Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #884 üzenetére
Én szó szterint ugyanezeken vagyok túl és ugyanott tartok, ahol Te, ... nem értem, hogy egyes példányokat miért és mi alapján szopatják, de az van...
-
aszti75
senior tag
Na.Kb 10-15 perce végzett.Be teszem a Xiaomi által leírt változásokat.
-
krics
tag
válasz
JohnDoe_Hun #889 üzenetére
Valahol olvastam olyat, hogy a Settings apk-t egy régebbi verzióval felül kell írni, és azzal már engedi az összekapcsolást.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
hmatthew19 #888 üzenetére
Próbálgatom minden nap de semmi. Ez a termux cucc jó lenne meg egyszerűbb is mint az official unlocker de ez hogy azon hasalok el hogy nem képes összekapcsolni a fiókot a telóval az azért vicc.
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #887 üzenetére
Érdekes, mert nekem az app nélkül sikerült, nem mentem rá. Sok fórumot végig olvastam és ezen kívül amit küldtem azt írták minden nap próbálni kell a fejlesztői menüs cuccot hátha.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
hmatthew19 #886 üzenetére
Ja hát igen ez is volt már. Az app egy rémálom. Gyüjtögetem a pontokat de semmi értelme
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #884 üzenetére
https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/1ajnlad/the_system_is_being_upgraded_please_try_again/
Esetleg ezt próbáld meg hátha. -
JohnDoe_Hun
tag
válasz
hmatthew19 #883 üzenetére
Én már mindent próbáltam. Amit nekem bedob "Sytem being updated. Please try again later" Volt már a telóban 3 különböző fizikai sim. Mindkét slotban. Volt esim is. Négyszer full reset. Mi fiókból ki be lépkedtem. Minden engedély megadva a micloudban. A készülék keresés is mint azt a paki gyerek említi is. De már több mint egy hónapja szopok vele. A teló eredeti, sorozatszám szerint ellenőrizve. Régiókat is válltogatom a telón. A fiók amúgy globál régiós, nem kínai. A community app is elmehet a csába! Minden nap du. 5kor próbálkozom amikor Pekingben éjfél van és mindig kidobja h holnap próbálkozzak. Kezd a faszom tele lenni ezzel a telóval
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #882 üzenetére
Nekem úgy ment ahogy a videóban, community appba nem is kellett bele lépni. Beállításokban mi unlock menüponton belül hozzá adni, ki is írta hogy sikeresen hozzáadva és ennyi. Ha hibára megy, srác valahogy a cloud menupontnál adott hozzá valamit.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
hmatthew19 #881 üzenetére
Szia. A termux nálam leáll hibakóddal mert a developer menüben nem tudom összekötni a telót a mi fiókkal. Nem engedi sehogy sem. Hiába a mobil net. Nem csak akkor műxik ha az apban is kaptál engedélyt és a telót is összekötotted?
-
hmatthew19
tag
Igazából a nyitás ez alapján sikerült. Elég alaposan meg van minden lépés. https://youtu.be/IXiab2DCDf8?si=lhBIVwwYoKbtc2GG
Utána pedig ez alapján flash szintén simán ment https://youtu.be/xbEvIelbdPI?si=IHJ17M-T9j_IyQ6w
Legfrissebb globál rom ment rá és opció volt bootloader vissza zárásra. -
krics
tag
válasz
hmatthew19 #877 üzenetére
Ha van kedved, összedobhatnál egy leírást arról, hogy hogyan csináltad
-
Dreddy32
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
karácsonyra egy Note 13 telefont kaptam.
szép, meg minden. de csak ennyit lehet megállapítani, mert bekapcsolás után azt írja ki, hogy a TELEFON ZÁROLVA VAN. nem kézalól, hanem szaküzletből vásárolt.
nem reklámozva..... Firstphone.
A kérdésem.... vigyem vissza, vagy megoldható itthonról is?
köszönöm -
hmatthew19
tag
Meguntam ezt a várakozást és én is frissítettem bootloader nyitással globalra. Bár én pc nélkül, egy régi nem használt tab segítségével , termux használatával, több nap várakozás nélkül 😁
-
aszti75
senior tag
válasz
Trooper82 #872 üzenetére
Tapasztalatom szerint gyorsabb és tovább bírja az akksija is.
Annyira nem foglalkoztam meg vele,de pár apróság amit észre vettem: Nincs Google Naptár,helyette a Xiaomi naptára van,nincs Telekom app.Ezek amik nekem feltűntek. Biztosan van más is,de eddig nem vettem észre. -
válasz
macilaci78 #874 üzenetére
-
Sziasztok. Uraim kérdésem lenne. A páromnak hozott a Jézuska egy ilyen telót. Ha lehúzza az értesítési sávot felülről ahol a wifi ,mobiladat stb kapcsolók vannak,ott nem találja a GPS kapcsolat. Azt hogy lehetne a panelra tenni?
-
krics
tag
Nekem is beadta a legújabb 12.0-ás romot. Úgy tűnik, mintha havi frissítésekre állt volna át a Xiaomi, legalábbis ezen az eszközön.
-
bmt50
senior tag
Ma tettem fel a posztod miatt a gcam-ot, úgyhogy nincs még vele tapasztalatom.
A 256GB-os verzióban csak 8GB ram van, amennyire én tudom. 512/12-es verzióval szemben az F6 mellett csak az erősebb proci szól.
Moddolástól nem kell tartani. Mire moddolni kellene, már olyan öreg lesz, hogy veszel egy másikat... Vagy ott lesz pl. a Project Elixir rom. -
zombei
aktív tag
És stock-hoz képest jobb vele ? Alza.sk-ról gondolkodom egy 256GB-s beszerzésén, viszont a Mediatek miatti moddolás hiánya tart kicsit vissza. (most még nem gond, ellennék az indonéz rommal, de 1-2 év múlva biztos jól jönne már egy custom rom+funkciókkal)
A dilemmám alapja, hogy árban kb. azonos szinten vannak de :
13 Pro+ -> alza gari, kicsit jobb kamera
F6 -> erősebb, moddolás, viszont aliról szóval kvázi gari nélkül -
zombei
aktív tag
Valaki talált már működő Gcam-ot ?
-
aszti75
senior tag
Tudtom szerint,csak BL nyitással tudsz frissíteni,ha eddig nem frissített.Nekem is megállt 0.8-on.Én nyitottam BL-t,csak úgy tudtam frissíteni 10.0-ra.Utána vissza is zártam,de nekem sem adja be a 12.0-át,pedig még a MI Pilotba is benne vagyok.Ráadásul ha letöltöm,akkor sem teszi fel,Other Reason hibával.Érdekes ez a Xiaomi
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok. A bootloader nyitáson kívül lehet mèg valamilyen módon frissíteni? A manuális frissítés ill. az átnevezős módszer már nem opció. 0.8.-on megállt a dolog, ès így nem is fog otán frissülni, mivel az előző verzióra települ csak, ami jelenleg már 12-es.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hmatthew19 #851 üzenetére
Nekem is beadja, 49 MB...
-
bmt50
senior tag
válasz
hmatthew19 #851 üzenetére
Magyarország
-
bmt50
senior tag
És megjött
-
Trooper82
senior tag
válasz
WhiteWalker #847 üzenetére
Elvileg android autot helyre rakja. Én ezért várom
-
bela85
aktív tag
Frissítéssel kapcsolatban:
1.0.8.0 van még mindig, de olvastam egy fórumba, hogy van aki régiót váltott (Egyesült Államok, Svájc, Franciaország) és úgy adta be a frissítést. - Mondjuk nálam eddig Németország, Ausztria, Franciaország volt próbálva, de most betettem az Egyesült Államok régióba, de egyelőre semmi.
Aztán van ahol írták, hogy a Xiaomi Community-ben jelentkeztek a Beta tesztelőnek, és azzal jött le a frissítés, ami már nem Béta!! - Most jelentkeztem, de egyelőre jóváhagyásra várok. Ahogy néztem, 3000 tesztelőből eddig 965 van.
Nem tudom meddig tart az elfogadás. -
krics
tag
A képernyővédő fóliás témához kapcsolódóan, AliExpressről [link] ezeöccáért újítottam a napokban egy tokot, ehhez beépített fólia is van. Lőttem pár képet róla: [link]. Összességében mint tok nem rossz, viszont lehetne kisebb a kivágás az előlapi kameránál, és a gesztusvezérlést még szoknom kell, mert a lekerekített éleket kicsit kevésbé érzi.
-
krics
tag
válasz
JohnDoe_Hun #833 üzenetére
17 órát akartál írni? 7 óra a különbség.
-
JohnDoe_Hun
tag
Nekem tegnap jött az 1.0.9 UNOMIXM. Az appban esélytelen az unlock. Minden nap d.u. 7-kor amikor Pekingben éjfél van, azt írja betelt a kvóta próbálkozzak holnap.
-
bela85
aktív tag
Az enyém is kB 3 hónapos telo, de a flip tok kikoptatta egy-két helyen a fóliát és nem tudtam, hogy csak a fólia kopott vagy már a kijelző és ezért cseréltem le.
Nem tudom mi lehet, néha dobja be ezt, de érdekes módon 3 órás messenger hívás közben nem szakadt meg. Szóval emiatt kizártam szinte minden variációt
Mondjuk emiatt is örülnék már egy frissítésnek, hátha az megoldás lenne
-
bmt50
senior tag
-
bela85
aktív tag
Jogos.
