- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Egyrészt szerintem simán át tudsz költözni, ha az idei frissítést vesszük alapul.
Másrészt nézegettem ezt a 14Pro+ -t, és nem dobtam tőle hátast. Töltőfej már nincs, a töltés amúgy is csak max 90wattos, ram ugyanannyi, tárhely meg kérdéses. Vezeték nélküli töltés továbbra sincs. A Soc erősebb és kapott egy 2,5x-es zoomkamerát, no meg az akksi már 6200mAh-ás.
Nyilván történt előre lépés, de még 12Pro+ tulajként se érezném a "must have" érzést. -
SgtSomeOne
csendes tag
A gyárilag rajta lévő fólia elég jó minőségű, karcolásoktól simán megvédi a kijelzőt, és az érintése sem rossz
A gagyi tempered glassoknak csak a széle ragad, a közepe nem ragad hozzá a telefon kijelzőjéhez, ha nem ragad rá rendesen, esésnél még le is eshet...
Ezek a bármire kivágható fóliák, csak a karcolásoktól védik a kijelzőt, a tapintásuk sem kellemes, tapintás érzetre soha nem lesz olyan mint egy igazi üveg...
A gél fóliákról nem tudok sajna mit mondani
De ami egészen biztosan a legjobb, az UV Glass-ok, amihez van egy kis UV alatt megszáradó ragasztó (nem kell félni, simán le lehet szedni utána ha akarod)
A hanngszórókat letakarod, telefon közepére kell az egészet kinyomni, nem kell x-et, meg egyenes vonalat se húzni belőle, mikor rárakod az üveget, a folyadék kapilláris hatása miatt végig kúszik az egész üveglap alatt, aztán mehet az UV...[bocsi a dupla hozzászólásért]
-
bmt50
senior tag
Nekem már volt hydrogel fóliám, igaz nem erre a telefonra.
Teljesen jól illeszkedik a hajlított kijelzőre, a széle nem jön fel. A másik az, hogy az Alis hydrogel is jó, de nem tartós. A MM-os Clearplex viszont bszott drága. Annyival nem jobb. A hydrogel nagy előnye még az öngyógyuló képesség, amire egy kis hajszárítózással rá is segíthetsz. -
jatszo
aktív tag
Nem mókoltam semmit, nem engedte az 5-ös frissítést.Nem rakok vissza semmit, valszeg nem az első körben vagyunk kijelölve a frissítésre, mert a biztonsági frissítés márciusi a 7-esnèl, a hypernèl meg gondolom februári. Várunk kèt hónapot kb. mèg, mire megkapjuk a hypert.
-
OSERANSKY
junior tag
Oké, kösz az infó-updatet, de továbbra is furcsállom hogy miért nem alapból 5000 MAh-t jelzett már elsőre is az app. Akkor okés. Hát éppen ez az. Ez a szokásos baromság, amit már fejlesztők is elismertek, de valahol persze érthető. A korábbi modellekre talán gyorsabban megvan a frissítések optimalizálása. Persze, így van, ne kapkodjanak. Csak akkor nem kell ígérgetni, hogy ekkor meg akkor elérhető lesz, aztán rendre nem...
-
OSERANSKY
junior tag
Üdv!
Te már a 2. vagy akinél jelentkezik ez a becsült kapacitás probléma, így rákérdezek: Note 13 Pro+ 5G a teló, biztosan? Előre bocs a hülye kérdésért, de én is DevCheck-et használok, abból is a Pro verziót és első telepítés után is 5000mAh-t jelzett ki az aksi résznél az appban. Már csak ezért sem értem mi lehet itt a gond... A mellékelt 120W-os gyári töltővel kb. 20-25 perc kell hogy legyen a teljes töltés, de az 0-ról 100%-ra vonatkozik. Ezért nem vásárolok használt készüléket, tudom hogy nem mindenki osztja ezt, de sosem tudhatod, hogyan használta az előző tulaj, mit csinált vele, stb., a hirdetésben, amikor eladja, mivel szépített, mit titkolt el...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest