Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz markknight #1031 üzenetére
Sajnos igen, az emberek arca uber gagyi, minimum 5-8 evvel ezelotti szint. Nem is ertem, miert nem gyurtak ra jobban. Viaszos, merev, nulla mimika, szogletes, kifejezestelen, pfajjj.
Hasonloan a belso terek. Egy fokkal jobb, mint a karakterek arca, de ez is igen elmaradott a koratol.
-
törölt tag
válasz markknight #1039 üzenetére
Van a játékban help menü, ami mindent aprólékosan leír. Arra vess egy pillantást, ha valami nem tiszta, sokat segít.
A hud pedig egyszerűen működik. Mutatja az életerődet - staminádat - és a dead eyet. Az ikon maga azt jelzi, hogy mennyire gyorsan fog visszatöltődni az adott tulajdonság az idő előrehaladásával. Az ikon körül megjelenő kör pedig a tényleges értékét.
-
ron8
senior tag
válasz markknight #1024 üzenetére
Megnyugodtam hogy nem csak én vagyok így . Egyelőre nekem sem adja azt az érzést pedig minden adott... A grafika lenyűgöző de valahogy mégsem annyira hangulatos, a zene jó de az első részben és a GTA5ben jobb volt a score, a banda sztorija eddig meg olyan semmilyen. Remélem változni fog a véleményem.
-
Carlos Padre
veterán
-
törölt tag
válasz markknight #1138 üzenetére
Hát nekem sikerült. Le is feküdt, úgy kellett simizni hogy felálljon.
-
.LnB
titán
válasz markknight #1379 üzenetére
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
válasz markknight #1394 üzenetére
előzőbe is volt
-
törölt tag
válasz markknight #1476 üzenetére
Ilyet se láttam még, hogy át kell esni a ló másik oldalára.
-
Mike
veterán
válasz markknight #1485 üzenetére
jó minőségű kaját vegyél, pl szénát
a kockacukor nem az
vagy vehetsz neki répát, almát (bár van amelyik almától kólikát kap, szóval azzal csak óvatosan) -
Neoteric
addikt
válasz markknight #1574 üzenetére
Ja, bezzeg azt nem nézi, hogy egy-egy alkalommal kb 10x annyit dobok be, mint az összes többi együtt.
PSN: ne0teric_sAN
-
Carlos Padre
veterán
válasz markknight #1574 üzenetére
Lol
Én mindig az értéktelen vackokat adományozom oda, most már kíváncsi vagyok mikor teszik szóvá
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Neoteric
addikt
válasz markknight #1579 üzenetére
Nekem az a módszerem, hogy max $50-okat dobok be, aztán ledgeren megveszek mindent & refillelem a cuccokat saját kessből.
PSN: ne0teric_sAN
-
Gijon
senior tag
válasz markknight #1579 üzenetére
Nálam is annyi van, csak én a postán hagytam a többit.
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #1585 üzenetére
Supermannek van még tincse is hoppácska
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz markknight #1587 üzenetére
Hasonló mint amikor a GTA-ban követed egyik szereplővel a másikat. A végén bever egyet és kiüt, majd máshol ébredsz, Ő meg sehol.
-
törölt tag
válasz markknight #1587 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ő ki?
-
pulffy
őstag
válasz markknight #1602 üzenetére
Azt tudom hogy ez most az előzménystory csak kérdem hogy mi volt a story az 1ben
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
törölt tag
válasz markknight #1615 üzenetére
Az eljárás neve subsurface scattering, és elég sok játékban benne van azért ma már.
-
törölt tag
válasz markknight #1646 üzenetére
Én a gyorsutazó térképen úgy láttam benne van az első rész Amerikai fele, szóval ott elvileg kellene lennie sivatagnak.
-
wolf13
őstag
válasz markknight #1646 üzenetére
Előzetes alapján lesz.
-
bbdzyx
senior tag
válasz markknight #1658 üzenetére
A prológus során elhangzott, hogy Dutch lova nem tűr meg senkit a nyeregben a gazdáján kívül. Ezek szerint még a közelében sem. Hihetetlen mennyi részletre figyelt következetesen a R*.
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
Mike
veterán
válasz markknight #2061 üzenetére
Elsőre unszimpatikus volt
-
törölt tag
válasz markknight #2061 üzenetére
Mivel játszottam az első résszel, ezért nehéz lett volna vele szimpatizálni egy icipicit is. Annak örülök, hogy a játék bemutatja, miként alakult olyan emberré amilyen az 1. részben volt, de már most fejbe lőném
(#2067) Keldor papa
Wait for it küldetés lesz még az, hogy a bankot meglátogassátok.[ Szerkesztve ]
-
Carlos Padre
veterán
válasz markknight #2075 üzenetére
Imádom ezeket a részleteket. Du összeverekedtem egy mosómedvesapkás részeggel a kocsmában. Miután lecsaptam elvettem a sapiját. Két óra múlva megint arra jártam "üzleti ügyben", felismert az utcán és vissza akarta kapni a sapkát. Jót bunyóztunk megint
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #2319 üzenetére
Mit gondolsz? Arthur feltámad? Amúgy igen...John marad Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #2324 üzenetére
Ezek szerint szimpi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Carlos Padre
veterán
válasz markknight #2341 üzenetére
Biztos használtad, kell a nyomkereséshez, mithazucc?
