Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Ez a spoiler felirat semmit sem er ha eleg a feloldasahoz, hogy eppen hozzaer az ember. Legalabb lenne valami biztonsagi cucc feloldas elott. Veletlen ranyomtam es nyilvan az ember ilyenkor pont elolvas par szot, ha nem is akar.
Egyebkent szerintem nagyon jo, hogy bar boven a hatodik fejezetben vagyok, de meg mindig nem tudom mi lesz a vege. Marmint alap dolgokat az elso resz miatt tudok. Persze nem minden videot nezek vegig, illetve az angolom sem a legjobb.Micaht lelovi Arty. Ennyit lattam. Mondjuk maga a teny nem olyan meglepo. Egyike a gyokereknek a banda ol.
Jah, es nem a Te hibad, hogy elolvastam, felre ne ertsed.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest