Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Pepeninho
őstag
Akkor nekem nincs szerencsem. Azert az gyanus, hogy a dead eye modban pirosan latott teruleteket kell loni az allatokon, de meg nem jott ossze a perfeckt.
Masik kerdes. Legendary bear az elso ket alkalommal szetkapott mint foxi a labtorlot. Azota voltam vagy 20szor a teruleten, de se a medvet se a nyomat nem talaltam. Van otlete valakinek, hogy mikent nyirhatom ki a dogot?Ps4, Xiaomi 11T
-
N@idia
őstag
Én 86%-nál járok kb a 4-5.dik chapter-től lesz, majd igazán érdekes olyan szinten, hogy alig tudod majd letenni. Nekem kb 5 óra után sikerült, úgy belemerültem, nagyon régen játszottam már ilyen igazán jó sztorival ellátott játékkal. A rockstar abszolút kitett magáért, minden pénzt megért a játék, mert minden küldetés más és más egyik sem unalmas hihetetlenül figyeltek minden egyes részletre a grafika meg valami eszméletlen jó
[ Szerkesztve ]
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
Sirandrish
legenda
Ilyen fososak vagytok? 1-2 komolyabb ütközetet leszámítva semmi ilyesmit nem használtam. Vagyis enni ettem, mégis sovány a karakter
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
.LnB
titán
A póker partira gondoltál? Nyomtam a hajamra egy kis promade-et és annyi, nem kellett levágatni a szakállamat. Szerencsére.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Igen azt mondja. De szerencsére nem kellett levágni. Rányomtam a promadere és elég volt szerencsére.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
Lenny ló?
(#3046) erahurka Keszegnek más szerepe volt a Witcher-ben mint itt a lovaknak.
[ Szerkesztve ]
-
BigStraw
senior tag
és az mitől van, hogy néha sárgák a tábor ikonok (kaja, lőszer, egészségügy) néha pedig fehér? Olyankor újra kellene töltenem? Mert én nem használtam belőle semmit. A többi bandatag is fogyaszthatja?
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
Gery9112
őstag
Nekem ez a jelenet volt az
ahol majdnem eltört a mécses, egyszerűen brutális mennyire emberi karakter lett Arthur. A Rockstar simán megmutatta azt, ami a Ubisoftnak lassan 6 éve nem megy. 1 játék alatt felépíteni egy olyan szereplőt, akivel lehet szimpatizálni, érthető a jellemfejlődése és komolyan veszed. A videó erősen spoileres!!!!
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Major Lion
senior tag
Mi neked a western klasszikus?
Játékra vagy filmre gondoltál? Minek a szintjét nem hozza?
Mit kellett volna megtenned? Ha a bosszúra gondolsz akkor a játéknak kellett volna más nevet adni: Red Dead RevengeOn a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Major Lion
senior tag
Hát ebből a Jó a rossz és a csúf tekinthető klasszikusnak szerintem. Mellesleg egy filmmel összehasonlítani a játék történetét ami legjobb esetben is 50 órás, nem éppen szerencsés, de a Csizmadombi fenegyerek története is összefoglalható egy zsebkendőn filmnek meg nem is a legjobb, de ugye szerettük mert a főszereplők eladták.
Szvsz nem csak a történet számít, hanem a tálalás. Ha ezt a történetet mondjuk Eastwood vitte volna filmre vagy Costner, akkor biztos másképp látnád.Nem vártam semmilyen csavart, ha lett volna, jó lett volna, de nem azt vártam a sztoritól, hanem egy kellemes utazást. Egyik kedvenc western-emben sincs nagy csavar, és ettől még rohadt jó mozik. On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Carlos Padre
veterán
Hát jó, én is tudnám sorolni mit hiányolok belőle, de azért már így is a jelenlegi technológia határait feszegeti és itt most nem a vas teljesítményére gondolok. Viszont az online lehetőséget ad(na) komplexebb történetek elmesélésére is.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Major Lion
senior tag
Mondom, te filmeket hasonlítasz egy játékhoz, teljesen más. Ha kivonom a lovaglást, a küldetések (120) meg a cutscenek bőven két óra
Eastwood: Unforgiven - hol itt a csavar? Tök egyszerű sztori. Felbérlik, hogy öljön meg valakit, elmegy A-ból B-be két órában, mégis egy kurva jó film
Tarantino: The Hateful Eight - garantálom, ha egy kabinban játszodott volna a RDR2 és csak válaszokat kérdéseket kellett volna feltenned az npc-knek akkor itt sírnál
Tarantino: Django - bosszú mozi, első red dead-ben már láttunk hasonlótNagyon jók ezek a filmek, imádom a dollár trilógiát is de azért egyikben sem olyan hatalmas a sztori, nincsenek benne óriási csavarok, sőt.
Értem, hogy hiányoltál egy két komplexebb küldetést, de akkor inkább erről beszéljünk, mint hogy jössz filmekkel, amiket nem lehet összehasonlítani egy játékkal. Ráadásul egyikben sincsenek óriási nagy bankrablások, stb, mégis iszonyat jó hangulatú mindegyik film.
Azért akkoriban még nem úgy kellett előkészülni egy bankrablásra mint manapság, ez nem a GTA.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Major Lion
senior tag
Szerintem erről a játék open world mivolta tehet, ha nem bírod az ilyet akkor nyilván nehezebben húz be a sztori. Biztos másképp éreznéd ha egy God of War csőszerű játék lett volna, ahol jobban vezetnek...
Nekem idén csak a God of War ütött igazán, más AAA játék nem volt szerintem, talán még a Detroit-ot fogom ide tenni ha végre sikerül kijátszanom.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
.LnB
titán
Ne kérdezősködjél, meg kifogásokat keresgélj, hanem tedd spoiler tag alá, és figyelj jobban oda! Én ugyan már végeztem vele, szóval engem nem zavar. De sokan pont az ilyenek miatt nem mernek ide jönni a topikba, holott játszanak a játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Wise (ex-TransferWise)
- World of Warships
- Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest