Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-10-05 05:40:37

LOGOUT.hu

Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36674) KSparrow válasza zolikaDB (#36671) üzenetére


KSparrow
senior tag

Nekem meg csak gyűjtői szemmel jelent valamennyit egyáltalán. Az egész cégtől óvakodom, nem szimpatikus a hozzáállásuk a dolgokhoz (lenyúlások, "innováció", marketing, garanciális feltételek, "felhasználóbarát" felület, stb. Nem azzal van a bajom, hogy nem a legerősebb az új termék, de akkor ne adják el (rendszeresen) a 2-3 éves technikát újként, vagy éppen ne az legyen az innováció, hogy valami kimarad. A birka nép meg megveszi, mert drága, státusszimbólum, és mert divat.

Komolyan, ennyi erővel arany foglalatba teszek szárított kutyagumit, lefújom matt feketére meg rózsaszínre, és eladom nyakláncnak,70 ezer forintért, és pár celebbel megpromóztatom. Qtya-Lánc néven forgalmazom, és kíváncsi leszek, hányan veszik, vagy épp teszik kínai e-bayes műanyag bugyiba.

Visszatérve a telefonra: Persze, jó, hogy nincs annyi típus, mint Nokia, BB, vagy SonyE., de azért az se normális, hogy egy több éves modell még használtan is olyan áron megy, mint egy vállalható androidos telefon, szerintem elég gáz. Pláne, hogy van 3-4 év támogatottság, és utána kb. egy zenelejátszó, mert App nincs rá. És a zenéhez is persze legyen Apple, vagy legalább iTunes,...
Már a Win10 folyamatos frissítése is sok nekem kicsit.

Ha veszek egy telefont, menjen stabilan. Az előző telefonom családban maradt, (Oneplus One) - a második kezdőoldalon duplán írta ki a mappák neveit. Ez volt az egyetlen jelentkező probléma - 664 óra folyamatos üzem után. Az majdnem négy hét.

Szóval abból a szempontból érdekes ez az egész iPhone-mizéria, hogy milyen port kavart a mobiltelefónia világában, és a tömegpszichológia mennyire nagy befolyásoló erővel rendelkezik a piacon. de ha márkafüggetlen szemmel nézzük, akkor egy nehézkesen, vagy legalábbis mindenképpen kompromisszumok árán használható telefon, Ami abban egyedi, hogy egyformává tette az embereket, legyen az egy cég vezérigazgatója, vagy a lakótelepen késsel szaladgáló self-made gengszter.

Arkades: Az árral csak az a bajom, hogy átverésnek érzem, mert nem éri meg azt a pénzt, amit kiadnak érte. Elhiszem, hogy egyszerű használni, de könyörgöm, én se vagyok hacker, mégis boldogulok egy androiddal. És használtan is olyan ára van, még a 4-4S-eknek is.

[ Szerkesztve ]

Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! 808 PV /// Oneplus 8 Pro /// Mobilmementók

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Retro teló rajongók OFF topicja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.