Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Köszi a választ
Próbáltam rákeresni, de a legnagyobb proci a 640es volt amivel kiadták.
Szerintem nem menne benne, egyrészt a +10w miatt, másrészt háromszor akkora a procimag.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Üdv topik
Gyors kérdéssel zavarnám az életeteket:
Adott egy Fujitsu Siemens E780, amit szereltek i7 640M-el is.
Szerintetek ennek a gépnek a lelki világa nagyon megborulna egy 820QM-től? Tokozás ugyan az, 988-as.
Én a nem-re szavaztam.Köszi az esetleges választ.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Üdv!
Keresnék összehasonlító tesztet:
X9000 vs T9300.
Ábrákkal, %-okkal, ilyenek.
Hátha van valakinek olyan, ami használható is... gúglival találtam, de semmi olyan infót nem adott, ami eldöntené a kérdést, hogy upgrade - vagy - sem.köszi.
[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest