Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudo
tag
Sziasztok! Valaki mondja már meg nekem miért nem sikerül frissíteni 14.0.2 rom-ról valami újabb verzióra!
Próbáltam minden EU verziót ettől feljebb, recovery és ota módon is, de nem sikerült egyik sem. Ezt a két hibát dobja mindig:
1. Can’t verify update. Sorry, flash to this stable version is not allowed
2. Can’t verify update. Other reason. -
anrab
addikt
válasz
hubertus33 #298 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
hubertus33
tag
Szia!
Telefontok Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G - átlátszó szilikon tok (tokgalaxis.hu)
Én nekem van egy ilyen teljesen bevált nem nyomja fel a fóliát
-
anrab
addikt
Sziasztok.
A gyári tok nem nyomja fel a fóliát?
Van hozzá vékony átlátszó tok ami ajánlott? Bérlet miatt jó lenne. Még nem néztem hátha tudtok.
És még egy kérdés a Vodafonosokhoz. VoWifi működik a telefonnal?
Köszönöm, egyenlőre ennyi. -
anrab
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #291 üzenetére
-
-
válasz
JohnDoe_Hun #288 üzenetére
Felejts el az ébresztés appot, használd a macrodroidot és csinálj egy scriptet, ami hajnali 4 órakor felolvassa, hogy Kelj fel te ... ...
-
anrab
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #288 üzenetére
Értesítési beállításokban nem lehet valamit állítani?
-
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Azt azért árulja már el vki, hogy kinek az eszébe fogant meg vajon az, hogy ébresztés előtt alap beállítás szerint egy órával jelez a teló, hogy majd egy óra múlva ébreszteni fog? Okos órával alszom és hajnal 3-kor majd' letépte a kezem mert 4-re volt beállítva. De most komolyan, minek fejlesztenek ilyen f@szságokat? Sokkal komolyabb problémákra is ráfeküdhetnének. Majdnem kihajítottam a telót a csukott ablakon hajnal 3-kor! Ilyenkor elbizonytalanodom, hogy érdemes volt-e ios-ről váltani. De tényleg.
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! HyperOs-nèl is maradt a 10 másodperces limit az aod-nèl? Köszi
-
Trooper82
senior tag
Miért telepít a telefon random appokat néha? Amazos shoping ,opera stb. Ezt az app mall áruházat ki lehet írtani?
-
ficere
aktív tag
Sziasztok!
Hozzám került egy Note 13 pro+.Azonban csak 5 db nyel van benne(angol+4 távolkeleti)régiót sem enged váltani.Van valami megoldás a magyarosításra.Előre is köszönöm. -
simihun
aktív tag
Kisse megcsuszva, de vegul global verziora is megerkezett a frissites.
-
simihun
aktív tag
HyperOs-nel mik a tapasztalatok akksi üzemidő terén?
-
joysefke
veterán
válasz
hubertus33 #274 üzenetére
igen
-
joysefke
veterán
Felraktam a HyperOS-t és látványosan javult a videófelvétel minősége. Már nincsen szükségtelenül agyonélesítve a kép.
-
peestike
senior tag
Próbáltam az android autot. Előre lépés nincs, nem működik most sem. Bosszantó a dolog nagyon.
-
peestike
senior tag
válasz
hubertus33 #266 üzenetére
Nekem jött ota frissítésként, semmi hókuszpókusz nem volt.
Meg is lepődtem rendesen. -
kuksa90
őstag
válasz
hubertus33 #265 üzenetére
Nagyjából sehogy. Ha leszeded, ellenőrzési hiba, tehát várod a csodát, hogy OTA frissítésként települjön...
-
hubertus33
tag
Üdv!
Látom megjelent eux-ra is a hyper os
Az lenne a kérdésem hogyan tudom feltenni 14.0.7.0 eux-ra?
Köszi a segítséget előre is.
-
OSERANSKY
junior tag
válasz
Trooper82 #261 üzenetére
Úgy tudom, csak a 'Rugged Armor'-ból lesz rá.
Nem tudom mi van a SPIGEN-nel tavaly óta.
Xiaomi 13-ra is már csak a Rugged volt itthon kapható, hiába kerestem folyamatosan.
A 'Hybrid Armor' meg a 'Tough Armor' volt a SPIGEN-től, amit évekig használtam a telóimra, nem olcsók, de az legalább minőségi védelem volt...
Így maradt a Nillkin Super Frosted Shield Pro, de teljesen jó az is amúgy. -
TomPack
őstag
válasz
Trooper82 #257 üzenetére
Szerencsére ezek a mikrokarcok amiket összeszed a kijelző, használat közben nem látszanak! Csak kikapcsolt kijelzőnél, bizonyos szögben a fény felé fordítva!
De engem akkor is idegesítene hogy már nem sérülésmentes a telefonom. Így én elvagyok a gyári fóliával, szerencsére a lekerekített kijelző miatt nem érezni a széleit a visszagesztusnál! -
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Ha valaki nem használja a gyári tokot, jelkèpes összegèrt szivesen megvennèm. Ajánlatokat pm-be. Köszönöm, további szèp napot!
-
TomPack
őstag
Gyárilag van rajta fólia! Nagyon jó a tapintása, nem az a puha ragadós mint a hydrogél fóliák többsége!
Előtte egy Xiaomi 13t Pro-t használtam, ott sajnos megsérült a gyári fólia, és úgy döntöttem nem kell rá!
Már másnap megjelent rajta egy mikrokarc... Igaz, azon csak GG5-van, de a YouTube-os karcolós tesztek szerint nem igazán van különbség, ugyanaz a keménység karcolja meg először a GG5-öt mint a Victus-t. -
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Én még csak szemezek ezzel a telefonnal, de a lekerekített kijelzőről van "pár" év tapasztalatom.
Hydrogel öngyógyulós fólia kell rájuk, és az minden esetben illeszkedik az üveggel szemben. Persze az üveg valamivel többet véd, de nagyon hamar karcolódik, reped, feljön a széleken, stb.
De van más lehetőség is: nem teszek semmit a kijelzőre. Először is azért, mert ez egy GG Victus védelmű üveg. Másrészt mert én ezt a telefont kb. 53-ért ki tudom hozni, és pont az ár miatt csak 790Ft a havi készülék biztosítás.
Ha bármikor betörik, 7500Ft önrészért cserélik a kijelzőt, de ha egyéb hisztim van, akkor mást is. Futár viszi-hozza, javítás kb. 3 nap. Cserekészülék igényelhető a javítás idejére. Már jártam így, tapasztalatból írom.
Nem reklámozni akarom, csak ha valaki nem szürke importból, Alza-ról, hanem szolgáltatótól veszi, annak ezért a havi kis összegért a fóliánál van megnyugtatóbb megoldás is. -
OSERANSKY
junior tag
Na nálam meg pont hogy a szokásos értékekre is állítva mindent, nagyon halknak tűnt a teló... Pofásabban néz ki, azt aláírom, viszont a legtöbb ilyen kijelzővel szerelt készülélre úgy kell szabályosan vadászni megfelelő üvegfóliát, plusz akkor még tokbarát is legyen, hogy ne nyomja fel a széleket...
-
simihun
aktív tag
Apropó, rajtam kívül van mvan valakinek Global verzióts telója? Ha igen, ráhúzta a beta Hyost? 😆
Nem ertem miert varom annyira, az új OS-t, mint gyerek a Mikulást. Tökre meg vagyok elégedve mindennel.
-
anrab
addikt
Sziasztok vennék egy ilyen telefont de nem tudom hol veszik ki a töltőt belőle és hol nem? Vagy melyikhez jár vagy nem. Van ahol írják de ahol nem, ott mivan? Megrendelem és nincs benne akkor jó hozzá 3-4 ezer Ft-ért a 12 120 wattos töltője?
-
TomPack
őstag
Csak Play-áruház van rajta gyárilag, és én még nem is hallottam hogy lenne külön szoftverboltja.
Xiaomi 13t Pro-ról jövök, semmi lényegi változást nem veszek észre. Sőt, inkább kigyomláltak belőle egy-két számomra hasznos dolgot.
Én nem várom. Én majd lehet akkor passzolom tovább ha lefrissült Hyper-re. -
TomPack
őstag
Nem jó, már próbáltam azt is...
Viszont egy másik kínom is lenne, a kamera beállításaiban sehol sem találom a brosúrában bereklámozott fotós cuccokat.
Illetve egyet megtaláltam, a ProCut-ot, amit ki-be lehet kapcsolni és elvileg kollázst lehetne vele készíteni, de nem jövök rá hogyan működik.Illetve a többi fícsőrt egyáltalán nem találom;
Ezeket hová dugták?
-
Trooper82
senior tag
Eddig egy furcsaság volt. Egy pár percre nem reagált az érintésekre, de aztan magához tért. Szerintem inkább a gmail fagyasztotta ki, ott ügyködtem.
Szerk: olvastam a gmail véleményeket másbál is előfordult ez a hiba a legutobbi frissítés óta. Nem a hyperos lesz a hibás...
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Tegnap vettem egy ilyen telefont, és meg mernék rá esküdni, hogy egyes ikonok animáltak voltak. Pl a Beállítások fogaskerekes ikonja bezárás után tovább pörgött.
Én állíthattam el valamit? Már nem csinálja.
Ha igen, akkor mit és hol?
Még nem frissült le HyperOS-re, Miui van rajta. -
jatszo
aktív tag
Üdv. Nagy a csend. Mindenkinèl hibátlanul működik a HypeOs?
-
jatszo
aktív tag
Nem mókoltam semmit, nem engedte az 5-ös frissítést.Nem rakok vissza semmit, valszeg nem az első körben vagyunk kijelölve a frissítésre, mert a biztonsági frissítés márciusi a 7-esnèl, a hypernèl meg gondolom februári. Várunk kèt hónapot kb. mèg, mire megkapjuk a hypert.
-
jatszo
aktív tag
Kezdődik... 7-es frissítésre nem fog települni..
-
OSERANSKY
junior tag
-
joysefke
veterán
Nálam megjelent a Hyper OS frissítés. Nem nagyon örülök neki, mert nem szeretek bétatesztelő lenni, várnék pár hónapot míg minden letisztul.
Ha nem nyomok rá a frissítésre, akkor továbbra is MIUI-n maradok és kapom ahhoz a frissítéseket?
Egyáltalán mi ez a "HyperOS"?
-
Trooper82
senior tag
Visszafele meg nem lehet gondolom menni szoftverben max hard resettel.... Mindegy akkor majd ha jön a nagy hyperos.
-
dobi55
újonc
Üdv Mindenkinek. Kíváncsi leszek rá -milyen?
,
-
joysefke
veterán
válasz
Tigrismacko #204 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs a szoftveres részével. Használom és kész. Mióta megvan még nem fagyott, nem akadt, nem merült irreálisan gyorsan.
Két dolog zavar , mégpedig hogy
1, a gép által készített videók és képek túl vannak élesítve, illetve hogy a főkamerának számomra túl nagy a látószöge.
2, Az állandó hívásátirányítás miatt van egy állandó el nem nyomható értesítésem, bár ezt már kezdem megszokni. -
Tigrismacko
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt vagyok. Ez a telefon tetszik és a Samsung a55. Szerintetek melyiket érdemes megvenni? Ennek a Hardware része nagyon tetszik, de ahogy olvasom, a szoftveres része még nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Bundle topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest