Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16705) kriszbon


kriszbon
őstag

Sziasztok!
Véleményt kérnék tőletek a Pentium G3258-as prociról, hogy a mostani procimhoz képest mennyivel lenne előrelépés, már ha lenne egyáltalán, akár húzva is(keret most csak ezt engedné).
Mert ugye mindenhol azt olvasom, hogy a 2 magosat el kell felejteni, ez meg ugye csak 2 magos akárhogy is nézzük, még ha újabb technológia akkor is.
Nézegetem a teszteket már egy idő óta, de nekem nem igazán meggyőző az előnye a mostanihoz képest.
Játszani ritkán játszom, akkor is csak Single néha, melóra egyáltalán nem használom a gépet, csak netezés, youtube meg hasonlók.
Egyáltalán "kihajcsa nem hajcsa" a kártyámat maxra, ha esetleg újabb játékkal szeretnék játszogatni, tudom ez játékfüggő is, de úgy általában?
Egyáltalán megérné lecserélnem most, ha jobb procit mostanában nem hiszem hogy tudok venni, mert nekem az i5 elég sok(annyiból gépet rakok össze :D )?
De az is eszembe jutott, hogy most még talán jó áron el tudnám adni a lapomat, meg a Xeon procit(többi marad), mert később már lehet csak filléreket kapnék érte.
A lapom újszerű, mert a réginél nemrég Zeus gondoskodott delejezésről, így újra cserélték, a Xeon ára meg ugye nagyjából adott.
Megköszönném a segítséget a döntésben. :R

MK VII esetleg neked véleményed a dologról?
Ja igen, majd elfelejtettem, valószínű egy GA-Z97P-D3 lappal már rendelkezem(még nem ért ide). :D

[ Szerkesztve ]

Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.