Témába vág, két dolog
1. Ívelt kijelzőre fólia...
Rendeltem üvegfóliát, feltettem, frankó minden, csak az üvegfólia olyan, hogy nem támogatja az ujjlenyomatot, így levettem és egy hydrogel fóliát tettem fel.
Eddig jó az is.2. Továbbra se tudom miért van az, hogy mobilnetnél néha belassul a net, és Alul felugrik, hogy "Internet connection poor....." meg vmi hosszú szöveg, de olyan gyorsan eltűnik, hogy elolvasni sem tudom. Térerő, 5g van minden maxon.
-
bmt50
senior tag
Én a magam részéről már úgy vagyok vele, hogy jön a frissítés amikor jön.
Legalább annyit tesz hozzá számomra az élményhez, hogy van egy jó kis közösség itt. Pörög a fórum, beszélünk a telefonról, időnként kibuknak igen érdekes dolgok is.
A Samsung havonta kap frissítéseket, de a 2. évtől folyamatos lassulásról számolnak be a tulajok. Az A53 már tök lassú és alig 2 éves. Nem beszélve a gonoszkodásról a fícsörök kapcsán: van egy pár dolog, amit csak reklámoznak, de aztán kiderül, hogy csak az S meg a foldable telefonok tudják. -
simihun
aktív tag
Sima 13 pro-ra megérkeztek a Hos 2 frissítések. Itt senkinek semmi új?
-
"Xiaomi webshop-ban jobb vennni, mert ott biztos adnak gyártói garanciát. Az Árukereső boltjai között sok a szürke importos. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem ebbe a régióba szánt telefonokat árulnak, és csak bolti garancia van. Ha mondjuk 1 év múlva megszűnik a bolt, nincs többé garancia sem."
Azért pl. az alzaban is ott van, és én nem hinném, hogy ők hamarost megszűnnének... -
bmt50
senior tag
válasz
pulguinha #820 üzenetére
A 13T azért messze jobb telefon. Hiába csak 8GB ram és 256GB a tárhely benne. Jóval erősebb a processzor, jobbak a kamerák, és 1 évvel tovább kap frissítéseket, android főverziót.
Az ívelt kijelzőtől nem kell tartani. Ezek inkább már csak lekerekítettek. Nem hajlanak le 90fokban, mint egy S7 Edge-en. Ráadásul be lehet állítani, hogy a vétlen érintéseket a széleken mekkora sávban hagyja figyelmen kívül.
Xiaomi webshop-ban jobb vennni, mert ott biztos adnak gyártói garanciát. Az Árukereső boltjai között sok a szürke importos. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem ebbe a régióba szánt telefonokat árulnak, és csak bolti garancia van. Ha mondjuk 1 év múlva megszűnik a bolt, nincs többé garancia sem.
Vannak most év végi akciók, de szerintem jövőre sem fognak már sokat drágulni ezek a telefonok, mert januárban jön a Redmi Note 14 sorozat, ami lenyomja a régebbi széria árát.
VW-em nincs. Az autóm 1 DIN-es bluetooth-os fejegységével tökéletesen jól dolgozik a telefon. Viszont itt írták többen, hogy androidos fejegységeknél van probléma az Android Auto kapcsolatával. Olvass vissza, és látni fogod. -
pulguinha
aktív tag
Hát egyenlőre a Redmi Note 13 Pro+ (512) áll nyerésre a képességei alapján a Note 13 Pro-al szemben (bár az ívelt kijelző aggaszt, hogy meg tudnám-e szokni), de még lehet győzködni.
13T merült még fel, az árban kb ugyan az mint a Pro+ , de bevallom nem látom a különbségeket.Ami kérdés még, hogyha megbízható shopban szeretnénk megvenni, akkor hol? Volt említve az Árukereső, de ott minden üzlet megbízható? Illetve láttam Xiaomi webshop is több van.
Vajon érdemes várni a vásárlással karácsony utánig vagy januárra tenni? A black Friday buliból már kicsúsztunk.Páromnak WVW Golf-ja van, azzal van tapasztalat, hogy működik-en?
Köszi a sok segítséget , látszik hogy ezer éve nem vettem telefont. -
Trooper82
senior tag
válasz
hmatthew19 #816 üzenetére
Nekem eddig minden megjött. Ez nem. De őszintén... Már Hyper 2-t várnék...
1.0.12.0 xiaomi szerint még béta. Fene se érti ezt -
bela85
aktív tag
válasz
hmatthew19 #816 üzenetére
Dettó
-
hmatthew19
tag
válasz
24/7 online #814 üzenetére
Már nem tudom komolyan mitől függ, hogy kap-e az ember frissítést. 1.0.8.0 még mindig és semelyik régión nem jön semmi.
-
24/7 online
csendes tag
válasz
24/7 online #814 üzenetére
-
24/7 online
csendes tag
Igen Vodafonetól mentem át a yettelhez, számhordozással és akkor mondta a csaj ha a nagy csomagra fizetek elő ugyanott vagyok összegben mintha a kisebbre és mellé kiviszem ezt a mobilt. Tehát a korlátlan csomagot választottam és 18-at kellet fizetnem kpban. És már hozhattam is a mobilt.
Frissítés kapcsán.
Éjjel jött az értesítés, hogy kijött az újabb frissítés rá.
1.0.12.0.UNOEUXM (49MB) -
bmt50
senior tag
válasz
pulguinha #812 üzenetére
Én szolgáltatónál vettem anno, 55ezerért. De olvasni fentebb olyat is, akinek a szolgáltató 18-ért odaadta.
Hogy hol lehet ezeket még máshol kapni, nem tudom. Max Google-be beütöd, hogy Redmi Note 13Pro+ árgép vagy árukereső.
De figyelni kell, mert sokan a 8/256GB-os kiszerelést árulják. A szolgáltatóknál viszont a 12/512GB-os van. -
hrabanc
tag
Nálam az AndroidAutot random eldobálta vezetékes csatlakozással (Samsung A72).
Több vezetékkel is hasonló volt.
Több, mint egy hete használom ezt, innen.
És hibátlan.
Nem reklám, csak egy tipp. -
bmt50
senior tag
válasz
pulguinha #806 üzenetére
Szerintem ebben a kategóriában ez az egyik legjobb. A dobozban még benne van a töltőfej és egy fekete tok. A Samsung A55, vagy a Oneplus Nord dobozában már csak kábel van. Szoftveres támogatás terén vannak jobbak, de ár/érték arányban a Note 13 Pro+ elég jó.
A többiek leírták, hogy van itt b@szakodás az Android Auto-val, hogy a top játékok full grafikán nem mennek el, és bosszantóak a reklámok is, amiket ki lehet kapcsolni, de mindent összevéve ez a telefon jó vétel. Én július óta nyúzom. Nem csinál olyan képeket, mint a jó öreg S9-em, de nemis került új korában 280-ba.
Talán Poco vonalon vannak még hasonló bestbuy típusok. -
24/7 online
csendes tag
válasz
pulguinha #806 üzenetére
Én elégedett vagyok vele. Bár egy 18e Ftért hoztam ki a Yetteltől.
Annyiért megérte. Amúgy is jó! Igaz én egy Samsung A52S-t váltottam. Ahhoz képest azért jobb. Eddig semmi negatívumot nem tapasztaltam. Jah de a hírdetések, de már ma rájöttem, hogy kapcsolható ki az összes. Úgyhogy
Hajrá! -
pulguinha
aktív tag
Kedves mindenki, 150k körüli (ideális esetben ez a maximum) kategóriában mennyire ajánljátok a Note 13 Pro+t vagy inkább nézzünk valami mást párommal?
-
pulguinha
aktív tag
válasz
macilaci78 #786 üzenetére
Köszönöm szépen a hasznos infókat neked is.
Oh tényleg, az ívelt kijelző. Sose volt olyanom. Lehet meg kéne támogatni, hogy mennyire esne nekem kézre.
Nehéz a megszokott jót elhagyni, kis szeretett Note 9 Promde muszáj vmi újat keríteni mostanában
-
Delirious
tag
Ja, Android autó! Eszembe jutott, hogy az Android autó kapásból nem működött jól az előző telóm (Xiaomi Mi 10 T Lite 5G) gyári USB kábelével. Akkor adtam neki egy régebbi Samsung USB kábelt éppen ami volt felesleges, na ez a telóm azóta is azzal működik hibátlanul, gyári kábelét nem is próbáltam. Nem lehet, hogy másoknál is simán megoldána egy USB kábel csere? Egyébként próbáltam még egy USB kábelt, valami jó minőségűt, de az sem tetszett neki.
-
aszti75
senior tag
válasz
peestike #801 üzenetére
Android autó: Nekem most rendesen működik.Probald ki azt,amit én csináltam.
Fejlesztői beállításokban az alapértelmezett usb beállítást tedd fájl átvételre.Majd a gyári usb kabelével csatlakoztasd az autóhoz,feloldott képernyővel. Be fogja adni az értesítési sávon a csatlakozás módját. Ott válaszd ki az Android Auto-t.
Nekem így működik rendesen. De hangsúlyozom,hogy csak a saját kabelével. -
peestike
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest