Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
golya32
üzenetére
Én foglalkoztam N9-cel, főnökömét tartottam karban. Hamar megvált tőle, mert számára igen fontos dolgok hiányoztak belőle (hangtárcsázás, számítógépes szinkronizálás -az OVI-val nem lehetett, más meg nem volt). Akkor vette hirtelen felindulásból, utánanézés / megkérdezés nélkül, amikor ellopták az N8-asát és gyorsan kellett egy telefon...aztán ha már úgy is bent volt a szolgáltatónál a SIM miatt, ezt is elintézte. Végül visszaváltott N8-ra.
Jó a Meego, nagyon jó, én tudnám szeretni. De a támogatottsága a nullával egyenlő (volt egy éve, de nem hiszem, hogy sokat változott a helyzet).KSparrow: Nem vot rajta microusb?

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest