Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-10-05 05:40:37

LOGOUT.hu

Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36684) quailstorm válasza KSparrow (#36683) üzenetére


quailstorm
nagyúr

Hát, ott volt valami kutyaláncos példa, az nem épp szép vélemény, de hagyjuk.

Azt lehet felhypeolni amit hagynak. Valamint, APPBÓT. Még valami, ujjra optimalizált touch responsive UI. Könyörgöm, a Symbian az Annáig bezárólag egy touchosított S60v3 volt, oltári gáz. WinMO is minden volt csak jó nem, HTC HD2-féle TouchFLO meg Sense nem volt általános.

BB-nek kiesett a csöcs a szájából, mikor már nem kellett az e-mailt tömörítve továbbküldeni, aztán meg úgy lemaradtak multimédiával hogy öröm volt nézni. USA-ban meg nem BB OS 7-es telefont vettek a cégek. OS 10 meg úgy járt mint a Belle.

Elop egy gerinctelen tuskó, de a belső harcok hamarabb elkezdődtek. A Symbianra én kíváncsi lettem volna, 701, 808 azért bizonyította hogy kis gépigény és igényes UI még mindig ott van. Linux megmaradt proof of concept szinten, azért is kár mert mind elég használható volt, de ökoszisztéma nélkül elhaltak.

WP7 az egy nagyon érdekes dolog. Egy moddolt WinMO, még CE6.0-n fut. 8.0-tól NT kernel. Szóval WP7.8-on egy Opera Mobile vagy iGO fut (interop unlock HTC HD2). De ők saját ályfónt akartak és a korlátozásokat hamarabb implementálták mint a funkciókat. Aztán szépen lassan csalódtak az ügyfelek és annyi lett. L520-nál volt a legnagyobb esélyük és még most is látok Lumiákat bőven. Nem éltek vele.

Szerintem is fantáziátlanabbak a telefonok, valamint gombok nélkül lehetőség sincs annyi művészkedni. Meg hajtogatós telók sincsenek már.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.