-
cSuwwi
aktív tag
válasz markknight #2341 üzenetére
en se, de meg nem jarok ott
ha akcio van, ami nem meglepetesszeru, akkor siman a repeaterrel megyek elore, picit feltolom celzaskor, 3-bol 2 fejloves lesz, mindig lassitja
dead eye csak amatoroknek kell az igazi kavboj anelkul lo[ Szerkesztve ]
-
pulffy
őstag
válasz markknight #2528 üzenetére
Lehet fps nézzettel játsza, és akkor viszont sok a lovaglás...
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
-
markknight
veterán
A GOW-ot a fentebb lévő sztori unalmasságára hoztam ellenpéldának, de lehagytam, így kicsit értelmetlen a szöveg mindegy is
-
.LnB
titán
válasz markknight #2554 üzenetére
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Carlos Padre
veterán
-
törölt tag
Mert ennek aztán komoly története van, hallod! Nagyjából 40 órám van a játékban, és az eddigi sztori annyi, hogy
Blackwaterben balul sült el egy rablás, onnan menekülni kellett. Megtaláltuk az első tábort, majd utána onnan is tovább kellett állnunk, és a második táborban vagyunk Ez aztán komolyan nagy sztori, hallod! Lehet szeretni ezt a játékot sok mindenért, és utálni is, de azért biztos nem lehet szeretni és piedesztálra állítani, hogy milyen komoly története van.
Ha a GoW fél tejesdoboz, akkor ez a sztori nekem eddig egy háromcentes stampedli!
[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
válasz markknight #2653 üzenetére
Nem csak Arthur hanem a többi szereplő fejlődését is. Az írok előtt le a kalappal, fordulóponthoz értem a sztoriban és csak ámulok a Rockstar tehetségén, hogy hogyan is történt az a bizonyos
és a végén mi lett belőle.betegség Ezért utálom is ezt a játékot mert a Witcher 3 után, itt a Red Dead 2 és így aztán tényleg lehetetlen leülni egy Ubi féle tucat OW játék elé.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
törölt tag
válasz markknight #2651 üzenetére
Miért ne futnának utánam? Hisz realisztikus játék, nem? Amúgy meg, mivel az NPC-k dumája lekeverhető, pont ugyanúgy életszerű lenne az is, ha elfutsz előle.
De akkor mondok mást, miért nem tudsz tempósan gyalogolni off camp? Mert vagy vánszorogsz, vagy rohansz, viszont vannak helyzetek, amikor egy tempós gyaloglás lenne a játékhoz legjobban illeszkedő.
-
negyven2
veterán
válasz markknight #2798 üzenetére
Az megvan, hogy ha be van kapcsolva a minimál, akkor is segítenek (nincs külön párbeszéd rá, egy fajta van amiben alapból benne elmondja, hogy merre menj).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Mike
veterán
válasz markknight #2798 üzenetére
nincs meg, de most már igen
-
negyven2
veterán
válasz markknight #2801 üzenetére
Ez egy félre értés miatt van, mert akkor is elmondja, hogy merre menj (pl. északon a kis tó melletti pajtaban) ha be van kapcsolva a térkép.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
ron8
senior tag
válasz markknight #2879 üzenetére
Meddig lehet még elmenni pc-ségben? Mostmar kezd inkább hátráltató lenni mint előny. Olvastam nemrég egy cikket akiben színesbőrűek mondták el h ez már nekik is sok...
-
Carlos Padre
veterán
válasz markknight #2879 üzenetére
Ilyen ez mikor a gyökérsereg rászabadul valami "viccesre" hogy utána lehessen sipákolni hogy mennyire gecik és túlérzékenyek a píszík. Igazából az a furcsa, hogy ezt nem látták előre és nem vág rájuk a program - 100 honort egyből.
-
pomk
őstag
válasz markknight #2893 üzenetére
Úgy emlékszem háromszög + X.
-
ron8
senior tag
válasz markknight #2895 üzenetére
Köszi, egy csomó mindenre nem jöttem rá
-
Pepeninho
őstag
válasz markknight #3210 üzenetére
Az egyiptomos AC-ben( nem ugrik be a cime) is baromi sokat kellett lovagolni. Eg es fold a ket jatek kozotti lovaglas. Ott nem szerettem, itt pedig meg mindig nem tudom megunni.
Ps4, Xiaomi 11T
-
törölt tag
válasz markknight #3213 üzenetére
Azért ne hasonlítgassuk már a percekig való gyök kettővel lovaglást azzal hogy 200-zal tépsz a városban valami sportkocsival.
Nem értem miért kell védeni azt is ami nem lett telitalálat a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz markknight #3846 üzenetére
(#998)
Red Dead Online: Everything we know about Red Dead Redemption 2 multiplayer
Assemble your gang this Novemberfor Red Dead Online. Here's what you should know.
According to the document, Red Dead Online will feature "Revive and Survive," a high-stakes, no respawns battle, and a "Money Grab" objective mode. Red Dead Online is also expected to follow the battle royale trend with a mode comparable to Fortnite or PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG). The leak also detailed numerous side activities, as listed below:Challenges with small rewards.
Weapon challenges.
Deathmatches.
Treasure hunts.
Gold-mining.
Fishing.
Player-owned tents. -
törölt tag
válasz markknight #3846 üzenetére
Eleve nem teljes gőzzel indul, hanem hivatalosan is bétaként.
-
törölt tag
válasz markknight #4249 üzenetére
Honnan ez az infó?
-
Pepeninho
őstag
-
Pepeninho
őstag
válasz markknight #4485 üzenetére
Par napja csak hisztizel. Erre probaltam ravilagitani. Nem ugyes vagyok, inkabb csak kozepes megfigyelo!
Ps4, Xiaomi 11T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest