- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitkov77
aktív tag
Hoffer, boxos23
Ezt mindkettőtöknek írom. Az E6850-est, ha árban tudod cserélni válthatsz Q660-ra, de értelme nincs. Az előttem szólónak is szól Full HD is a VGA-n múlik nem a CPU-n. De egyébként alkalmas az E6850-es is a Full HD-ra. DE ahogy a VGA-d nézem inkább CPU limites, tehát ott érdemes lehet váltani.
E8400 esetén értelmetlen, mert inkább többlet fogyasztás lesz, mint többlet teljesítmény.Nekem is E8400 van 1V-on alap freqin spórol nekem egy csomó áramot. Csúcsban is csak 35-40W-ot fogyaszt, hol van ez a Q6600 105W fogyasztásához
Felsőbb kategóriás Q8200-8400-at meg felesleges, mert drága, és 10-20%-kal gyorsabb.
De nagyon nem várható egyik esetben sem CSúcs teljesítmény többlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik
- Google Pixel topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged