- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- thesound: Segítőkészség
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandg
tag
Szia!
Én egy ugyan olyan user vagyok mint Te. Évek óta használok tabletet, de igazából azok, amelyeknek nincs billentyűzete, azok helyett inkább a notebookot használtam, amelyiknek meg van, pont azt a feelinget nem adta, hogy van egy kompakt kis készülékem. Szóval három...négy évig szemeztem a reMarkable-vel. Én pont azt szeretem benne, amit írsz. Ez arra való, hogy jegyzetelj. Pont. Klasszul átfordítja a kézírást gépelt szöveggé, el tudom küldeni e-mailben magamnak, és viszonylag keveset kell javítgatni rajta. A PDF fájlokba bele lehet írni, el lehet menteni, stb. Én most azért imádom, mert egyben megvan az összes jegyzetem (én is mindig szanaszét hagytam), ráadásul a laptopomon is látom, a telefonomon is látom, a tabletemen is látom. Írni álom rajta. Egyszerűen tényleg olyan, mint ha papírra írnál. Én a tűfilc képét szeretem legjobban, de kinek mi. Ami különösen klassz, hogy működik a real-time követés gépen. Egy meetingen megosztom a remarkable alkalmazást a teamsben, vagy Skypeon, és egy mind-mapst leskiccelek a többieknek, és ahogy rajzolok és magyarázom, ők látják.
Egyszóval: ez egy céleszköz, pont arra jó, amit írtál: jegyzetelni (és korlátozottan e-book olvasónak, bár okosításokkal állítólag egészen jól alkalmazható). És van egy hatalmas "nekem is kell egy ilyen" faktor, amikor valaki meglátja nálam. Ezt nem gondoltam volna, de elkezdett terjedni a környezetemben, ahogy meglátták. Sőt volt olyan, akinek elküldtem egy jegyzetet és a jegyzet OCR változatát, és visszaírt, hogy megnézte mi ez a reMarkable, és ő is akar egyet.Szubjektív, én nagyon szeretem, és nem kéne egy multifunkcionális eszköz. Ez így jó, ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Éjszakai műszak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 2TB/16GB M1 Space Grey 2021
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz PVS416G360C7K
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest