy annyira belejöttem hogy platina lett. Első bossig amit tudsz szedj össze minnél több dolgot, hp ha a pályán elszórva találod és tele vagy akkor 3 plusz után növel a hp csikodon + integrity augment fejlesztés is növeli a hp csikodat. parazitákat ne nagyon mert van ami többet árt mint használ. Jó ha az adrenalin szinted is magasabb,amiket küld lövedékek azokba pedig dashelj előre,vagy oldalra nem fog sebezni úgy a kék és piros lövedék,a lilákba próbálj ne beleszaladni, és a rakáták elől csak fuss oldalazva és meszebbről..ha pedig a föld alatt van akkor is folyamatosan mozogj és dashelj el ,amikor megáll és feljönne. Én Carbinerrel daráltam az elején, vagy hollowseekerrel.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
Azt hiszem ez a játék végleg kifogott rajtam. 2 hónapja kezdtem el, de egyszerűen képtelen vagyok az első bosson túljutni, a 2. fázisában mindig lekaszál. Párszor már sikerült plusz élettel kicsit lejjebb vinni a hp-ját, de ennyi. Utána megint kezdődik minden elölről, és már nem doppingol, mint az elején, hanem kifejezetten fárasztó megint végigverekedni magam, találni valami normális fegyvert, aztán reménykedni, hogy nem sebez annyit, hogy kibírjam a 2. körig. De miért nem képes ez a nyomorult játék boss harc közben hp-t dobni??
-
Max_218
tag
Végre meglett a platina az alapjáték és a torony is,hát rendesen random dobálta tényleg,de már csináltam dátum-ide oda állitgatást is a ps-en. rögtön beadogatta 2-3 runok után mindet
,a torony az már gyerekjáték volt. 60 óra alatt végeztem vele,remélem csinálják a második részét,mert nagyon hiányérzetem van most
[ Szerkesztve ]
-
Cucubácsi
friss újonc
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem (egyenlőre),tudom hogy már kb, 2 éve megjelen ez a játék de én még csak 1 hónapja játszom vele (standard edition kiadás) és láttam hogy van lehetőség másik két ruha-szkafander használatára. Megolható-e a ruhák feloldása,használata.
Válaszotokat előre köszönöm. -
Frod
addikt
Egy olyan "szobát" keress, ahol nagy leomlott híd van, és a második boss után szerzett
kell az átjutáshoz. Elméletileg ez fix szoba, tehát minden egyes alkalommal kell legyen az 1. biome-ban egy ilyen.grapple hook (más kérdés, hogy az elsőből egyből átmenni a Citadelbe azért bátor húzás, később amikor a cuccokat szedegeti az ember a platinához akkor oké, de más esetben nem árt fejlődni előtte - persze ez szubjektív, kinek hogy működik)