Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Erről beszélek. Maxoltam a tábort, 1000 dolcsis lovat vettem, felöltöztem faszányosan, mindent megvettem a boltból (lőszer, kaja, pia) , sőt még a rikkancstól is megvettem minden újságot és mindig 2-3K között voltam
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jim-X
őstag
válasz Sirandrish #2199 üzenetére
En is igy csinalom, raadasul az elso 500dolcsis aranyrudnak meg a seggere is vertem Konkretan mindig beszolnak nekem a kuldetesek vegen a tobbiek, hogy "gyere mar Arthur, mit tokolsz annyit"
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Sirandrish
legenda
Oh és hány lootot ott kellett hagynom a folyamatos menekülés miatt..
Azóta is siratom az otthagyott gyűrűket és órákatEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Jim-X
őstag
válasz Sirandrish #2203 üzenetére
Mindig csak a plusszokat adom el, maniakus Platina es Arany (ezust gagyi, nem kell ) ora, ovcsat es karperec gyujto vagyok Van egy eskuvoi gyuru parom is...hatha...
A játék az nem játék!
-
Sirandrish
legenda
Én eladogattam mindet. Nem láttam értelmét megtartani, mikor a következő összecsapásból szinte mindig visszajött minden
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
marilllyo
veterán
Hú de jó lenne egy átfogó összefoglaló ide... a fontosabb dolgokról... :/
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
marilllyo
veterán
Valaki írta múltkor a rare shotgun-t, hogy egy adott helyen kell elvenni egy bácsitól. (Akit érdekel rá tud keresni itt a topicban az egyik fórumtárs spoiler tag alá tette a helyet). Na szóval én odamentem...adtam neki egy tockost meg ráfogtam a pisztolyt, amire eldobta a puskát és elrohant.
Próbálok mindent úgy csinálni, hogy a Honor level ne menjen mínuszba. Az olajos küldi is megvolt emberáldozat nélkül. Most lépek át a chapter 3-ba és a sávon olyan 80%-nál áll a mutató a fehér oldalon.
-
Juhasz27
tag
válasz Sirandrish #2199 üzenetére
Legnagyobb tisztelettel jelentem ki, hogy nem értek veled egyet, ugyanis ez nem csalás. Csalás az, ha 1 kívülálló programmal megváltoztatjuk a kódolást és abból szerzünk előnyt.
A Glitch, hiba a játékban. Az életben is vannak kiskapuk, amit ha jó használsz ki, előnyre tehetsz szert. DE ettől még nem leszel csaló az életben sem.
Psn: Juhasz27 I Xbox: Juhasz27
-
marilllyo
veterán
Van egy ilyen is... ugyanaz mint a Witcher-es. Nem tudom, hogy a kettő közül melyik a jobb.
-
Major Lion
senior tag
válasz Juhasz27 #2208 üzenetére
Vagy ha kihasználsz egy hibát, mert a készítők nem tudtak rá fel készülni. Majd javítják, mivel hiba, és nem úgy tervezték hogy ez a játék része legyen, szóval, de, csalás. De mindenki ugy játszik ahogy akar, ha neked ez ad örömöt...
Egyébként a küldetésekből elég sok pénz jön, kijön belőle minden tábor upgrade és még neked is sok marad, teljesen felesleges a pénzen aggódni a játékban, könnyűre csinálta a R*
[ Szerkesztve ]
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
Major Lion
senior tag
válasz Mr_no_Name #2196 üzenetére
Akkor kezd el csinálni a történet szálat, maguktól nem fognak unlocoklodni.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
.LnB
titán
Engem nem zavar ha más giltch-et használ, de leírnám amit a többiek is. Nem lesz gond a pénzel, felesleges a goldbar glitch. Én sem glitcheltem, és van bőven.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
boost
addikt
Annak, aki mindenből a legjobbat akarja megvenni, elhiszem, hogy nincs türelme kivárni a komolyabb pénzeket hozó küldetéseket. É még mindig a kezdeti cuccokban vagyok, az egyik mellékküldetésben szerzett magyar kancával, tehát amint látjátok engem az ilyen cuccok nem érdekelnek, de mondjuk nekem úgy pont a kihívás veszne el a végtelen pénzzel. Ez olyan, mint a végtelen golyó a flipperben. Akkor nem sajnálod, ha leesik, ha úgyis van végtelen sok.
Viszont ami engem bosszant a játékban, az az, hogy mi került kb 300 dollárba 3 szál fa a táborban, kikötni a lovakat.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Funny moments: [link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Mike
veterán
fickó mondja ott a steam donkey
wikin meg kellett nézzem mi az -
Sirandrish
legenda
válasz Juhasz27 #2208 üzenetére
Ha nem lenne csalás akkor egyszerűen 15 goldbar lenne a dobozban
-
L-e-f-i-e
senior tag
Valaki tud segíteni mit csinálok rosszul a gta-s fegyver feloldásában? Elvileg megcsináltam a küldit gta online-ban már régen, és ha jól olvastam automat nálam kéne legyen de nincs meg a double action revolver, sőt a fegyverboltban még megvenni se tudom mert lakat van rajta, a social accot még installnál addoltam szóval nem tudom miért nem
=^-^=
-
Carlos Padre
veterán
válasz Sirandrish #2224 üzenetére
Egy banditaszimulátorban ne csináljuk már ebből problémát
Csak a saját játékélményét rombolja ( ), meg a mi közösségi elmenyünket, hogy itt rí hogy bóóóred.egyelőre, de egyből más lesz ha a multi beindul [ Szerkesztve ]
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Sirandrish
legenda
válasz Carlos Padre #2226 üzenetére
Tőlem aztán 500 goldbart is kigliccselhet akárki, csak aztán ne próbálja bemagyarázni senki hogy az rendben van
-
Pepeninho
őstag
válasz Sirandrish #2197 üzenetére
Kik vannak tobben?
Nem tudom, hogy csinaljatok, de nekem nem eleg a penzt. Idomitott lovam van, fegyvert nem vettem, csak amit talaltam es most is a 300 dolcsira gyujtok, hogy tisztazzam magam Valentine-ban. Mondjuk en eleg sokat toltam a kozos kasszaban, lehet azzal kellett volna csinyan banni.
Ez az oregember a rars sotival merre talalhato? Illetve milyen aranytudak? Ahh, hagyjuk, nem szerezem ah ilyet.[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
Sirandrish
legenda
válasz Pepeninho #2229 üzenetére
Hát haladj a storyval...lesz pár jól fizető küldetés
-
törölt tag
Arany rudakat, órákat és egyéb lootolt cuccokat mikortól és hol lehet eladni?
-
Sirandrish
legenda
-
Pepeninho
őstag
válasz Sirandrish #2231 üzenetére
Az a terv. Akik Chapter 2nel tartanak ne figyeljenek. Most raboltam ki a vonatot, eleg jo lett a zsakmany, erzem, hogy egyre jobban indul be a dolog. SPOILER VEGE
Az ejszakai egbolt zsenialis, ahogy a zenek is.Ps4, Xiaomi 11T
-
Sirandrish
legenda
-
FIREBLADE78
addikt
Kocsmában lévő tatától hogyan lehet elvenni a prém sapkát? Hiába váltok kézre,pisztolyt kapja elő.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Pepeninho
őstag
Rz a Trapper egy tutelmetlen paraszt. Most is nezegettem a cuccosokat erre kozben tele lett a toke es lelepett.
Ps4, Xiaomi 11T
-
marilllyo
veterán
válasz FIREBLADE78 #2241 üzenetére
Kört nyomva mindenképp lecsapsz neki egyet....(Ps4)
-
Carlos Padre
veterán
válasz FIREBLADE78 #2241 üzenetére
Szólalkozz össze vele és hagyd h ő üssön először.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Pepeninho
őstag
Nem latt.szoval leirom. Aki Rifle fegyvert venne, de vert izzad a penzert az ne tegye. Chapter 2ben kapsz ingyen. Vegre mehet a vadaszat!
Ps4, Xiaomi 11T
-
FIREBLADE78
addikt
Köszi. Próbáltam neki ugatni,de üresek a gombok amikor rá akarnék szólni. Na majd kilesem
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Mike
veterán
a lopott lovat meg lehet tartani, vagy csak az olcsókat mint a gta-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest