- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
Tegnap megint mibe futottam. Békésen ügettem haza egy vadászat után Heartlandsen, amikor is belefutottam egy O’Driscoll bandába. A rohadékok voltak vagy öten-hatan, úgyhogy vágtára fogtam a menetet. Erre kiírta a játék, hogy ne vezessem a bandát a táborhelyre. Na mondom, akkor engem kibeleznek. Úgyhogy én érintőlegesen elszaladtam a kapu előtt, amíg Bill meg John leszedegette őket. Persze pont abban a pillanatban hunytam el én is, mire a banda, ezért már a táborban éledtem újra.
Aztán kilovagoltam nagy boldogan, hogy szabad a levegő, mehetek bountyt behajtani. Összefutottam egy fán lógó faszival, akit egy puma őrzött.
Nem tudom mi van ezzel a célzással a játékban, de kétszer lőttem fejbe a mocsokját puskával, és nem pusztult meg. Egy fejlövés azért legyen már fejlövés, még ha autoaimmel is csinálom. Nyilván elharapta a carotisomat ezek után, és jött a töltőképernyő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ! AKCIÓ !Garanciális - Számlás - PS5 Slim digital eladó
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest